Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 625.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από nikosprov: “Το αποτέλεσμα 1 νομίζω δείχνει ότι δεν έχουμε πρόβλημα Rollback ” Μακάρι άλλα ομως διαβάζω ΕΔΩ: AntiRollBack 2. Γράφουμε την εντολή : fastboot getvar anti 3. Εάν το αποτέλεσμα είναι κενό χωρίς δείκτη anti τότε το antirollback δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Αν πάρετε ως απότέλεσμα κάποιο αριθμό τύπου anti: X, τότε το antirollback έχει ενεργοποιηθεί στην συσκευή σας, και ο δείκτης είναι ο Χ
-
XTRV-MIMix2 Καλημέρα σήμερα είπα να κάνω έναν έλεγχο για να σιγουρευτώ αν εχει ενεργοποιηθεί το antirollback protection στην συσκευή μου καθώς σκεφτόμουν να δοκιμάσω την Official V10.0.2.0.ODEMIFH_20180906.0000.00_8.0_global. που έβγαλε η μαμά ΑΛΛΑ κυριολεκτικά έμεινα άφωνος καθώς διαπίστωσα οτι η συσκευή έχει δείκτης rollback (Anti:1) Να αναφέρω και το ιστορικό των Flash: Εκτός από τις τελευταίες (τριών μηνών) XTRV δεν έχω φλασσαρει κάτι άλλο μεχρι την XTRV 8.9.6 εχω περάσει και πισωγύρισα με F…
-
Οτι καλύτερο για εμένα η έκδοση 8.8.9 XTRV Miui 10 απ΄ότι αποδείχθηκε μέχρι σήμερα για εμένα!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλή τύχη παιδιά!
-
Παράθεση από mula: “Θελει φορμάτ data αλλα δε ξερω τι παιζει με το twrp. Λογικά το άλλαξες ώστε να πάς από 7 σε 8. Τώρα για το αντίθετο ασ βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. ” Να ενημερώσω ότι έχω πλέον κάνει Downgrade είδη σε Android 7.1 με factory reset και format data μέσα απο το Twrp_3.2.1-3 και δόξα το Θεο όλα πήγαν καλά βλέπω την άσπρη μέρα...
-
Παιδια ειμαι με την δικιά μας 8.0_arΩma_Stable_V9.5.6.0 και δεν μου αρεσει καθολου πως πάω πίσω στην 7.1_XTRV_Stable_V9.2.7.0 που είχα πριν λίγες ημέρες και την είχα βολευτεί, θα πάει κλασικά με factory reset η θέλει Fastboot rom επειδή κατεβαίνει Android? Με τα Encryption τι παίζει πως θα το χειριστω?
-
-
-