Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 625.
-
Παράθεση από efthimis: “Μήπως κάνει και για το mi3;” Και βέβαια κάνει την ιδια rom μοιράζετε το Μι3 και Μι4
-
Παράθεση από ea6gka: “Υπαρχει καπου να κατεβασω την τελευταια stable V5, διαβασα οτι με τις 6 και μετα λαληθηκε ο διας με τον ηχο και ειναι σοβαροτατο θεμα να μην ακουω τπτ απο το ακουστικο και το ΒΤ, αν εχει κανενας καποιο link θα του ημουν ευγνωμων” Αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις την τελευταια GTV V5 για την συσκευη σου (αυτην χρησιμοποιω και εγω στο Mi4 LTE) κατεβαζεις απο εδω: https://dl.orangedox.com/Io6LKIexxn8dYmybrf/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠοσταρω και εγώ με το νέο μου Μι4 και με την τελευταία GTV V5 ...
-
Ξέρουμε αν το θέμα με τον proximity sensor στα Mi3 και Mi4 που υπήρχε στην προηγούμενη stable έχει λυθεί?
-
Παράθεση από DimitrisTS: “Στις τελευταίες 2-3 αναβαθμίσεις σε mi3w δε δουλεύει σωστά ο αισθητήρας προσέγγισης. Μετά από επανεκκίνηση δουλεύει για κάποιες ώρες και μετά σταματά να ανιχνεύει κοντινό αντικείμενο με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτή η οθόνη κατά τη συνομιλία. Μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικά για κάποια ώρα πάλι ώσπου να ξανακολλήσει.... Στην οθόνη δεν έχω τίποτα για προστασία, άρα δεν παρεμβάλλεται κάτι. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και όταν μπαίνω στο "Δοκιμές υλικού" με το *…
-
Επίσης και η εφαρμογή Μi Remote στην τελ. version 4.5 αν μπορει καποιος να ασχοληθεί (Ιατρε μου) ειναι Αγγλοκινεζικη ολη: en.miui.com/forum.php?mod=view…007&highlight=Mi%2BRemote
-
Παράθεση από Generalb: “Καλησπερα παιδιά Επιβεβαιώνω κι εγω με την σειρα μου πως σε mi4 με την τελευταια stable υπαρχει θεμα με τον proximity sensor. Σαν να μην δουλευει...” Καλημερα το επιβαιβεωνω και εγω σε Mi4 FDD πραγματι δεν μου λειτουργει και σε εμενα ο proximity sensor στην τελευταια GTV stable
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από maddoctor: “Το γράφω εδώ για να το δούνε όσοι έχετε Mi Band και Mi scale...η εφαρμογή πια είναι 100% στα ελληνικά. Την κατεβάζετε από το downloads, την τρέχετε και κάνετε την εγκατάσταση πάνω από την παλιά.” Βρε γιατρέ μου που ακριβώς στα downloads; τόσο γκαβός είμαι και δεν τα βλέπω;” Απο εδω φιλε μου κατεβαζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/Entry/5993-Mi-Fit/#files
-
Συγνώμη παιδιά για να μην κανω κάποιο λάθος σήμερα μόλις παρέλαβα ενα Mi4 FDD LTE 4G λογικά από τις stable την Mi4 wcdma rom παιρνω έτσι δεν είναι?
-
Παιδια γεια χαρα πριν λίγη ωρα δοκιμασα να αναβαθμισω με την GTV-5.6.4 ενα Redmi 1S που παρέλαβα μολις σήμερα ειχε την stock Αγγλοκινεζικη V5 αφου ειπα στον Κινεζο να μην φλασσαρη το τηλ και να το στείλει όπως παραλαμβάνει απο την Xiaomi με σκοπο οπως και εγινε να περασω την GTV αλλα δυστηχως σαν καντεμης επεσα σε μη λειτουργικη Rom η οποια βεβαια δεν ολοκληρώνετε η αναβάθμιση και βγαζει error παιδιά Η GTV-5.6.4 για το redmi 1s στην συνεχεία δεν σας αφήνει να ξαναμπείτε στο λειτουργικό γιατι καν…
-
Καλημέρα σας, παιδιά θα πάρουν και άλλες συσκευές την Stable 5.3.0 μέσα στην εβδομάδα?
