Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 625.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι... οκ Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν σε κάποιους δουλεύει και σε κάποιους όχι... Θα το δουμε ομως.. ” Καλημέρα Γιώργο, οπως φαίνεται πάλι θέμα με τις sharp έχουμε και δεν εχει ακόμα δοθεί λύση τουλάχιστον στο thread του EU που παρακολουθω. twrp-3-1-1-0-no-working-touch-with-new-roms και twrp-3-2-1-0-recovery-jason-unofficial και στο XDA xda-developers.com/mi-note-3 Εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς ακολουθώ τις Stable εκδόσεις...
-
Παράθεση από ntikas: “Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη??? ” Περίμενε μην βιάζεσαι ποιο TWRP εχεις ακριβώς στοιχεία θελω, θα περάσουμε άλλο με adb
-
Παράθεση από babis306: “ετοια ωρα χλωμο θα πορευτω με αυτην μεχρι αυριο που θα σχολασω απο την δουλεια, γιατι εχει εγερτηριο στις 05:00, και μετα βλεπουμε τι θα γινει..........για την ωρα ξανα την 8.2.1. Απο την 7.12.14 λειπουν πολλα περισσοτερα. Απλα αν κανενας εχει βαλει την stble και τα εχει ας κανει μια ενημερωση.Αν και αποφευγω τις stable θα την βαλω μεχρι να λυθει το θεμα. ” Η τελευταία Stable και μόνο αυτή έχει τα πάντα και πάει μάλιστα πολύ καλά... ολες οι άλλες και Developer είναι ελλει…
-
Παράθεση από Tsif: “Καλησπέρα .... ισχύει ακόμα το τελευταίο post για την καλύτερη(απροβλημάτιστη ) rom ??? Δεν με ενδιαφέρει το dual sim .. ” Καλησπέρα δυο χρόνια ξεχασμένο νήμα και να η έκπληξη... Λοιπόν ναι ισχύει και δεν εχω κατεβάσει τα λινκ είναι ενεργά απάνω του... και εγω το εχω το τηλ ακομα για ωρα ανάγκης οπου καπου-κάπου το ανοίγω και μια χαρα τα παει έχει βέβαια το lang του αλλα εντάξει είναι...
-
Παράθεση από KostasK79: “Δηλαδή πιστεύετε οτι βγάζει καλυτερες φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού απο Samsung s6 και iPhone 6 που αυτή τη στιγμή τα παίρνεις μεταχειρισμένα πολυ φθηνά; ” Δεν υπάρχει σύγκριση με τα τηλ. αυτά που πλέον εχουν παλιώσει σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με το Νοτε3 που υπερτερεί παντού εξαλλου θα πάρεις μεταχειρισμένο 2 χρονών τηλ !!! Οι κάμερες του Mi Note 3 σήμερα στέκουν αρκετά καλά και έχουν υψηλές προδιαγραφές και αυτό θα φανεί μετά από κάποιες αναβαθμίσεις που περιμένο…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Stoni90: “Καλησπέρα παίδες. Μόλις Παρελήφθη. Ερώτηση: Θέλω να βάλω την gcam πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη rom? Υπάρχει γενικά κάποιος οδηγός για out of the box σεταρισμα? ” Δεν μπορείς σε αυτό το τηλ. δυστυχώς αλώστε και το M1A1 που εχει καθαρο Android η εφαρμογή της κάμερας είναι Xiaomi και αυτό γιατί έχει διπλό φακό και αυτό!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Σπύρο,και προς υπόλοιπους Σε πολλές περιπτώσεις αν δεν δουλεύει το touch στο twrp η εύκολη λύση είναι το mouse με otg. ” Δυστυχώς δεν ειχα τον κατάλληλο ανταπτορα για να συνδέσω otg usb mοuse το δοκίμασα με ενα μετατροπεα micro usb / usb-c αλλα ηταν μόνο για φόρτιση φαίνεται oχι data όποτε ακυρο...
-
Παράθεση από liquid: “Με ποιο τρόπο την περνάς ? Όπως και κάθε dev εδώ? Άμα την περάσεις σου κλειδώνει πάλι ο bootloader? ” Ναι ρε σι με το TWRP βάλε αυτο που δίνω στου Γιωργου και μετά κανε ενα Factory reset (θα χάσεις όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές σου και τους λογαριασμού σου οι φώτο σου θα παραμείνουν) και μετα install μόλις τελειωσει ενα καθάρισμα στην cashe και dalvik cashe και επανεκκίνηση στο system. Εισαι ετοιμος ξαναπερνας λογαριασμους και εφαρμογες !
-
Προς κάθε ενδιαφερόμενο τελικά την φλασσαρα και τα νεα είναι ευχάριστα η Rom είναι πλήρης δεν διαπίστωσα κάποια δυστροπία η ξεχασμένη εφαρμογή επιτέλους μια Stable όπως πρέπει να είναι. Επειδή δεν έκανα Factory reset καθώς ήθελα μόνο να δοκιμάσω όπως είναι λογικό μου πετάει κάποια error στα Google service αυτά νομίζω οτι θα καθαρίσουν σε μια καθαρή εγκατάσταση... xiaomi.eu_multi_MINote3_V9.2.2.0.NCHCNEK_v9-7.1 Ολα καλά μετά από καθαρή εγκατάσταση ολα δουλεύουν ρολόι επίσης βλέπω για τις λίγες ώρ…
-
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “μηπως σου κλείδωσε? Το τσέκαρες? Περίεργο το να κάνει επανεκκινήσεις ξεκλείδωτο. Δες το και πες μου ” Οχι δεν εχει κλειδωσει Γιωργο εκανα εγκατασταση ενα TWRP απο τους Κινεζους και εφαγε φολα ξανακανω το δικο σου και εκανε επαννεκινησεις τωρα ειναι εντάξει με την official θέλεις να το παλέψουμε οτι νομίζεις πάμε... Περιμενε 15 λεπτα εχω αδεια μπαταρια...
-
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ην έχεις κρατήσει να σου δώσω να δοκιμάσεις? ” Οχι Γιώργο στην προσπάθεια μου να περάσω κάποιο TWRP για να κάνω Factory reset το τηλ δεν μπορούσε να boot αρη έκανε συνεχόμενες επανεκκινήσεις και στο TWRP αλλά και στο λειτουργικό δεν μπορούσα με τίποτα να το φέρω στα καλά του έφαγε flash την official global_images_V9.1.4.0 fastboot αλλά δεν κλείδωσα τον bootloader θέλεις να περάσω TWRP όπως είμαι? Εχω απογοητευθεί πάρα πολύ πάντως...
-
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανεβασε από την ρομ το boot.img να βάλουμε αυτό να δούμε. ” Εχω φρικάρει καθώς ρίσκαρα και την πέρασα χωρίς factory reset από Developer για να την δω αν ήταν κομπλέ απο τις εφαρμογές τις MIUI καθώς έχουμε θέμα με το τηλ. αυτό τα έχουν κάνει μπάχαλο στο EU απο της 21/12/17 έχουμε να δούμε Rom πλήρη, και με ρήμαξε στα error ... Εδω σου ανέβασα το Boot: Boot_img_Jason
-
spirosmeg - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Γεια σου Γιωργο εχω άσχημα μαντάτα αναβάθμισα στην πρόσφατη Stable eu_multi_MINote3_V9.2.2.0.NCHCNEK_v9-7.1 και πάλι τα ίδια έχασα το touch στο TWRP οτι και να έχω δοκιμάσει δεν λέει να παίξει παναθεματο...