Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από seitman: “Εχθές βράδυ μου "χτύπησε" μήνυμα ο updater για καινούργια έκδοση. "Φορούσα" την 9.2.1 arΩma στο Mi Max2 μου. Επέλεξα να κατέβει και εγκατάσταση. Ε λοιπόν, μου εγκατέστησε την XTRV 9.2.1 (όχι arΩma). ” Παράξενο, θα το κοιτάξει ο @MIUI_ART
-
Τελωνειο, Mi Drone
Bodai - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Vasilis Kissas καλό θα ήταν να ξέρουμε πως το ξεμπέρδεψες το drone ώστε να βοηθηθεί και κάποιος άλλος χρήστης που τυχόν αντιμετωπίσει την ίδια διαδικασία. Πολύ πιθανό αυτή να είναι μια πραγματικότητα από τώρα και στο μέλλον, όσον αφορά τις αγορές από το εξωτερικό..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από cacau: “Όλα καλά, πέρασα λογαριασμό google και miui, έβαλα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί το αφεντικό αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις ήχου η διαδικασία κρασάρει. ” Μόνο στην συγκεκριμένη ρύθμιση έχεις πρόβλημα? Η γενικά όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις ?? Παράθεση από amavroudis: “Μήπως τελικά υπάρχει θέμα με τη rom; Να το κοιτάξει κάποιος mod. @Bodai; ” Θα το δουν το θέμα @MIUI_ART @gkalen @dnomikos αν όντως είναι θέμα rom και όχι εγκατάστασης
-
Το θεμα δεν είναι τι πιστεύουμε και τι όχι. Απλά μιλάει η "συλλογική" εμπειρία απο πολλές άλλες περιπτώσεις ανάλογες με τις δικές σου. Αυτό που λες για τον χρόνο εμένα μου λέει ότι για κάποιο λόγο το TWRP δεν έκανε Mount σωστά το /data partition ... και γι' αυτό η βολίδα.. Ναι μπορεί να μην το είδες το μυνημα λάθους και ναι μπορεί να μην ήταν με κόκκινα γράμματα. Αλλά προβλημα υπάρχει. Στο δια ταύτα ... Ξαναβάλε την συσκευή σε TWRP και ξαναφλάσαρε την ίδια rom. Να δούμε τι θα γίνει ..
-
-
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Bodai - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από Michalis Protopapas: “Όταν μπρικάρει βγάζει κάποιο κωδικό ή δεν ανάβει καθόλου όπως στην περίπτωση μου? ” Ο υπολογιστής σου πως αναγνωρίζει την συσκευή? Κανονικά? Σαν com port ??