Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Bodai - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από georgegamma: “Έχω ενεργοποιήσει το ΟΕΜ, αλλά η "Κατάσταση Ξεκλειδώματος" δεν υπάρχει σαν επιλογή πουθενά!! ” Είναι λογικό αν η rom έχει μείνει πολύ πίσω, να μην υπάρχει. Ενεργοποίησε αυτά που βλέπεις και συνέχισε την διαδικασία κανονικά
-
Geekmaxi
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα, το νήμα στο οποίο πόσταρες την ερώτηση είναι μόνο για αξιολογήσεις.
-
-
ποια ρομ σε νεο RM note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Δεν θα μπορώ να τις κάνω update κτλ.. ” Παραπάνω έγραψες αυτό! Γιατί να χάσεις το ΟΤΑ της Global? Αφου η συσκευή προορίζεται για άτομο χωρίς μεγάλες απαιτήσεις (TWRP, φλασαρίσματα κλπ) κατά την γνώμη μου η Global είναι η βέλτιστη επιλογή
-
-
ποια ρομ σε νεο RM note 4
ΜήνυμαΑν έρθει με Official Global άστο μ' αυτην. Μια χαρά θα είναι..
-
Παράθεση από liontari1977: “αν ειναι ελληνικη δεν επρεπε να ειναι η V9.2.3.0.NDEMIEK? οποιος γνωριζει ας βοηθησει για να ξερω ποια να καταβασω και να περασω... ” Αν και δεν κατάλαβα την ερώτηση, αν ρωτάς για την XTRV εναρμονίζεται τις περισσότερες περιπτώσεις με την κινέζικη ρομ. Οπότε η τελευταία XTRV είναι 9.2.5.0 -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V9-2-5-0-zip/ ή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…A9ma-Stable-V9-2-5-0-zip/
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Για το mi pad 3 (cappou) θα (ξανα) βγεί άλλη aroma ? έχει μείνει πολυ πίσω. ” Η πικρή αλήθεια είναι ότι η Xiaomi εγκατέλειψε και αυτη την συσκευή. Βγάζει μόνο κινέζικη stable ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους μάγους @MIUI_ART @dnomikos και @gkalen
-
Κολλημένο στο Mi
Bodai - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑπλά μπές σε fastboot και φλασάρισε την ελληνική fastboot -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ Για να βλέπεις 2 Active partition έχεις ακόμα το παλιό σχήμα partitioning (το οποίο έχει καταργηθεί). Στο reboot περιμενε το όσο χρειαστεί..
-
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
Bodai - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “και με ios και με Android ”
-
@okotzak δεν έχουμε κανένα συμφέρον να στηρίξουμε κανένα κινέζικο e-shop. Ακόμα και αυτά τα οποία διαφημίζονται εντός της κοινότητας. Αντίθετα εχουμε κάθε συμφέρον να υποστηρίξουμε τους χρήστες αυτης της κοινότητας. Οπότε δεν μαλώνουμε μαζί σου. Απλά φωτίζουμε κάποια σημεία κλειδιά στην διαδικασία της αγοράς. Οι αγορές από το εξωτερικό (και ειδικά από ΚΙνα) ενέχουν αρκετούς κινδύνους και απαιτούν μεγάλη υπομονή. Ακομα και δοκιμασμένα e-shop εχουν απογοητεύσει χρήστες. Ολοι κάποια στιγμή είχαν μι…
-
Μπορεις να κάνεις αυτό ή να εγκαταστήσεις την έκδοση 3.1.x.x του TWRP by @geoanto555 και να κάνεις μια δοκιμή φλασαρίσματος.
-