Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 625.

• xiaomi mipad 2 rom

spirosmeg - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Σήμερα παιδιά παρέλαβα εγώ το Mipad2 έχει πράγματι Stable Global ROM αλλά βλέπω τα Ελληνικά είναι σχεδόν παντού, εξελίξεις οι Κινέζοι για την ώρα το επεξεργάζομαι και θα φροντίσω να κάνω μια σύντομη παρουσίαση, είδη όπως διαβάζω και στο Αγγλικό φόρουμ έχουν βάλει TWRP recovery ... Εδώ: en.miui.com/thread-203226-1-1.html Ανεβάζω μερικά screenshot να πάρετε μια ιδέα... Δημήτρη σου άνοιξα δουλειές μου φαίνεται

• mi scale εντυπώσεις...

spirosmeg - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Ναι και θέλει 70$ μεταφορικά Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι το είδα τώρα ειναι λαμογια, άμα προχωρήσεις στην αγορά της, οπότε συμφέρει μόνο να την πάρεις με προ-παραγγελία που έχει βρει ο Γιατρός

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνόησε τα σχόλια, έτσι και αλλιώς η ψηφοφορία θα γίνει με βάση την λίστα από το en.miui.com, και θα είναι φοβερά εύκολη η διασταύρωση με τα ονόματα των μελών μας. Η μόνη προυπόθεση για να παραλάβει κανείς το δώρο του όταν κερδίσει στην κλήρωση είναι να είναι εγγεγραμένο μέλος της κοινότητάς μας. Αν σε περίπτωση η κλήρωση για ένα δώρο βγάλει κάποιον που δεν έχει κάνει εγγραφή, θα ακυρωθεί και θα ξαναγίνει η κλήρωση για το δώρο που κληρώθηκε. Για αυτό καλό είναι από τώρα, …

• mi scale εντυπώσεις...

spirosmeg - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Ναι το βρήκα και εγώ αυτό. Απο έξω δεν παίζει πιο φτηνά έτσι? Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα εγώ στάθηκα τυχερός είχαν βγάλει 50 κομμάτια με δωρεάν μεταφορικά με DHL απο το store της Αγγλίας σε τιμη 28 ευρώ και την βούτηξα, την πήρα απο εδω δες την εχει τσάμπα αλλά από Κίνα μόνο : www.gearbest.com

• Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει ότι έχουν και ανοιχτού λογισμικού rom τώρα μπήκα στο πνεύμα και δεν θα την πειράξω την stock rom του, μήπως και μπλέξω και μου φάει τον ελεύθερο χρόνο μου άσκοπα, αλώστε με την μεταφρασμένη εφαρμογή σου μέσα από το τηλ το κάνεις ότι θες... Για την ώρα ψάχνω να δω ποια μέθοδο σύνδεσης με βολεύει καθώς είδη το υπάρχον router αν και 10 χρονών είναι ακόμα δυναμίτης (USR 9108 max-g) και έχει πολύ μικρές διαφορές βλέπω με τον νέο mini router αφού αυτό δεν έχει band 5Gh…

• Καλημέρα Γιατρέ σ' ευχαριστώ, το είδα το κόλπο στην αρχική σελίδα έτσι το έκανα αλλά ανακάλυψα αργά βέβαια ότι έχει Αγγλική έκδοση κοίτα αυτό παρακάτω: http://www.aliexpress.com/item/Official-English-Version-XiaoMi-WIFI-Router-300Mbps-Roteador-Youth-Version

• Το πήρα και εγω το ρουτεράκι αλλά την Youth version και δυστυχώς δεν έχει Αγγλικά η rom που ηρθε και τα βάψαμε μαύρα, πάλι καλά που έχει μετάφρασει ο Γιατρός το app, αλλα είδα οτι κυκλοφορεί σε πολλούς πωλητές English version που μπορούμε να βρούμε την rom αυτή έχω φάει τον τόπο...

• mi scale εντυπώσεις...

spirosmeg - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Με ενδιαφέρει εάν δουλεύει σωστά με την επίσημη εφαρμογή Mi Fit και το Smart Home. Επίσης εάν κατεβάζει κάποιο plugin στο Smart Home, στείλτο μου να το κάνω στα ελληνικά κάποια στιγμή. Καλορίζικη!!! ” Καλησπέρα και Χρόνια πολλά Γιατρέ, την έχω πάρει και εγώ 20 μέρες τώρα σε μια προσφορά από το Αγγλικό Gearbest σε πολύ χαμηλή τιμή, είναι ένα κόσμημα απίστευτη ποιότητα κατασκευής άμεση σύνδεση με το Mi Fit και άπαντα στα Ελληνικά με πολύ εύκολη σύνδεση... Δυστηχως με τα re…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run... Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή... ” Χαχαχα ναι άλλα ο Παναης (απο τα Μέγαρα) μάζεψε 10 ψήφους και εχει βγει στην ζητιανιά για κι άλλους χαχαχα

• Χρόνια πολλά άλλη μια ψήφος από την ανιψιά μου πατήσαμε τις 800! username: Katerinagr

