Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από teo_malezis: “ΣΕ ΜΙ ΜΙΧ 2 Χαθηκε το 4g μονο 3g εχω παντου ” Μετά από αναβάθμιση προέκυψε αυτό? Δεν εχουμε άλλες τέτοιες αναφορές..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από elloxim3: “Έχω το mi max 2 θέλω να μάθω αν με κάποιο πρόγραμμα τρόπο, μπορώ να ανεβάσω ή και να κάνω καλύτερη την ένταση και την ποιότητα του σήματος δικτύου. ” Αν εννοείς το σημα του δικτύου της κινητης δεν νομίζω, αλλά έχουν αναφερθεί διαφορές απο rom σε rom.. Υπάρχουν rom που το σήμα χειροτερεύει και άλλες όπου καλυτερεύει (πολλες φορές με μεγάλη διαφορά)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από dimtz: “συνεχιζω να παιρνω κανονικα ΟΤΑ update , σωστα; μπορω να μπω σε stock recovery; ” Αν βάλεις TWRP θα πρέπει να κάνεις και φλασαρισμα root manager ή lazyflasher (για να μην πέσεις σε bootloop) αλλά χάνεις OTA updates. Αν πας σε κάποια rom όπως οι ελληνικές θα έχεις updates αλλά όχι ΟΤΑ. Βεβαια αν εχεις TWRP έχεις και gcam και διάφορα άλλα καλούδια πχ Dolby Atmos.. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις.. Παράθεση από apostolou13: “ακομα και αν το κινητο αγοραστηκε καινουργιο ” Αν …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Bodai - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από dimtz: “συνεχιζω να παιρνω κανονικα ΟΤΑ update , σωστα; μπορω να μπω σε stock recovery; ” Αν βάλεις TWRP θα πρέπει να κάνεις και φλασαρισμα root manager ή lazyflasher (για να μην πέσεις σε bootloop) αλλά χάνεις OTA updates. Αν πας σε κάποια rom όπως οι ελληνικές θα έχεις updates αλλά όχι ΟΤΑ. Βεβαια αν εχεις TWRP έχεις και gcam και διάφορα άλλα καλούδια πχ Dolby Atmos.. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις.. Παράθεση από apostolou13: “ακομα και αν το κινητο αγοραστηκε καινουργιο ” Αν …
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παιδιά κάντε κάτι με το cloud δεν είναι κατάσταση αυτή. ” Δοκίμασες να την κατεβάσεις στον η/υ σου ?? Ούτε ο server έχει τόσο φόρτο τωρα που μιλάμε Monitoring eth0... (press CTRL-C to stop) rx: 1.39 Mbit/s 2940 p/s tx: 93.22 Mbit/s 7902 p/s^C eth0 / traffic statistics rx | tx --------------------------------------+------------------ bytes 2.63 MiB | 167.77 MiB --------------------------------------+------------------ max 1.62 Mbit/s | 95.58 Mbit/s average 1.08 Mbit/s |…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά σε MI6 (7.12.7) την περνάω από επάνω? ” Επειδή έχεις λίγο παλιά rom εγω στην θέση σου θα έκανα Factory Reset και μετά θα την φλασάριζα
-
-
-
@tacolla δοκίμασε να πας στο CIT και να δεις αν έχει έλεγχο για την κάμερα εκει. @ermis21 κάντου reboot απο τα κουμπιά σε TWRP και κάνε το φλασάρισμα πάλι απο την αρχή. Εχε το νου σου για κοκκινα μυνηματα και αν δεις κάτι το αναφέρεις εδω ...
-