Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 625.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από Kalmichalis: “Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά” Μαλλον ειναι η σειρα μας σήμερα το πρωι πηρε αναβαθμιση το M2a οποτε οπου να ειναι θα δωσουν και για το Mi2s που προφανως εχει μπολικη δουλεια η Lolipop και γι αυτο την αφησαν τελευταία υπομονή...

• Βρε παιδιά αμαν, αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλεία τους που δεν είναι και λίγη για να τις έχουμε την Κυριακή το βράδυ...

• Εντυπώσεις για το MI2-S

spirosmeg - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Και εγώ επίσης την δουλεύω τώρα 6 ημέρες μου αρέσει αρκετά όλα όσα είπε ο kok8 τα έχω παρατηρήσει και εγώ δεν είναι ενοχλητικά bug και παραλήψεις για κάποιον που χρησιμοποιεί το τηλ για καθημερινή απλή χρήση και όχι μόνο, το τηλέφωνο απλά πετάει... και η μπαταριά του δεν μπορώ να εντοπίσω διαφορές με την V5 που δούλευα το τηλ μέχρι πρόσφατα θα ήθελα όμως την απίστευτα ομορφη bold γραμματοσειρά της V5 που έχασα...

• Παράθεση από kaplaz: “Απενεργοποιησε τη λειτουργία γαντιου Στάλθηκε από το MI 3W μου” Και σε εμας απενεργοποιημένο ηταν και εγω μόλις πέρασα την τελευταία V5 με το Miflash και καπάκι την GTV V5 και είναι απόλαυση, ησύχασε το κινητό μας ειχε πιάσει τρομάρα μήπως τα επεξε το touch

• Παράθεση από thanos.k: “Ρε παιδιά απο τοτε που έβαλα stable. Ηοθονη κανει τρέλα της το touch... Παταω αλλά κανει αλλα . Μεfastbootclean istall το έβαλα ....” Και σε εμας το έβγαλε το πρόβλημα το Μ3w εδω και λίγες ημέρες αλλα του έκανα wipe case και data έστρωσε αλλά σήμερα το ξαναπαρουσιασε οπότε κατι τρεχει...

• Παράθεση από wankel13: “ χρησιμοποιουσα aries zip,παρολα αυτα δεν τα καταφερα,ουτε με το TWRP το δικο σου.μηπως στο τελευταιο βημα δεν πρεπει να κανω το fastboot reboot?δηλαδη μολις φλασαρω το img να σβησω το κινητο και να μπω σε recovery με volume+ k power on?” Ναι περασε το δικο μου TWRP που ειναι το τελευταιο για το Mi2s και ετσι οπως τα λες αφου τελειωσει κλεισε το και μπουταρε στην νεα recovery που θα εχεις μετα μεσα απο εκει κανε επανεκκινηση στην miui

• Παράθεση από wankel13: “ Χρησιμοποιεις το cancro zip που δινουν η πρεπει να βρουμε aries zip?” ΟΧΙ βεβαια δεν κανει του Mi3W η recovery, παρτην απο το drive μου ΕΔΩ: Mi2s_Last_twrp_Recovery_en.rar - Google Drive

• Παράθεση από wankel13: “] εχεις καποιο link με οδηγιες εγκαταστασης TWRΡ?” Ναι κοίτα εδω: [ HOW TO ] Install custom recovery via fastboot mode! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum τωρα πλεον περναει μονο με "Fastboot Method" και οταν την περασεις να μην κάνεις επανεκκίνηση στην MIUI αλλα κλείσιμο του κινητου και Boot στην νεα revcovery...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι με wipes Factory defaults από recovery. To καλό σας recovery ίσως χρειαστείς να το ξανακάνειs flash.” Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους πράγματι και εγω δεν εχω κατορθωση μα περάσω custom recovery ακόμα δεν εχω βρει που είναι το USB Debugging της GTV Lollipop οποτε πως να περασω την TWRP_Recovery με το εργαλείο platform-tools

• Εδώ και λίγες ώρες που την δουλεύω εξαντλητικά μόνο καλά λόγια έχω να πω υπέροχη δουλειά! Δεν μπορω ομως να καταφέρω να εχω τα υπεροχα notification της V6 δηλ. αναπάντητες κλήσεις στην οθόνη κλειδώματος, εχω κατεβάσει και αρκετά θέματα αλλά δεν εχω μείνει ικανοποιημένος... Γιατρε "maddoctor" ειχες φτιάξει ενα θεμα με τιτλο Ελληνικο καλοκαιρι μονο σε αυτο το θεμα με την V5 ειχα σωστη ολογραφως ενημερωση στην οθονη κλειδωματος φοβερη δουλεια το θεμα μπραβο για την αξιολογη μεταφραση σου και τον κο…

