Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 625.

• V10 Themes

spirosmeg - - V10 Themes

Μήνυμα

Ακόμα ένα θέμα Dark τροποποιημένο σε statusbar/wallpapers/icons, remove lookscreen, είχαν πρόβλημα οι ειδοποιήσεις... Base theme: Blue platinum Author: 青岛 Boot-skin: Superwitschi Mod: spirosmeg Screen resolution: HD (720р), FullHD+ (1080p) Εγκατάσταση: 1. Εισαγάγετε θέματα από την εφαρμογή 2. Εφαρμογή νέου θέματος - επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Παρατηρήσεις, προβλήματα με pm παρακαλώ. Blue_platinum.mtz forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59137/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/591…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• V10 Themes

spirosmeg - - V10 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Καλημέρα , όταν λέμε τροποποιημένο τι ακριβώς εννοείς; ” Το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει στο theme-store η επέμβαση μου ήταν στην μετάφραση και μόνο...

• V10 Themes

spirosmeg - - V10 Themes

Μήνυμα

Θα κοινοποιησω ακόμα ένα τροποποιημένο μελιτζάνο-σκοτεινό θέμα που κάνει την διαφορά αφού αλλάζει και την lockscreen του default θέματος, μετά την εγκατάσταση πρέπει να επανεκκινηθεί η συσκευή για να απολαύσετε πλήρως το θέμα! Παρατηρήσεις, προβλήματα με pm παρακαλώ για να μην χαλάσουμε το νήμα... Eggplant V10.mtz forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59100/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59101/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59102/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attac…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• V10 Themes

spirosmeg - - V10 Themes

Μήνυμα

Όπως γνωρίζουμε στην νέα Miui 10 δεν είναι συμβατά πλήρως τα θέματα από τις παλαιότερες εκδόσεις, επίσης η πολιτική της Xiaomi στις Official MIUI 10 Rom δεν αφήνει να εφαρμοστεί θέμα τρίτων, μάλιστα η εφαρμογή "θέματα" είναι κρυμμένη αν έχετε δηλώσει Ευρωπαϊκή περιοχή! Όμως πλέον αν χρησιμοποιείτε XTRV Miui 10 με China sources ή κάποια Rom από το Xiaomi-EU μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "θέματα" δίχως κανένα πρόβλημα! Έτσι σκέφτηκα να μοιραστώ πάλι μαζί σας θέματα που έχω τελευταία προ…

• Παράθεση από dnomikos: “Δεν έχεις βάλει το firmware 1.8.0.0 για αυτό. Περίμενε σήμερα που θα βγάλουμε το MiFit 3.5.3 να το βάλεις και να στα περάσει μόνο του γιατί είναι νεότερες εκδόσεις και το firmware και τα resources. ” Δημήτρη το έχω περάσει πρώτο από όλα... Άλλα αφού θα μας δώσετε το νέο apk 3.5.3 άστο θα δούμε λες νέες ιστορίες ?

• Μπράβο σας παιδιά πολύ καλή δουλειά σε Mi band 3 CN ακολουθώντας τον οδηγό με το Mi Fit 3.5.2 είμαι πλέον με την εμφάνιση αυτή: Screenshot_1 όπου και έχω περάσει το Light_Theme_N_v40_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr.res Όμως έχω δοκιμάσει και τα άλλα δυο Light Theme Custom Resources με το Notify & Fitness για να πετύχω την εμφάνιση της πρώτης οθόνης που θέλω αυτής εδω: MiBand3-screen1.jpg αλλά παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς η εμφάνιση είναι η ίδια δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κάνω …

• Μάκη γεια χαρά έχω ακολουθησει τον κατατοπιστικότατο οδηγό σου και είμαι με την προτελευταία Dev XTRV σκέφτομαι να περάσω την Eu Stable V10.0.6.0.OEACNFH και να αραξω εκεί καθώς δεν είμαι fan των συχνών φλασαρισματων η ερώτηση ειναι πρέπει να ξανακάνω τον οδηγό η παιρνώ την rom όπως κάναμε τόσα χρόνια στα παλαιότερα μοντέλα δηλ. μόνο με ενα Factory reset? Σημ. (δεν με ενδιαφέρει το root και δεν το κάνω). Ευχαριστω!

• @babis306 Το ίδιο τηλ. έχω και εγώ ήρθε σφραγισμένο και κλειδωμένο με την 9αρα Stable έκανα αμέσως αναβάθμιση στην 10αρα και αίτηση ξεκλειδώματος, σήμερα έκλεισα τις 720 ώρες οπου και ξεκλείδωσα είμαι πλέον με Stable xiaomi.eu_multi_MI8_V10.0.6.0.OEACNFH Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει καλύτερη κάμερα το τηλέφωνο και αρκετά πραγματάκια που δεν είχα με την official, οπως Face-unlook και Θέματα που πλέον έχουν αρκετά εμφανισθεί για Miui 10. Μένει να δούμε η αυτονομια της μπαταριάς τι ρό…

• Παράθεση από demosthenes7: “Ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιείς ? ” Ακόμα δεν εχω καταλήξει καθώς ακόμα και η προ-ρυθμισμένες του τελ. app είναι ικανοποιητικές θα ανεβάσω ομως τις παραμέτρους του highlight και shadows saturation σιγά σιγά για να πειραματιστώ, το μόνο αρνητικό είναι ότι αργοπορεί το κλείστρο και θέλει πολύ σταθερό χέρι... Προφανώς βγαίνουμε off topic εδώ και ζήτω συγνώμη

• Καλησπέρα, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί κάποιο μέλος στο θέμα Google camera και Mi8 αφού στο build.prop το api2 είναι ενεργό εξ ορισμού από την μαμά! Προσωπικά λοιπόν εδώ και δυο ημέρες χρησιμοποιώ το BSG, 2018-09-27 και με έχει αφήσει άφωνο καθώς το HDR+ στις νυχτερινές λήψεις κάνει την διαφορά! Όσοι πιστοί λοιπόν θέλουν να εγκαταστήσουν ένα από τα apk που απευθύνονται στο Mi8 θα τα βρουν ΕΔΩ: Google Camera Port