Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 625.
-
smiui m2s
ΜήνυμαΠολύ χαίρομε που στο κινητο μας υπάρχει εντονο το ενδιαφερον και σιγουρα ειναι πολυ καλό αυτο! αυτή απ΄οτι λένε είναι multilang http://[url='http://en.miui.com/thread-60554-1-1.html'][ROM MIUI KK v6] - sMiUI 5.1.16 << AROMA,init.d,multilang >> - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum[/url] δεν εχει ενσωματωμενα τα υποτυπώδες Ελληνικά? Και μια και ποσταρα έχω φάει τα παΐδια μου να βάλω γραφικό καιρό στην lookscreen και δεν το έχω καταφέρει κάποια θέματα έχουν αλλά δυστυχώς είναι στα κινέζ…
-
Καλησπέρα Τελικά γύρισα πίσω στην τελευταια V5 και είδα την υγεια μου... Μαζί με την τελευταια cwm recovery έχω dual boot και την CM12 last "android 5" με τις τελευταίες εξέλιξεις για τις δοκιμές μου... Θα ενημέρωσω σύντομα με νέα....
-
Γεια χαρά και από μένα σε αυτό το υπέροχο φόρουμ. Σπύρος το μαρτυρά και εμένα το nickname, η καταγωγή μου από τα ανήσυχα και ιστορικά Μέγαρα όπου μένω μόνιμα απο γεννηθείς εχω τελειώσει εργοδηγός ηλεκτρονικός την Σιβιτανιδείο και είμαι ανήσυχα ψαγμένος με την τελευταία τεχνολογία! Εδω και 15 χροναι τωρα κατασκευάζω πύργους H/Y και επισκευάζω λαπτοπ και κινητά τηλ.! Είμαι παντρεμένος και έχω μια κορούλα και έναν 17 αρη ατίθασο γιο, η αδυναμία μου το linux Ubuntu από την πρώτη κιόλας διανομή πριν …
-
Παιδιά γεια και χαρα1 Υπάρχει μήπως περίπτωση να ενσωματωθεί και αλλη γραμματοσειρά πχ οπως της V5 να περιμένουμε αν οχι μάλλον πρέπει να γυσισω στην σταθερή 4.12.26 δεν μπορώ να το δουλέψω καθόλου έτσι το τηλ. κρίμα... Οδηγό έχουμε επαναφοράς στην V5? Ωχ με την εγκατάσταση της V6 εχασα και την CWM Recovery και εχω πάλι στην stock δοκιμασα να την περασω παλι αλλά αρνείται πισματικα έχουμε θεμα! Ευχαριστω
-
Σήμερα περασα και εγω στην MIUI V6 GTV 5.1.5 στο Mi2s μου, πρωτες εντυπώσεις μετά από ώρες επεξεργασίας/τεστ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ! Η ρομ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την τυπική πιστοποίηση (σταθερή)! Εχω ομως ενα παράπονο που ισως σε αλλους να μην ειναι σοβαρο αλλα για εμας που έχουμε περασει τα 50 μας και η πρεσβυωπία πλέον κάνει πάρτι η γραμματοσειρά είναι απαράδεκτη, εχασε την (bold) έντονη όμορφη εμφάνιση της V5 και παρολου που εψαξα στο Miui market δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί εντωμεταξύ ετσ…
-
Ελλαδαρα μια χούφτα είσαι αλλά αξίζεις πολλά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Ευχαριστώ να σε καλά και σ΄ευχαριστώ για την διάθεση και το χρόνο σου!
-
Παράθεση από kok8: “.Συμπερασμα προχωρηστε άφοβα στην αναβάθμιση.” Ευχαριστούμε για το πράσινο φως ειχα φαει το ίντερνετ να βρω πληροφορίες σχετικά με την rom αυτη το βραδάκι θα προσπαθήσω και εγω, με flash_tools περναει μονο? Οχι απο την ClockWorkMod Recovery? και επειδή έχω True Dual Boot με 4.4 την cm-11-20141112-SNAPSHOT-M12 στο system 2 απο ΕΔΩ: CyanogenMod Downloads Δεν πιστεύω να μπλέξω ε?
-
Παράθεση από kok8: “.Συμπερασμα προχωρηστε άφοβα στην αναβάθμιση.” Ευχαριστούμε για το πράσινο φως ειχα φαει το ίντερνετ να βρω πληροφορίες σχετικά με την rom αυτη το βραδάκι θα προσπαθήσω και εγω, με flash_tools περναει μονο? Οχι απο την ClockWorkMod Recovery? και επειδή έχω True Dual Boot με 4.4 την cm-11-20141112-SNAPSHOT-M12 στο system 2 απο ΕΔΩ: CyanogenMod Downloads Δεν πιστεύω να μπλέξω ε?
-
Πάμε γερά πάντως μόλις ψήφισε και ο φίλος μου (Ioannis) πατήσαμε 240
-
Καλημέρα άλλη +1 ψήφος από την κόρη μου (Alexandragr) σύνολο 4 πατήσαμε τις 216 θα μπουν και άλλες...
-
Άλλη μια από την κυρα μου (Giannagr) Πάμε γερά!
-
+1 ακόμα με username (Labros) 188 τωρα
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως και τώρα το πρωί παραμένουμε στην 3η θέση! Προσοχή, το πρώτο email δεν μου ήρθε στα κύρια αλλά σε υποκατηγορία στο gmail,στις προσφορές. Επίσης όλα τα μηνύματα έρχονται σαν contact. Πιστεύω καλό θα ήταν ν'αλλάξει σε miui Hellas ή κάτι τέτοιο να δείχνει από που έρχεται. Το συγκεκριμένο, εύκολα θα το εσβηνα, αν δεν το άνοιγα από περιέργεια.” Και σε μένα το ιδιο, εγώ έχω βγει στην ζητιανιά για κανα ψήφο εχθές βρήκα τον φίλο μου "kimon" και τον έβαλα στο λούκι ήταν η …
-
+1 και από εμένα MIUI Greece
-
Καλά τι εκπλήξεις είναι αυτές δεν φτάνει που μας έχετε ενημερωμένους με τις τελευταίες Rom και οχι μόνο είστε φοβερή ομάδα πράγματι! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους για τις ημέρες που έρχονται!
-
Παράθεση από kok8: “Το αντιμετώπισα και εγώ (όχι όλοι), έβαλα και το Fix από την 1η σελίδα αλλά δεν τα κατάφερα, επέστρεψα στην προηγούμενη, διάβασε τις σχετικές αναρτήσεις:” Ok επεστρεψα και εγω σήμερα στην προηγουμενη και αναμενουμε καποια στιγμη την διορθωση παιδια, ευχαριστω