-
Παράθεση από kok8: “ Στο Mi-2s μετά από 2 προσπάθειες με ξανακατέβασμα της ρομ και εγκατάσταση μέσω recovery παίρνω το μήνυμα "Install update.zip failled, update zip is corrupted"” ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΩ και εγω πράγματι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση
-
Παράθεση από spysot: “Περιμένουμε.. Εμένα πάντως λαγκαρει το κινητο αρκετα, ελπιζω να φτιαχτει αυτο. off topic: Εχει δοκιμασει κανεις στο mi3 ubuntu touch?” Εγω ψήνομε πάντως για το ubuntu touch εδω και καιρο αλλα το Mi3w το έχει η κορη μου και δεν τολμώ ουτε να το αγγίξω... Θα το ψάξω λιγο και θα αναφέρω εδω!
-
Παράθεση από John Baron: “Ακριβως το ίδιο πρόβλημα σήμερα με Redmi Note 4G” Όποτε προφανώς ειναι bug αρα της 5-5-29 το κοινοποίησες στο πινακακι αναφοράς? για να δούμε θα αναφερθεί και απο άλλους?
-
Mi4 TD-LTE
ΜήνυμαΓια την ιστορία θα αναφέρω οτι έγινε τελικά η αγορά από τον πιο πάνω πωλητή αλλα το tracking number που μου κοινοποίησε εδω και τόσες ημέρες δεν αντιστοιχεί σε κανένα δέμα άφαντο παντελώς μετά απο αναφορά μου στον πωλητη μου έλεγε να μην ανησυχώ και πως το δεμα θα το λάβω οπου να ειναι με εφαγε το περίμενε κατάλαβα αν και αργά οτι με δούλευε ο ξεφτίλας και άνοιξα despute μέσα σε 3 ημέρες το δέχθηκε και μου επιστραφήκαν τα χρήματα στο ακέραιο από το aliexpress... Εβαλα μυαλο και παράγγειλα με λίγ…
-
Σήμερα είχα ενα τυχαίο αλλά περίεργο fc με το Mi2s και με την τελευταία GTV, ήμουν στο Θριάσιο Νοσοκ. το σημα ανεβοκατέβαινε αναλόγως το σημείο που περιφερόμουν και λογικό είναι, αλλά όταν χρειάστηκα να κάνω τηλέφωνο παρόλο που πήγα κοντά σε παράθυρο και είχα σημα 100% το τηλέφωνο αρνούνταν πεισματικά να πάρει κλήση γράφοντας οτι το δίκτυο τηλεφωνίας ήταν μη διαθέσιμο αφού μου έσπασε τα νεύρα για αρκετή ωρα του έκανα επανεκκίνηση και μόνο τότε απόκτησε την χάρη να πάρει κλήση, βεβαία έκανα αναφο…
-
Παράθεση από gus7: “Καλησπερα σε ολους.Η rom ειναι κοινη και για τις 2 εκδοσεις (1/4 και 2/8)?” Ναι λογικά πρέπει να είναι κοινή, όπως δεν ξεχωρίζει τις μαμισιες Rom η ΖΤΕ δεν βλέπω τον λόγο η MIUI να μην ταιριάζει και για τις δυο εκδόσεις... Αν θες μπορεις να κατεβασεις και την τελευταια απο αυτόν που την έκανε port στο αγγλικό φόρουμ εδω: MIUI ROM for ZTE Redbull - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Τα Ελληνικα της ομως θα ειναι ανυπαρκτα οπως και τα gapps σε ενημερώνω, ενω στην δικιά…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΔεν κάνω κάτι ιδιαίτερο παιδιά εκτός απο έναν καλο καθαρισμό μέσα απο το κέντρο ασφαλείας ώστε να μην τρέχουν εφαρμογές άλλες εκτός από αυτές που δεν κόβονται και φυσικα το τηλ μου ειναι άδειο απο games δεν παίζω πότε και απο φώτο 15-20 ,τραγούδια 15 περίπου και τίποτε άλλο... Πάντως βλέπω και το Mi3w που εχουμε στην οικογενεια πότε πάει 38-39.000 κοντα και ποτε 35-36000 στην τρέλα του ειναι και αυτο...