Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 625.
-
Παιδιά καλησπέρα για λογαριασμό φίλου που εχει M3W με multilang V5 ακομα για να περάσουμε την τελευταία stable V6 πρέπει να πρώτα να φλασαρουμε την V6 stock με το εργαλειο miflash και μετα την δικια μας stable? Μπορούμε να δοκιμάσουμε και την S-MIUI απο εδω: [rom Kk V6]- Smiui 5.3.27 <<< Aroma | Init.d | Multilang | Center-clock | A Lot More.. >>> | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support πολύ καλή μου φαίνεται και περνάει χωρις το εργαλείο miflash...
-
Redmi 2 αλλαγή γλώσσας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πληκτρολόγια υπάρχουν. Απλά κάνουμε Factory Defaults και αμέσως μετά περνάμε την ROM. Aν περάσουμε πρώτα την ROM και μετά κάνουμε Factory Defaults, διαγράφονται τα 2 πληκτρολόγια που βρίσκονται στο data/app. Θέλει λιγάκι προσοχή με την σειρά που γίνονται τα Wipes.” Δεν νομιζω να έκανα wipe μετα την εγκατάσταση της rom ποτε δεν το εχω κάνει αλλα υπάρχει μια πιθανότητα να το εχει κανει ο μικρός γιατί το άφησα να κανει το flash μεσα απο την recovery και πηγα να φτιάξω καφε α…
-
Redmi 2 αλλαγή γλώσσας
ΜήνυμαΚαλημέρα εγω θα επισημάνω στην εναρξη υποδοχής μετα το flash με την δικιά μας stable στο redmi 2 δεν υπάρχει κανενα πληκτρολογιο εγκατεστημενο και αντιμετωπιζεις εναν μικρο-πανικο αφου δεν μπορεις να προχωρήσεις... Εγώ πάντως του έριξα αμέσως το SwiftKey σε apk που εχω ξαναμπουταρα στην recovery και το εκανα εγκατασταση ετσι προχωρισα σωστα.. Κατά τα αλλα είναι μια υπέροχη σταθερότατη rom βλέπω αν και το δουλεύει ο ανιψιός μου οπου δεν ακούω να διαμαρτύρεται για κατι 10 ήμερες που το δουλεύει...…
-
Παράθεση από NikoSoti: “Πέρασα την καινούργια rom με τον updater και όλα καλα! Αφού έκανε reboot τα ελληνικά έφτιαξαν! Εν τω μεταξύ είχα βάλει από χθες το swiftkey ελλείψει πληκτρολογίου και τώρα είμαι έτοιμος! Tελικά wipes δεν έκανα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! :)” Ευχαριστουμε για την ενημερωσει ειχα εντοπίσει τα προβλήματα οποτε προχωρούμε δυνατα θα την περάσω και εγω!
-
Οκ ευχαριστώ να σε καλα! Το τηλ ειναι του ανιψιου μου για να δω πως θα το εχω... Δώσε το fix και θα το δουμε μαζι... 2. bug Ουτε και κανενα πληκτρολογιο δεν εχω βλεπω απο την αρχικη οθονη υποδοχης αλλα τελικα και απο τις ρυθμίσεις ... Ξαναγυρνώ στην multilang όπως ηρθε το κιν. γιατι ο μικρος χτυπιετε...
-
Καλησπερα Μολις εκανα ανβαθμιση με την stable 3.2.0 σε Redmi 2 και μετα απο φουλ Wipes μεσα απο την εργ. recovery! Αποτέλεσμα: ΦΡΙΚΗ! το τηλέφωνο απόκτησε την ρομ αλλα στραβά, η Ελλ. γραμματοσειρά ειναι για πέταμα δεν ξέρω αν εχει ξανά-αναφερθει αλλα ειναι η δεύτερη φορα που προσπαθώ να εναβαθμισω το τηλ. η πρώτη ηταν οταν πρώτο-ηρθε με την δικια μας εβδομαδιαία όπου το κρασαρισματα ηταν επανωτά το έδωσα και bug και τωρα με την Stable φρίκη πάλι... Screenshot_2015_03_05_22_04_32.jpg
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΔυστυχώς θα σε στεναχωρήσω είναι ένα από τα χειρότερα κινεζο-μαγαζα και με δεκάδες διαπλοκές σε συμπατριώτες μας, και με έμενα επίσης το 2013 είναι φουλ απατεώνες!!! Ρίξε και μονος σου εδω μια ματιά: Εγγύηση κινέζικων καταστημάτων (Εμπειρίες μελών) :: myphone forum FastCardTech Reviews - fastcardtech.com/ Ratings at ResellerRatings
-
Παιδια καλησπερα μηπως είναι στα σκαριά τώρα κοντά καμιά Ελληνική stable για το Redmi 2_4G ?