• Ευχαριστούμε για το ωραίο πασχαλιάτικο δώρο παιδιά χρόνια πολλά με υγεία ευχομε πάντα οτι καλύτερο για όλους σας! Edit: Για εμας που έχουμε την τελευταία GTV V5 η Lollipop GTV-5.4.10 rom περνάει μεσα απο το CWΜ recovery μονο με foul wipes οπως αναφερεις? Το καλο μας recovery θα το εχουμε μετά το πέρας της εγκατάστασης?

• Εμενα πάντως και σε V5 το Mi-Tools είχα τυχαία κρασαρισματακια και αυτόματη επαναφορά στο stock θέμα, αλλα δεν εχω ακουσει απο αλλον προβλήματα τι να εφταιγε? Τώρα σε V6 το τελευταίο Mi-tools έχει περίεργη εγκατάσταση ούτε εγω την καταλαβαίνω... Αν μπορεί κάποιος ας φτιαξει εναν οδηγο να μας φωτισει και εμας....

• Παράθεση από xristosan: “Καλημερα σε ολους, εχω την 5.3.27 v6, απο που θα κατεβασω την νεα εκδοση? Η lolipop μπαινει κανονικα οπως εβαζα τις αλλες?” Πρεπει να περιμένεις λιγο γιατι την απέσυραν... Την GTV θα την φιξαρουν τα παιδιά και θα την δώσουν...

• Δεν έχεις άδικο αυτό σκεφτόμουν και εγω, το αφήνω για την ώρα όπως έχει και θα περιμένω τα παιδιά να φιξάρουν την GTV-V6 Lolilop και να την περάσω...

• Παράθεση από mparaxir: “Καλημερα αν και ειμαι απο κινητο. Αυτο με το fastbot ισχυει και για το δικο μου κινητο οταν παω σε v6;γιατι την εβαλα εχθες για δοκιμαστικο ασχετο που ξαναγυρισα σε v5 και ειδα με την v6 εμπαινα σε recovery στην twpr καλα το γραφω;αληθεια εχει βγει καινουργια εκδοση αυτηνης;” Δεν πρεπει να εχεις προβλημα με την Custom Recovery διοτι δεν περασες σε Lolilop V6 αλλα σε Kitkat V6 εσυ ...

• Παράθεση από mv_best: “Φιλε μου μπες εδω Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και κατεβασε το 2.8.5.0 .Ειναι μονο για το mi2s αυτα.Δεν στο περναει γιατι απο την lollipop δεν υποστηριζεται το tdb και θελει τις νεοτερες εκδοσεις του TWRP.Ακολουθησε μετα την ιδια διαδικασια με fastboot και θα εισαι οκ.Απλα μολις κανεις εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο,μην κανεις reboot γιατι αν ξαναμπει στη rom η MIUI ξαναβαζει απο πανω το recovery.Μολις το κλεισεις μπες στο recovery παλι …

• Παράθεση από mv_best: “Παράθεση από spirosmeg: “Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια? Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit… | Android Development and Hacking | XDA Forums ΠΡΟΣΟΧΗ Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση... ” Φίλε μου μετά την kitkat όλα τα recovery …

• Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια? Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit… | Android Development and Hacking | XDA Forums ΠΡΟΣΟΧΗ Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση...

• Redmi 2 Πρόβλημα με την ώρα

spirosmeg - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Σε Redmi 2 κανένα πρόβλημα και έχει στην τελευταία Stable

• Πριν 2 ημέρες πέρασα στο system2 Kk V6-Smiui 5.3.27 ([rom Kk V6]- Smiui 5.3.27 <<< Aroma | Init.d | Multilang | Center-clock | A Lot More.. >>> | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support) και εχω κατά-ενθουσιαστή κανένα reboot πολύ καλή διαχείριση της Ram σπάνια ξεπερνά το 50% ικανοποιητική Ελληνική μετάφραση (μάλλον πρέπει να ενσωματώνουν την μετάφραση απο τις δικιες μας GTV) . Σκεφτικα λοιπον να μοιραστω μαζι σας τις πολύ καλες εντυπώσεις μου και να σημειωσω οτι η rom εγκατασταθηκε…