Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 549.
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm την εφαρμογή Theme.apk της Xiaomi γιατί το Mi Pad 2 δεν την έχει κ μου βγάζει πάντα μήνυμα σφάλματος στο twrp κατά την αναβάθμιση; Δεν ξέρω αν είναι αυτός κ ο λόγος που δεν δέχεται το supersu κ κολλάει.
-
Ρε παιδιά μια Thunder rom κ για το Mi Pad 2... Ακούει κανείς...
-
Δεν θα έχει νέα rom για kenzo;
-
Με μια μικρή αλλαγή. Free "Mi cleaner".
-
Στείλε μάρκα για ομαδική παραγγελία...
-
Παιδιά μην περιμένετε πολλά από τις κάμερες της Xiaomi γιατί θα απογοητευτείτε. Εδώ το Mi Mix που έχει 600+ ευρώ κ το βίντεο του είναι μαύρο χάλι, είναι δυνατόν να έχει καλή κάμερα κινητό με τα μισά χρήματα; Κ όλη την πλάτη να γεμίσουν με φακούς καμερών πάλι χάλια έως μέτρια θα βγάζουν τις φωτό. Κακά τα ψέματα, αλλά αν είσαι λάτρης των φωτό δεν παίρνεις Xiaomi. Η παίρνεις κ έχεις μαζί σου κ μια φωτογραφική μηχανή.
-
Καλημέρα παίδες. Το φθηνό που είχα πρίν κ έκανα τη σύγκριση το είχα πάρει 0,30 ευρώ. Μετά από περίπου 1 μήνα χρήσης είχε αρκετές μικρές γρατζουνιές κ έκανε παντού δαχτυλιές που καθάριζαν όμως εύκολα Κύριε dimakhs που κάνεις διαφήμηση την χλωρίνη K....x κ παίρνεις ποσοστά από τις πωλήσεις. Τώρα αν το Nillkin θα είναι ανθεκτικό σε πτώσεις, γρατζουνιές κ γενικά στις κακουχίες που υποβάλω τα κινητά μου τότε πιστεύω ότι καλώς έπραξα που το πήρα κ θα το προτιμώ σε κάθε καινούργια μου συσκευή. Ο χρόνος…
-
youtube.com/watch?v=-m_J-0EQdIc&feature=youtu.be Είδα αυτό το συγκριτικό βίντεο κ φωτό των καμερών κ απογοητεύτηκα. Τόσο χάλια κάμερα σε τόσο ακριβό κινητό είναι ανεπίτρεπτο. Ακόμη κ εγώ που βγάζω μία φωτό το μήνα εκνευρίστηκα. Κρίμα, κρίμα κ πάλι κρίμα.
-
Λέω απλώς ότι απογοητεύτηκα γιατί το βγάζανε όλοι τέλειο αλλά δεν είδα ακόμη την τελειότητα. Δαχτυλιές, δαχτυλιές, δαχτυλιές. Είναι πιο λεπτό από το προηγούμενο αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Χρώματα οθόνης ίδια με πρίν, ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι κ ανθεκτικό στις γρατσουνιές που εκεί υποφέρουν όλα τα φθηνά. Τέσπα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. ΥΓ. @dimakhs Όντως, Knight Rider 1982 κ ξερό ψωμί. Βγαίνει κ remake με τον David.
-
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, σήμερα έβαλα το συγκεκριμένο τζάμι σε Kenzo κ δεν βλέπω καμία διαφορά με το φθηνό που είχα πριν. Είναι το ίδιο σε όλα, ακόμη κ στις δαχτυλιές. Φυσικά έκανα το τέστ γνησιότητας με τον κωδικό κ είναι αυθεντικό. Κρίμα. Μάλλον δεν ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις.
-
Δεν σε πιάνω. Είσαι κ μακριά!
-
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θέλω να δώσω 500+ ευρώ για κινητό που εγγύηση έχει μόνο για ένα χρόνο κ πρέπει να το στείλω στην Κίνα με αναμονή τουλάχιστον 2+ μήνες. Από την άλλη όμως... είναι πολύ ωραίο το άτιμο. Ακόμη κ το Mi 5S Plus να πάρω που το σκόπευα σύντομα δεν είναι το ίδιο. Έρχονται κ τα τέλη κυκλοφορίας... άστα βράστα με λίγα λόγια.
-
@demakhs Γιατί ποτέ φίλος; Να υποθέσω λόγω τιμής;
-
Πότε λέτε αξίζει να το πάρουμε; Κοντά στα χριστούγεννα;
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΌπως το δείς φίλε μου. Εγώ εντυπωσιάστηκα από την οθόνη κ το design. Είδα κ το βίντεο που το'χει ο άλλος στο χέρι του κ έπαθα την πλάκα μου. Η κυρτή οθόνη που έχει το Mi Note 2 με χαλάει απίστευτα.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαιδιά το Mix τελικά είναι κουκλί. Κινητό της επόμενης 10ετίας θα έλεγα με τέτοιο design κ καινοτομίες. Με βλέπω να μην αντιστέκομαι κ να το παραγγέλνω... Με τέτοιο κινητό δεν χρειάζεσαι κ tablet.