-
Xiomi Mi3W με V5
ΜήνυμαΚαλήμερα! Με έσωσες είχα φάει τον τόπο εχθές δεν μπορούσα να την βρω με τίποτα... Εγώ θα κάτσω με αυτήν για την ώρα ειναι πιο παραμετροποιησιμη και πιο όμορφη ενώ η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ότι καλύτερο... Ευχαριστω πολύ!
-
Xiomi Mi3W με V5
ΜήνυμαΠαιδιά γεια σας Σήμερα παρελαβα ενα Xiomi Mi3W για λογαριασμο φιλου απο το pandawill.com και εχει την 4.8.22 MIUI V5 Rom Αγγλοκινεζικη stock (ειχα γράψει του κινέζου να μην φλασσαρει) το τηλ. και το έστειλε όπως το είχε... Επειδή μας αρεσει πολύ περισσότερο η V5 οπως την ξέρουμε, πια τελευταία δικιά μας V5 rom μπορούμε να την βάλουμε ώστε να έχουμε Ελληνικα και χωρις περιττά αλλα apps? Έψαξα στις rom αλλά δεν βρήκα μπορεί κάποιος που την έχει να μας την ανεβάσει κάπου? Ευχαριστώ καθε βοήθεια ειν…
-
Μπραβο! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να τους φάμε την πρώτη θέση!
-
Παιδιά θα επιβεβαιώσω οτι η rom μας έχει σοβαρότατο πρόβλημα ! Το τηλέφωνο δεν εχει κανενα προβλημα με την τελευταια stock [5.1.23] Xiaomi RedMi 2 (miuiandroid.com) που ξαναφλασαρα και διαπιστωσα οτι ολα δουλευαν ρολοι, απο την στιγμη που εκανα update την δικια μας [GTV-5.1.23] MIUI ROM redmi 2 και έπειτα επέλεξα Ελληνικά άρχισαν αμέσως τα απανωτά κρασσαρισματα να σκεφτείτε δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στην αγγλική γλώσσα καθόλου όπου νομίζω θα σταματούσαν τα προβλήματα οπότε έχουμε θέμα... πιστεύω τ…
-
Σήμερα παρέλαβα και ενα Redmi 2 4G LTE απο vickmall ειχε την V6 stock Rom multilang και του πέρασα την τελευταία μας rom από recoveri μετά απο full wipe και όλα πήγαν καλά... Αλλα, μου κρασαρει πολύ συχνά σε οτιδήποτε κάνω βρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά παραθέτω και screenshot εχω κοινοποίησή και το bug στην αναφορά... Κάθε βοήθεια επιθυμητή...
-
Alert Firefox
ΜήνυμαΟκ admin παρακαλώ!
-
Alert Firefox
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, είχα κάνει login στο official site και εκεί που περιπλανιόμουν είδα το Ελληνικό σημαιάκι απο κάτω και έκανα κλικ για να μεταβώ στο δικό μας εδώ και αντιμετώπισα με έκπληξη alert στον Firefox, φυσικά δεν τρέχει τίποτα αλλά πρέπει να ενημερωθητε για να μην πάρει διαστασεις... Παραθέτω to printscreen παρακάτω. folderviewAttachment (ID: 3330)
-
Καλημέρα παιδιά διαβάζω το νήμα και έχω πάθει πλάκα μεχρι να το τεσταρω και εγω... Σήμερα παρελαβα και εγω ενα Mi3W απο pandawill (σε προσφορά που είχε) για στενο φίλο εχει μεσα την 4.4.4 KTU84P και MIUI V6.11.2.0.KXDCNBJ multilang πριν ακόμα αρχίσω να το αναβαθμίσω με την δικια μας πρεπει να βαλω την αγγλοκινεζικη με flashtool και αν ναι απο που κατεβαζω Ευχαριστώ