Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@Nelias υπάρχει bug στα sources με την stock και το hdr. Θα πρέπει να το βάλεις Auto ή Off και θα είσαι οκ
-
-
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Bodai - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από georgegamma: “OK. Το έκανα, ξεκίνησε η διαδικασία αλλά έχω ξεπεράσει τα 700 sec and running!!! Τί κάνω? ” Δεν το πειράζεις.. Σε κάθε άλλη περίπτωση .... αντιμετωπίζεις brick ..
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΔεν υπάρχουν πολλά να κάνεις, δες πάλι τι σου έχει γραψει παραπάνω ο @makis1024
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΤο Xiaomitool σου δίνει τις δύο εκδόσεις της κινέζικης rom. Δηλαδή Developer και Stable. Οπότε με αυτη την προσέγγιση (εννοώ το XiaomiTool) είσαι σε αυτό που σου ανεφερα πριν ..
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΠαράθεση από sakas1989: “Δηλαδή άμα επιλέξω την China developer που μου βγάζει το xiaomi tool σαν επιλογή δεν θα δουλεύει καλά ? Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία για τον bootloader. ” Μια χαρά θα δουλεύει, αλλά εσυ μπορεις να το δουλέψεις μόνο με αγγλικό μενού στην συσκευή και χωρίς Play Store (σε 1η ζήτηση .. μετά το βάζεις)
-
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Bodai - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spiros@1: “Μια απορια παιδια.Το flashfire δεν δουλευει σε kenzo η γενικα σε ολες τις συσκευες ;;; ” Αν και δεν την έχω την εφαρμογη, σε τι σου χρειάζεται ??
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΑυτό που βλέπεις είναι το κινέζικο Mi receovery. Αν πατήσεις Reboot τι ακολουθεί ??
-
-
-
@Souits έχεις κάποιο ringtone που να έχει κάποιο μη αγγλικό χαρακτήρα στο όνομα του αρχείου??
-
Εχεις δίκιο για την τιμή, αλλά δες το έτσι. Το κάθε μαντηλάκι πάει τουλάχιστον για 6 μήνες χρήσης (συμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει). Οπότε 2 χρόνια στην χειρότερη περίπτωση και επειδή είμαι σίγουρος ότι η κάθε χρήση μπορεί να γίνει σε 2 τουλάχιστον συσκευες (μέχρι 5 ιντσες ο υπολογισμός μου) το κόστος πέφτει στο μισό. Επειδή το εχω χρησιμοποιήσει μόνο 1 φορά (είναι η αλήθεια) εχω την αίσθηση ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από τις φθηνότερες λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά..
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@Tseligas2000 το 3-way power menu δεν έχει διορθωθεί ακόμα στην τελευταία rom του Mi-6