Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 625.

• Γεια σου συνονόματε καλός ήρθες στην παρέα!

• Σήμερα ανακάλυψα και ενα bug στο Xiaomi Mi2s αν επιλέξεις να μεγαλώσει η γραμματοσειρά βγάζει σφάλμα και οτι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Υπ'οψιν έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση της νέας stable V7.0.4.0

• Να ενημερώσω και εγώ 3 ημέρες τώρα έχω περάσει την Stable σε Mi4 4G LTE όπου διαπιστώνω πως φαίνεται οτι καλύτερο έχει φορεσει το τηλέφωνο μέχρι σήμερα όλα δουλεύουν ρολόι η δε διαχείριση της ενέργειας είναι άψογη την δεύτερη ήμερα η μπαταρία είχε 40% το βράδυ και παμε για την τρίτη μέρα όταν σε προηγούμενες εκδόσεις dev θα ετοιμαζόταν για φόρτιση...

• Συμφωνώ απολύτως Δημήτρη είναι προτιμότερο να κάνει ο καθένας μονος του την επιλογή του recovery.

• Ναι Δημήτρη εχεις δίκιο με την recovery το φοβάμαι και εγώ θα το κάνω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

• Παράθεση από maddoctor: “Δεν χάνεις καμία εγγύηση. Τα Xiaomi κινητά είναι με ξεκλείδωτο bootloader, για να μπορεί ο καθένας να βάζει όποια miui ή cn θέλει.” Εντάξει Γιατρέ κατάλαβα να το στείλω ετσι όπως είναι δηλαδή ούτε το recovery να μην βγάλουμε...

• Φιλοι μου γεια σας έψαξα στο φορουμ άλλα δεν μπόρεσα να βρω κατι σχετικό και η ερώτηση μου είναι όταν μια συσκευή Xiaomi εχει αναβαθμιστεί με GTV ρομ και ειδικά την 5.9.24 developer και το τηλέφωνο τυχαία μετά από λίγες ημέρες παρουσιάζει πρόβλημα με το hardware όπου λογικά χρειάζεται να επιστρέψει στην Κίνα αφού το καλύπτει η εγγύηση υπάρχει περίπτωση οταν πάει στο εργοστάσιο για έλεγχο και επισκευή να ακυρωθεί η εγγύηση αυτή λόγο GTV ρομ και του custom recovery ? Αν ναι, θα πρέπει να φλασαριστ…

• Παράθεση από sifnos1: “παιδια η εφαρμογη τηλεχειρισμος στο mi4 λειπει στην τελευταια ρομ η εγω απλα δεν την βλεπω?αν λειπει την κατεβαζω απο καπου?” Κατέβασε την εφαρμογή απο εδω: IR Blaster App - MI Remote 4.5 [English] - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Εχουν βγαλει και 4,7 εκδοση πλήρως Αγγλική αλλα σε εμενα δεν δούλεψε καλα πολλές συσκευές δεν τις έβρισκε οπως η 4.5

• Δημήτρη για να περάσουμε stable πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε Full wipes πρώτα, και αν θέλουμε root την συσκευή μας με πιο εργαλείο συστήνεις να το κάνουμε?

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

spirosmeg - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε να δούμε ποιά θα είναι η τύχη αυτού του Compile. Είναι από Source της Kίνας, χωρίς πολλές αλλαγές για να σιγουρέψουμε πρώτα πως θα είναι Boot-able...” Δυστυχώς Δημήτρη δεν μπορεί να μπουταρει το κινητο κολαει στο λογότυπο της Xiaomi.

Μήνυμα

Δεν πρόλαβα τον ανιψιό μου προχθές έφυγε για Πάτρα θα στο έστελνα Δημήτρη και ας το κράταγες και 1-2 εβδομάδες δεν με πείραζε αρκεί που θα έμπαινε το νερό στο αυλάκι για τον υπόλοιπο τον κόσμο εδώ, τέλος πάντων τώρα όποτε θες και μπορέσεις φτιάξε με Ελληνικά κλπ αυτή που υπέδειξε ο nassosp σίγουρα θα την δουλέψει κόσμος που έχει 1 κάρτα εγώ μέχρι τώρα είχα μια από τις αρχικές που έδωσες και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλα τώρα μας καψουρεψατε με την 7αρα το μόνο σίγουρο είναι αυτό

Μήνυμα

Ρε τους κερατάδες, απίστευτοι παρτακιδες γιατί τι θα πάθαιναν αν την άφηναν ξεκλείδωτη τι να πω...

