Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 625.
-
Μπράβο Γιώργο χρήσιμος οδηγός, άλλα σκέφτομαι τι άλλο θα δουμε από την λατρεμένη Xiaomi... Χθες πήγα να αναβαθμίσω φίλου ένα Kenzo με fastboot την τελευταία Official Chinal Dev με σκοπό να ξανα-ξεκλειδωσω bootloader για να περάσω Stable XTRV και πήρα 72 ώρες αναμονή... To συγκεκριμένο τηλ. είχε ξεκλειδωθεί πριν 1,5 χρόνο με ορθό τρόπο τι άλλο θα δούμε?
-
@PRESEUS Tο ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου έβγαλε ένα Mi Note 2 πριν 20 ημέρες έκανα τα πάντα αλλά απ ότι αποδείχθηκε ηταν Hardware δηλ. το κουμπί με την πλακέτα του... και μπελάς πολύ να αντικατασταθεί... Ομως νομίζω ότι σε Mi5 είναι φθηνό και εύκολο μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως... @gkalen Ευχαριστώ είδη το έχω περάσει και όλα έχουν καλώς!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Καλησπερα ναι αυτη λεω, εγω δεν ειπα οτι ειναι ληψη, ειπα οτι εχει θεμα.Αν ειναι καποιος να την προσπαθησει να την περασει... εγω απο εχτες το βραδυ εχω κανει αρκετες προσπαθειες και με xtrv και aroma Και ξαναγυρισα πισω στη stable....9.2.2.0 ” Ok οπότε να ενημερωθούν τα παιδιά @MIUI_ART οτι κάτι τρέχει και θα πρέπει να την ξανακοιτάξουν...
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά καλημέρα τι γίνεται έβαλε κανείς την νεα rom? Εγω ειχα θέματα(stable) ” Καλημέρα προφανώς λες για την τελευταία XTRV 9.2.4 Stable με τα global sourses εγω πάντως που έκανα έναν έλεγχο είναι πλήρη από εφαρμογές άλλα δεν την πέρασα καθώς είμαι με τελευταία Eu V9.5.3.0 και δεν θέλω να κάνω FR ξαναστεινοντας το απο την αρχή... Υποσχόμενα πρέπει να είναι αρκετά καλή και αξίζει η μετάβαση!
-
-
-
-
-
Παράθεση από babis306: “Εκανα την βλακεια να κανω fr επειδη ο @spirosmeg ειπε οτι η τελευταια stable ειχε τις εφαρμογες που λειπανε απο τις dev rom (ΔΕΝ τις εχει). Κρατησα backup τις εφαρμογες ολες (τοπικο) και λεω θα το επαναφερω κατα ενα ποσοστο 90% γιατι μερικες οντως δεν τις κανει ουτε backup ουτε επαναφορα. Ελα ομως που ουτε το 5% δεν εκανε επαναφορα...........ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!! τωρα με την τελευταια dev και παλι τα ιδιααααααααα.............. ” Καλημέρα Μπάμπη κατέβασε την EU 9.2.1 η ίδι…
-
Πέρασμα με FR σε Μι5Χ όλα βαίνουν καλώς και από ότι φαίνεται ίσως η καλύτερη μέχρι στιγμής Rom που έχει περαστεί!