Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 549.
-
Το Kenzo το αναβάθμισα κ ότι γίνει. Βλακεία τα καινούργια κουμπιά. Εννοείται τα'χω βγάλει. Πάλι καλά που δεν μικραίνει την οθόνη με μαύρο πλαίσιο όπως σε πολλά κινητά. Μπράβο στην Xiaomi κ πολλά μπράβο στους devs του forum.
-
Έλα ρε φίλε... γιατί με έδωσες; Για ξεκάρφωμα το είπα αυτό μπας κ τους ρίξουμε στάχτη στα μάτια...
-
Σε λίγο θα λαδώνουμε για να πάρουμε προτεραιότητα...
-
Τελικά συγχρόνισαν οι επαφές χωρίς να κάνω κάτι. Είπαμε ότι είναι Smartphone αλλά όχι κ τόσο... Τώρα δεν λειτουργεί το "Αναποδογυρίστε για σίγαση" στο Land. Όλο προβλήματα αυτή η συσκευή τελικά.
-
@karasarinis Τις επαφές.
-
@karasarinis Για τον συγχρονισμό μπορείς να είσαι λίγο πιο αναλυτικός; Δοκίμασα στο Land αλλά δεν συγχρονίζει τις επαφές.
-
Καλημέρα σε όλους. Ο συγχρονισμός δουλεύει άψογα σε Kenzo, Land, Latte σε Mi Account αλλά και σε Viber, Google, κλπ.
-
Η αναβάθμιση σε Land, Latte & Kenzo έγινε, οι συσκευές πετάνε κυριολεκτικά. Εύγε στον ηγέτη gkalen.
-
@gkalen Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει root χωρίς πρόβλημα κ φασαρίες; Ότι οδηγός υπάρχει στο ίντερνετ τον έχω δοκιμάσει! Όχι στο forum μας, γενικά στο net.
-
@gkalen Καμιά rom για Mi Pad 2; Έβαλα την GTV αλλά δεν έχει root. Αν προσπαθήσω να βάλω το supersu χειροκίνητα μπρικάρει. Αν ξέρει κάποιος και το έχει καταφέρει ας βοηθήσει. Δεν είναι η ίδια διαδικασία όπως στα κινητά το unlock κλπ.
-
Καλημέρα στην παρέα. Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούργια rom στο RedMi 3S Pro (Land); Παρουσιάζει τίποτα προβλήματα; Θέλω να το αναβαθμίσω αλλά επειδή είναι του πατέρα μου και είναι περίεργος μην μπώ σε φασαρίες. Έχει την 6.9.22. Ευχαριστώ.
-
Δεν κατάλαβα αλλά θα το παλέψω κ αν θα'χω πρόβλημα ξαναρωτάω. Ευχαριστώ.
-
@geoanto555 που θα βρίσκονται τα efs; Το backup θα δημιουργηθεί στον δίσκο της συσκευής σε μορφή zip;
-
Έχω το Kenzo στην 6.9.22 Thunder κ θέλω να αναβαθμίσω στην 6.10.13. Ποιά είναι τα βήματα για ένα full backup με TWRP ώστε να'μαι καλυμένος αν πάει κάτι στραβά; Μπαίνω TWRP, επιλέγω backup...
-
@Thracia Κάτι άσχετο, με ποιό τρόπο αλλάζουμε γραμματοσειρά κ ποιές υποστηρίζουν Ελληνική γλώσσα; Δημιουργούν προβλήματα;
-
Ισχύει αυτό που είπε ο Dimitris Dukas IV ότι θα έχουμε σύντομα android 7 Nougat;
-
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...
-
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Ξέρω ότι τα 4G ram είναι αρκετά απλώς είμαι ενθουσιώδης κ συνήθως παρασύρομαι με ότι καινούργιο δω κ θέλω να το πάρω. Να καταλάβεις ότι μου αρέσει το Mi 5S, 5S Plus, Mi Note 2, Oneplus 3 (με Miui 8 custom φυσικά) κ δεν ξέρω ποιό πρέπει να πάρω. Εννοείται πως το RedMi Note 3 Pro που έχω τώρα με καλύπτει σε όλα αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...