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

spirosmeg - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zetaki: “για να δουλεψει το fingerprint πρεπει να επιλεξεις και ενα security password ” Παρέλαβε πρώτα να δούμε ποια ROM θα φοράει και πως τα πάει, και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.Ελπίζω σύντομα να πάρουμε και τα κλειδιά του Bootloader από την Xiaomi, για να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε Compile Ελληνικές ROM. ” Την τελευταία stable multilang φοράνε 3 δικά μας που ήρθαν από Vickmail καλή εναι η ρομ αλλά δεν είναι GTV πως να το κάνουμε, υπομονή για να χαράξ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν άντεξα τις χαζομάρες κάποιου Ινδού και του τα έψαλα για τα καλά. => en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=197206&pid=3725508 ” Τον βρομιάρη σαν τα μούτρα τους είμαστε νομίζει, και λίγα του εχωσες Δημήτρη άλλα έτσι αστούς να πονάνε...

Μήνυμα

Εχω παραλάβει το Gold Note 3 Prime απο εχθές αγορασμένο πριν 12 ημερες απο Vickmail πράγματι θα ενημερώσω οτι το τηλ αυτό εκπνέει αέρα πολυτέλειας και στιβαρότατης κατασκευής, πανέμορφο άνετα στέκεται δίπλα σε ενα Iphone 6 plus των 750 Ευρω... Το μεγάλο πλεονέκτημα των 4000 mAh της μπαταρίας έχει πάει το τηλ πολύ ψιλά όπως και το απίστευτο Touch ID που λειτουργεί υποδειγματικά και γρηγορότερα από τα iphone Αναμένουμε την πρώτη Ελληνική rom να δούμε τα καλύτερα! καθώς οπως είναι με την Stable mul…

• Καλημέρα όπως και πέρυσι έτσι και φετο κάναμε το καθήκον μας θα αναφέρω όλο το κύκλο της οικογενείας και των κολλητών φίλων μου που ψηφίσαν μετά από δικιά μου πρωτοβουλία... 1. spirosmeg 2. yiannismeg 3. labrosme 4. Panos_Megara 5. jiannisaltas 6. Alexandragr 7. Sotiris_megara 8. Sotiras_me 9. Marianthi Περιμένω άλλους δυο να μου έρθουν να ψηφίσουν. Θέλω να ενημερώσω οτι δεν χρειάζεται να κάνετε νέα εγγραφή στο αγγλικό φόρουμ δέχεται τα προσωπικά στοιχεία μας από το Λογαριασμό Mi (Mi Cloud) καθώ…

• Γεια χαρά μόλις έπαθα πλάκα όχι απλά τέλειο Review αλλά απίστευτη η εμπειρία σου και στο Firmware modding εγώ δεν το ηξερα καν! Έχω την κάμερα εδώ και 6 μήνες και δεν αξιώθηκα να φτιάξω κάτι να υπάρχει στον χώρο αυτό γιατί μας έχει φάει το στρεσ με το άγχος και το άστο θα. θα... Λοιπόν να συμπληρώσω και εγώ οτι με την Kingma waterproof case επειδή είμαι φαν της κατάδυσης με ψαρό-ντουφεκο έχω τεστάρει πάρα πολλές φορές μέχρι σε βάθος 15 μέτρα που κατεβαίνω δίχως ίχνος υγρασίας παρόλο που κάποιες …

Μήνυμα

Δεν εχεις άδικο αλλά ειναι σπάνιο το φαινόμενο σε xiaomi με Qualcom το μπρικαρισμα, πρόσφατα έτυχε ομως και σε μένα ενα MI4C όπου από λάθος μου μπρίκαρε αλλα το αντιμετώπισα πολύ ήρεμα αφήνοντας το αρκετές ώρες σε μια θήρα USB και κλεισμένο το PC όπου έφαγε την μπαταρία και μετά από φόρτιση επανήρθε μόνο του σε fastboot mode αναμένοντας τον γνωστό τρόπο του Miflash όπου και όλα μέλι γάλα... ΕΔΩ και ο οδηγός που ακολούθησα! Αντιθέτως εχω πεθάνει εντελώς με sp flash MTK no name τηλ όπου πήγε στην …

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μου φαίνεται μπλέξαμε με το τηλ. αυτό, και μόνο που φοράει ΜΤΚ επεξεργαστή είναι για εμένα μεγάλο μείον, άσε που δεν θα έχουμε στην διάθεση μας το αξιόπιστο εργαλείο "Miflash" που μας έχει σώσει... Μακάρι να βγω ψεύτης...

Μήνυμα

καλησπέρα το παρήγγειλα και εγώ εύχομαι μέχρι να ερθη να έχουν δώσει dev rom και ενα έχει πέσει η μαγική πινελιά απο τα παιδιά...

• Παιδιά καλησπέρα πια GTV rom που να είναι αξιοπρεπείς μπορώ να περάσω σε MI4c ενους φίλου?

• To Sygic 13.4.2 αλλά και το Igo Primo είναι τα κορυφαία για το Android τα δουλεύω και τα δυο σε 7" Car DVD GPS με 4.2 Android και είναι υπέροχα με τους τελευταίους χάρτες πάντα...