Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
brick σε redmi 3s
ΜήνυμαΧωρις να πειράξεις το κινητό άλλαξε usb θύρα ή/και καλώδιο αν χρειαστεί..
-
McAfee security ...
Μήνυμα@Narsilea σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να χρησιμοποιούμε 2 antivirus συγχρόνως (σε οποιαδήποτε συσκευή). Από την στιγμή που η Miui εχει ενσωματωμένο, η ύπαρξη και άλλου μπορει τελικά να δημιουργήσει θέμα..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
redmi 4x
Μήνυμα@kostaskavala μην σου τα βγάζουμε με το στανιό. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, αλλά κανείς μας δεν είναι η Πυθία. Λάθος πληροφορίες σημαίνει και λάθος οδηγίες ... λάθος οδηγίες μπορει να αποβούν καταστροφικές. Βοήθησε για να βοηθηθείς ..
-
-
Δεν υπάρχει κανένα κενό ασφαλείας, ούτε περίπτωση διαρροής προσωπικών δεδομένων. Αυτό είναι πιθανό να γίνει όταν ποστάρεις link και κατά λάθος ποστάρεις και το session id. Το έχει πάθει και ο @MIUI_ART και εγω. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι.
-
redmi 4x
ΜήνυμαΟταν το συνδέεις με το ρεύμα σου αναβοσβήνει το κόκκινο led? Αν ναι εχει βαθιά αποφόρτιση, άφησε το όλο το βράδυ σε φορτιστή τοίχου και ασχολείσαι αυριο...
-
-
Παράθεση από vaspyr21: “Καλημέρα επειδή δεν κατάλαβα για ποια εφαρμογή μιλάτε;; ” Τον Updater εννοώ αλλά αφου το έλυσες είσαι
-
-
@vaspyr21 κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαμογή, αλλά αν το ξαναβγάλει απλά αγνόησε το
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημερα @kexas 1. Ναι δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα για το πότε θα τελειώσουν οι "εργασίες" που γίνονται.. 2. Εξαρτάται απο τον τρόπο που το κάνεις.. αν απλά μεταφέρεις ενα Τοπικό Αντίγραφο απο μια συσκευή σε άλλη πολύ πιθανα θα αποτύχει, όπως και το cloud (αυτη την περίοδο,γιατι κατα τα άλλα είναι αξιόπιστο) 3. Εχω θα έλεγα όχι αλλά αν θέλεις δεν πρόκειται να γίνει κάτι σοβαρό..
-
Τελωνειο, Mi Drone
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροφανως περιμένουν την απόδειξη πληρωμής (πχ λογαριασμός πιστωτικής ή εκτύπωση Paypal) και συμπληρωματικά την απόδειξη του πωλητή. Αν το δέμα έρχεται με ΕΛΤΑ πάρε στην εξυπηρέτηση πελατων να σου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας του ΓΕΤΑ στο Ελ.Βενιζέλος.
-
-
brick σε redmi 3s
ΜήνυμαΑν δεν γυρίζει σε 9008 με το DFC τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάς για άλλη συσκευή...