Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 625.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από liquid: “Από τις developer τις ελληνικές τις δικές μας ποιά μου προτείνετε να βάλω (από άποψη μπαταρίας, κτλ) ? ” Αυτη που ειναι ολοκληρωμένη και πάει γενικά καλά ειναι η xiaomi.eu_multi_3_7.12.21_v9-7.1 έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις Eu και XTRV λείπουν κάποιες ομως βασικές εφαρμογές εαν δεν εχεις θέμα βάζεις την τελευταία Stable η DEV XTRV και είσαι Οκ
-
Παράθεση από Thracia: “Το 4G και το LTE είναι το ιδιο πράγμα ” Βρε το post είναι γραμμένο στις Δεκ 15th 2017 που το ξεθάψατε χαχαχα είχε δοθεί και τότε η απάντηση... Κανα φρέσκο νεο θέλουμε εχει περάσει κανεις την νεα EU xiaomi.eu_multi_MINote3_V9.2.2.0.NCHCNEK_v9-7.1 να μας πει αν εχει όλες τις εφαρμογές η rom αυτή? Δεν μπορώ να την ξεζιπαρω κιόλας να την ψαξω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το κοντέρ σταμάτησε 8642 νομίζω θα κατάλαβαν πολλά!
-
Παράθεση από makis1024: “Πώς θα την περάσει την recovery rom που του προτείνεις , πανεύκολα; ” Παράθεση από duc: “Μάλλον λέει πως με αυτό το εργαλείο από εδώ Xiaomi tool μπορεί να γίνει εύκολα. ” ΟΔΗΓΟΣ 1. Aυτονόητο και στο φόρουμ μας έχει αναλυτικό οδηγό αλλά και στο youtube Άλλαξε Rom στο Xiaomi κινητό σου εύκολα χωρίς ξεκλείδωμα bootloader! 2. Θα κατεβάσεις την global rom την έκδοση fastboot όμως και θα την φλασαρεις με το mitool. 10 λεπτά δουλειά είναι. Xiaomi mi flash tool Βεβαια θα πρέπει …
-
Ψηφίζουμε καθημερινά spirosmeg labrosme yiannismeg Giannagr Giorgosmegara sfrygana Marianthi Panos_Megara sofiempenarde grmegara kimonas jiannisaltas
-
Παράθεση από flib5n: “Καλησπερα παιδια μολις πηρα στα χερια μου το note 3 . Το τηλεφωνο δεν εχει την global rom και μ εχουν δημηουργηθει πολλες αποριες... Εχω την official rom(νομιζω :P) ” Μπορείς να την περάσεις όπως είσαι την official global stable πανευκολα άμα δεν θες ξεκλειδώματα κ.λ.π Stable global rom for Mi Note 3
-
Παράθεση από manospo: “Μόλις αγόρασα το mi note 3 πήγα να βάλω το twrp που βρήκα στο γενικό οδηγό κ δεν τον άνοιγε. Έχω sharp οθόνη. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αυτό που κατέβασες δεν είναι το τελικό νομίζω για μας που έχουμε Sharp δεν δουλεύει κατέβασε την τελική εκδοση του Γιώργου από ΕΔΩ: Mi_Note3_Jason_3.2.1.4_Sharp_TWRP
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από efkolo: “Εφαρμογή καιρού έχετε; Πυξίδα; Ρώτησα και στο νήμα της τελευταίας Rom (18) αλλά ίσως εδώ με διαφωτίσετε περισσότερο. Είναι η πρώτη Ελληνική που περνάω και δεν είμαι σίγουρος τι έπρεπε να έχει μέσα XTRV έβαλα, όχι aroma ” calculator,notes έχει; ” όχι δεν έχει ” Δυστυχώς όλες οι XTRV και EU Rom είναι ελλειπή από κάποιες εφαρμογές σε αυτό το τηλ. ο λόγος άγνωστος αλλά περιμένουμε την άσπρη μέρα που θα δούμε τουλάχιστον μια Stable σω…
-
Παράθεση από Dimral: “Εχω κανει αιτηση ξεκλειδωματος και την δεχτηκαν απλα ακομα δεν την εχω ξεκλειδωσει την συσκευη με το unlock tool. Θελω να μαθω λιγο για την διαδικασια και μετα θα το κανω. ” Οδηγίες για το ξεκλείδωμα του Bootloader. Ελα εδω εισαι ριξε μελέτη... Υπομονή όμως γιατί σε αυτό το τηλ. δίνουν 360 ώρες αναμονή για να ξεκελειδωσεις τον bootloader σου και να περάσεις την Ελληνική XTRV μετά
-
Παράθεση από derveni: “Το πέρασε το plexVPN μέτρα αντίστροφα τώρα της 360, το VPN-turbo δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό που είπες ” Εμενα δεν δουλευε το Plex VPN με τιποτα και οι 3 Κινεζικοι server δεν εδιναν ip μια γρηγορη αναζητηση στον γκουγκλη ειχαν αρκετοι το θέμα και προτειναν το Turbo πραγματι...
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Δεν θυμάμαι που το ρώταγες,αλλά θα απαντήσω εδώ! Coral blue έχω και εγώ,με jdi όμως! ” Ναι το είδα οπότε λάθος υποψια ειχα ψάχνουμε στο γάμο του καραγκιόζη τι να κάνουμε...
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΠαράθεση από petrostr3: “Δηλαδή από ότι κατάλαβα από developers είναι καλύτερα από stable? Και από που μπορώ να κατεβάσω την 7.12.21? Η ποια άλλη μου προτείνετε? ” Η Συγκεκριμένη έτυχε να είναι ολοκληρωμένη σε θεμα εφαρμογών συστήματος που για άγνωστο λόγο στο συγκεκριμένο τηλ. δεν έχουν οι επόμενες Developer άλλα και η Stable EU και XTRV (απο το φορουμ μας) Για μένα μην ταλαιπωρησε αν εχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader σου πέρνα την EU 7.12.21 πάντα απο το TWRP recovery απο ΕΔΩ: xiaomi.eu_multi_M…