Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 549.
-
Κ εμένα το ίδιο λέει. Την βρίσκεις λίγο πιο βαριά απ' την Thunder;
-
Παιδιά μου τρώει περισσότερη μνήμη απ' ότι η Thunder. Βέβαια στην έκδοση Android γράφει 6.0.1 Kenzo THUNDER αλλά είναι χαρακτηριστικά πιο βαριά. 300-400mb ram περισσότερο από την απλή Thunder.
-
Μόλις πέρασα την XTRV στο Kenzo. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα αλλά μου άρεσε περισσότερο η Thunder.
-
@gkalen Φίλε δες αν μπορείς να ενσωματώσεις στην rom το Theme Manager της Xiaomi γιατί υπάρχει ούτε γίνεται εγκατάσταση μετά χειροκίνητα. Το Dolby τελικά δεν το κατάφερες να δουλέψει ε;
-
@caeser Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά λόγω δουλειάς κ τσαπατσουλιάς είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ θήκη ή bumper για να μην κλαίω το κινητό μου. Μου 'χει τύχει να πάω για καφέ κ η σερβιτόρα να ρίξει κατά λάθος όλον τον καφέ πάνω στο κινητό μου κ σ' εμένα. Ευτυχώς ήταν κρύος κ δεν έπαθα κανένα έγκαυμα. Φυσικά δεν έκανα σκηνή γιατί ήμουν με κοπέλα κ δεν ήθελα να σχηματίσει κακή εικόνα αλλά το κινητό τετέλεσθαι. Γι' αυτό μάγκες το κινητό πάντα στην τσέπη ή στα χέρια.
-
@maddoctor Μου έχουν πει πολλοί ότι οι θήκες με μεταλλικό πλαίσιο κόβουν την εμβέλεια του σήματος. Έχεις δει κάτι τέτοιο;
-
Είναι trendy όμως γιατί την πήρα σε κόκκινο χρώμα...
-
caeser το κινητό σου δεν είχε θήκη που το θεωρώ απαραίτητο κ το tempered glass δεν έπιανε όλη την οθόνη ως τις άκρες. Όσες φορές μου έπεσε κινητό δεν έπαθε τίποτα γιατί έχω bumper ή θήκη shockproof. Όταν το έχεις γυμνό μόνο το τζάμι δεν σε σώζει. Εγώ να καταλάβεις στο kenzo έχω αυτή τη θήκη με το nillkin tempered glass κ πάλι το προσέχω. 1700711_781b1bc4-6a3e-4ec9-a679-f7a3542dd2a1.jpg
-
Λογικό είναι να υπάρχουν κενά σήματος σε κάθε εταιρία αλλά βάσει προσωπικής εμπειρίας καλυτερο σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές πιανει καλύτερα ή Cosmote. Για κοινό δίκτυο που αναφέρει ο φίλος δεν το γνωρίζω.
-
Γιατί έχουν σήμα, σήμα καμπάνα.
-
Όπως κ να πέσει αν δεν φοράει tempered glass, bye bye οθόνη.
-
Δυσάρεστα νέα για όσουν σκέφτονται να το πάρουν. Έσπασε η οθόνη μετά από πέσιμο. Xiaomi Mi MIX: Εντυπωσιακό αλλά εύθραυστο! | Techmaniacs
-
Όλα αυτά για την band 20 ρε παιδιά; Όλοι Wind έχετε κ φαγωθήκατε με τα international μοντέλα; Εγώ όποιον συνάδελφο κ να ρωτήσω ή φίλο μου Cosmote κ Vodafone έχει.
-
Φιλε μου Bodai κ που το είδα δεν θα ρισκαρω να το δοκιμασω αν δεν πάρω το οκ από τον gkalen. Κοντεψα να brickαρω το ταμπλετ 3 φορές με τις δοκιμές που έκανα για root, οπότε τώρα που είμαι κομπλε δεν πειραματιζομαι.