Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ktsak: “Αντε να δούμε .... Εκτος εάν είσαι μακριά ...... ” Είναι Αθήνα ... αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα
-
Παράθεση από manik: “Παίδες πήγα ένα κομμάτι βασιλόπιτα σπίτι κι ακόμη Γλύφονται ! Από όπου είπαμε είναι να πάω αύριο να πάρω κανα τσουρέκι γιατί η μουρμούρα δεν αντέχεται ” Νομιζω ο @nikosef και σίγουρα ο @ktsak μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή σου την αναζήτηση ...
-
Η συνάντηση με τους εν Θεσσαλονίκη φίλους και κατόχους Xiaomi τελείωσε με επιτυχία. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε (με πολλούς συστηθήκαμε και 1η φορά) και ανταλλάξαμε απόψεις και πληροφορίες. Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο @kiriakos1963 που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και βέβαια κέρδισε το 1ο βραβείο. Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους όσους μα τίμησαν με την παρουσία τους, και ευχόμαστε μια καλή χρονιά..
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “έχω φραγμό στα νούμερα των διαφημιστικών. Αυτά , απ όσο το έψαξα , δεν μπορώ ούτε να τα πάρω back up ” Αν εννοείς το blocklist της Miui αυτό αποθηκεύεται αυτόματα με κάθε sync στο Mi cloud
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi5 Soft brick τρελό
Bodai - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔεν θελουμε να το αναγνωρίσει σε adb mode. Σε fastboot χρειαζόμαστε, για να το φλασάρεις..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Αναβάθμιση έκδοσης ROM και Android
Bodai - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑν κάνεις αυτά που σου έγραψε ο @spideman3 εδω -> Αναβάθμιση έκδοσης ROM και Android θα έχεις την τελευταία ελληνική rom για το κινητό σου. Απλά επειδή έχει μείνει πολύ πίσω καλό θα είναι να κάνεις factory reset. Οπότε κράτα backup ..
-
Bodai - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕπειδή δεν μπορουσα να βρω την δική μας @spideman3 , βρήκα μια του .eu, που ήταν 4.4 και ετσι έγραψα αυτό που σου έγραψα. Αλλα τελικά η δική μας ήταν πιο μπροστά (πάλι )
-
Bodai - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν έρχεται θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση fastboot rom για να δημιουργηθεί το ένα partition system και μετά περνάς το twrp και την XTRV. ” Κατσε βρε Γιώργη Οκ 6άρι είναι, οπότε ισχύουν οι οδηγίες που έδωσες στο προηγούμενο ποστ
-
Bodai - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Το Mi3, Mi4 δυο partition systems δεν είχαν μέχρι την έκδοση 4.4.4 και με την μετάβαση σε android 6.0 έγιναν ένα? Ο φίλος είναι με android 6.0 όπως μας λέει άρα ένα partition system. ” Εσυ τα λες καλά Γιώργο αλλά η 6.1.21 developer ηταν 4.4 και όχι 6.0 Οπότε καλό θα είναι @stergiosmyr να ανεβάσεις ενα screenshot απο το Σχετικά με το τηλ για να μην γίνει καμμιά πατάτα ..
-
Πρβλημα με MI6
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν χάνεις να δοκιμάσεις εγκατάσταση με το TWRP απο εδω -> TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
Bodai - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Καλησπέρα, μέσα στον συγχρονισμό google δεν υπάρχουν οι επαφές καμμιά ιδέα? ” Τι εννοείς ? Δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ή δεν έχει γίνει συγχρονισμός στις επαφές?
-
Περί drones
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια να συνεισφέρω λίγο στην κουβέντα σας θα έλεγα ότι ο @alnikou είναι πολύ έμπειρος και κάτοχος drones (περισσότερα του ενός) της οικογενείας DJI, οπότε η συμμετοχή του στην κουβέντα προσφέρει πολλά .. Για είμαι ειλικρινής δεν ήξερα ούτε εγω ότι "κολλάει" το λογισμικό στα drone .. με αποτέλεσμα πτώση. Και εχω δει ΠΟΛΛΑ video με πτώσεις στο youtube, προσπαθώντας να "δω" τι πιο κοινές αιτίες πτώσης ενός drone ..
-
Bodai - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από stergiosmyr: “Έχω το MI4 με android 6.0.1 και rom από το forum 6.1.21 developer. ” Είναι σημαντικό να ξέρουμε αν η συσκευή σου έχει το παλιό σχήμα partitioning με τα 2 System Partitions ΠΡΙΝ προχωρήσεις σε οτιδήποτε..Αυτό μορείς να το δεις από το recovery της συσκευης
-
-
Bricked Xiaomi Redmi Note 5A
ΜήνυμαΣτο 0:48 τα test points -> youtube.com/watch?v=0tcf-KZUsqk