Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 549.
-
Ποιό πιστεύετε ότι αξίζει για αγορά ανάμεσα στα Mi 5S 4/128 και Mi 5S Plus 6/128; Το μικρό έχει το 3D Touch και καλύτερη μπαταρία με βάση τις μετρήσεις αλλά το άλλο έχει μεγάλη οθόνη και 6G ram που το καθιστά ίσως το δυνατότερο Xiaomi αυτή τη στιγμή. Δεν ενδιαφέρομαι για κάμερα, δεν βγάζω φωτό. Επίσης δεν μου αρέσει η οθόνη με καμπύλες όπως του Mi Note αλλά ούτε παλιό μοντέλο όπως το Mi5.
-
Είναι όπως στο iPhone 6S που αναλόγως την πίεση στην οθόνη βγάζει κ υπομενού με λειτουργίες. Βέβαια σε βίντεο που είδα για το συγκεκριμένο κινητό ελάχιστες εφαρμογές υποστήριζαν αυτή τη λειτουργία κ κυρίως stock apps. Ίσως αργότερα να δούμε περισσότερα μιάς κ είναι πρώτη φορά που το χρησιμοποιεί η εταιρία.
-
Καλημέρα φίλοι μου. Προσπαθώ 2 μέρες να περάσω την ελληνική rom στο Mi Pad 2 που πήρα αλλά τζίφος. Την πρώτη φορά το κατάφερα αλλά επειδή μου brickαρε καθώς προσπάθησα να του κάνω root μέσω του twrp με το supersu που βρίσκεται στην ελληνική rom, αναγκάστηκα να το φλασάρω με τον παρακάτω οδηγό για να το επαναφέρω. MiPad 2 Comprehensive Flashing Guide Tutorial Μετά πέρασα πάλι την κινέζικη dev rom 6.9.29 beta. Ξεκλειδώνει ο bootloader κανονικά όπως στον οδηγό αλλά δεν εγκαθιστάται με τίποτα το twr…
-
Καλημέρα φίλοι μου. Προσπαθώ 2 μέρες να περάσω την ελληνική rom στο Mi Pad 2 που πήρα αλλά τζίφος. Την πρώτη φορά το κατάφερα αλλά επειδή μου brickαρε καθώς προσπάθησα να του κάνω root μέσω του twrp με το supersu που βρίσκεται στην ελληνική rom, αναγκάστηκα να το φλασάρω με τον παρακάτω οδηγό για να το επαναφέρω. MiPad 2 Comprehensive Flashing Guide Tutorial Μετά πέρασα πάλι την κινέζικη dev rom 6.9.29 beta. Ξεκλειδώνει ο bootloader κανονικά όπως στον οδηγό αλλά δεν εγκαθιστάται με τίποτα το twr…
-
mi pad 2 βοηθεια
ΜήνυμαΕγώ ενώ ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό δεν μπορώ να περάσω την οθόνη Bootloader error code 03. Δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω το twrp κ δεν ξέρω τι φταίει.
-
Η Nikel THUNDER για ποιά συσκευή θα βγει;
-
Παράθεση από gkalen: “@knight666 Διάβασε εδώ .. Ελληνική Κοινότητα Xiaomi-Miui Hellas. Ετοιμάζει κάτι μεγάλο και δυνατό. Δείτε το teaser Με το φακό , δεν ξέρω , αλλά ξέρω ότι σίγουρα υπάρχει κάποιο θεματακι στη ρομ του Land και μάλλον γι'αυτο το λόγο ξηλωσαν τη ρομ 6.9.29 από το xiaomi eu .. Γι'αυτο το λόγο επίσης , δεν την εφτιαξα σ'αυτο το update .. ” Αν θέλω να επιστρέψω σε προηγούμενη έκδοση rom χρειάζεται factory reset wipe η απλά την περνάω κ τέλος;
-
Ξέρει κάποιος τι παίζει με το φακό κ κάποιες φορές δεν δουλεύει στο land;
-
Παράθεση από gkalen: “@knight666 Θα περιμένουμε λίγο για τα Mipad .. Ίσως είναι καλύτερα να πας κατευθείαν στην Xtreme μόλις ετοιμαστεί ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ Ή THUNDER Rom για το RedmiNote4 Nikel ανεβαίνει ... Θα δοκιμαστεί πρώτα και μετά θα τη δωσουμε και στα mail σας .. Αναμενω για tester , να σας δώσω λινκ .. ” Τι θα είναι η Xtreme κ πότε θα τη διαθέσετε; Σαν τη δική σου;
-
Υπάρχει περίπτωση να δούμε Thunder custom rom του Gkalen στο Mi Pad 2 (Latte); Αύριο το παραλαμβάνω κ θέλω να βάλω αυτήν κατευθείαν.
-
Στο RedMi 3S (Land) με τη rom του Gkalen σε έκδοση 6.9.22 κ root έχω πρόβλημα με τον φακό.Κάποιες φορές ανοίγει, κάποιες όχι. Για να το διορθώσω κάνω επανεκίνηση η παίζω λίγο τα permissions και φτιάχνει. Εννοώ τον φακό που έχει ήδη εγκατεστημένο το κινητό κ ανοίγει από τις συντομεύσεις. Έβαλα κ κάποιες εφαρμογές φακό, έδωσα permissions, αυτόματη έναρξη, αλλά εκεί είναι που έγινε ο χαμός. Φτιάχνει με κάποιο τρόπο η να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση rom;