Μήνυμα

Δημήτρη καλημέρα ευχαριστούμε για την Rom την οποία η εγκατάσταση εκτελείτε δίχως πρόβλημα μετα απο full wipe αλλα αμέσως μετα την επανεκκίνηση του τηλ στο σεταρισμα δεν υπάρχει η Ελληνική γλώσσα για επιλογή ο μονοδρομος των Αγγλικών και το σεταρισμα προχωρά με μεγάλο Lang όμως, και μετά από αρκετή υπομονή και έντονη υπερθέρμανση του τηλ. Το Lang υπάρχει και στην συνέχεια μετα ομως απο ενα καθαρισμό μέσα απο το κέντρο ασφαλείας και επανεκκίνηση του η κατάσταση ομαλοποιείτε και ειναι υποφερτή, η …

Μήνυμα

Ok καταλαβαίνουμε Δημήτρη τι γίνετε αλίμονο, όποτε λασκάρεις δώσε την σε ευχαριστούμε! Edit: κάτι έχει γίνει και μου έχει εξαφανισθεί το εικονιδιακι του (Like) κάτω δεξιά άλλα τα υπόλοιπα είναι στην θέση τους περίεργο δεν είναι? (browser last Firefox)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Είναι έτοιμη για δοκιμή η νέα ROM για το ZTE Redbull (Dual Sim). ...versteckter Inhalt... Δοκιμάστε την αν είναι εντάξει και ενημερώστε μας... ” Αγαπητέ Admin σε ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση αλλα μάλλον πρέπει να εχεις ανεβάσει την Rom όπως την δίνουν διότι δεν εχει την Ελληνική γλώσσα μέσα αλλα και οι κινεζοεφαρμογες είναι πάλι όλες παρόν, οπότε κατι λάθος εχει γίνει αναμένουμε λοιπόν νέα προσπάθεια

Μήνυμα

Τελικά δεν εχει απαντήσει κάνεις αν έβαλε και τι συμπεριφορά εχει το τηλ. με την Miui 7 Beta rom που μας έδωσε πιο πάνω ο Admin. Μολις την πέρασα εγω η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε μετα απο full vipes το τηλ ξεκίνησε αλλα με αρκετο lang προφανώς απο τις κινεζικες εφαρμογές που σερνει η ρομ μαζι της με root explorer τις πέταξα εξω και το κινητο πήρε ανάσα αμέσως αλλά μετα απο επανεκκίνηση δεν θελει να μπουταρει οπότε ξανα flash αν μπορείτε παιδια πριν το compile πετάξτε τις κινεζοεφαρμογες εξω ειναι …

• Παιδιά πως μπορώ μέσα από το μενού Κέντρο ασφάλειας/παράμετροι καθαρισμού να εξαιρέσω κάποια εφαρμογή να μην την πειραζει, δεν μπορώ να βρω με τιποτα τον τρόπο... Και στα δυο τηλ μου έχω την τελευταία dev V7

Μήνυμα

Στο χέρι και στην διάθεση του καλού μας admin όποτε βρει χρόνο ελπίζω να μην μας ξεχάσει

• Καλημέρα θα επιβεβαιώσω και εγώ την πολύ καλή συμπεριφορά και διαχείριση της μπαταρίας μου μεχρι στιγμής της νεας GTV-5.8.20 Miui 7 στο Μi4 αλλά μετά από full wipes καθώς τον τελευταίο καιρό δούλευα την Last Miui V5 έτσι πλέον πέρασα κατευθείαν σε V7

• Παράθεση από Gkontos10: “Λοιπών μετά από χρήση Έχω να δηλώσω ότι η νέα stable σε ΜΙ4 είναι πάρα πολύ καλή Και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας” Εγω με τις προηγούμενες stable στο Mi4 είχα θεμα με τον Proximity Sensor αισθητήρα που δεν έπαιρνε χαμπάρι με αποτέλεσμα να μην σβήνει την οθόνη την ωρα της κλήσης και το αυτι να πατάει οτι γούσταρε ξερει κανείς αν αυτο το σοβαρό θεμα λύθηκε για να περάσουμε και εμεις στην τελευταία stable?