Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi
Bodai - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκίμασες να το βάλεις σε fastboot mode και να φλασάρεις TWRP και δεν το πήρε?
-
Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi
ΜήνυμαΑνεβασε ενα screenshot απο το About Phone να δούμε ποια rom εχει τώρα ..
-
Ναι 2 χρόνια νομίζω και εγω. Το ξεκλείδωμα γίνεται με άδεια απο την Xiaomi, δεν είναι λόγος να χάσεις την εγγύηση. Αν βεβαια εχει παρέλθει η εγγύηση πήγαινε το καλύτερα σε κάποιο μικρότερο κατάστημα. Και πιο γρήγορα θα γίνει η δουλειά σου και πιο οικονομικά
-
Ναι καλύτερα @Maniataros γιατί απαιτείται άνοιγμα. Μην χάσεις την εγγύηση.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από SotosReAlania: “και τωρα το κινητο δουλευει αλλα εχει κλειδωμενο μπουτλοαντερ. ” Ειναι σίγουρο αυτό?
-
Χάθηκαν οι επαφες
Bodai - - RedMi 4 (Prada)
Μήνυμα@Nikol7 δεν είχες backup ούτε σε gmail, ούτε σε Mi account. Εχεις mi account? Ανεβασε και ενα screenshot απο το About Phone να δούμε ποια rom έχει η συσκευή σου..
-
Παράθεση από prekasg: “Για το Mi6 εχουμε τιποτα νεωτερο ; οταν γινει θα γινει μεσω ΟΤΑ; ” Μόλις λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν θα πάρετε .. και βεβαια οι VIP OTA Παράθεση από Maniataros: “Ο φορτησης είναι ο original . Τι λέτε να φτάει? ” Πήγαινε την συσκευή να την ελέγξουν. Σαν βραχυκύκλωμα στο charging board φαίνεται..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Bodai - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από geoanto555: “Ανέβηκε φρέσκο twrp για jason... ” Καλημέρα εχθές φλάσαρα την eu 7.12.21_v9-7.1 και μετά δεν είχα touch στην Recovery τι άλλαξε απο την Stable EU V8.5.12.0 οκταρα που είχα και δεν είχε θέμα το TWRP σήμερα πέρασα και το τελευταίο δικό σου αλλά πάλι τίποτα την πατήσαμε...Edit: Γιώργο έχεις pm. ” Σίγουρα έχεις ακόμα το TWRP by @geoanto555 ???
-
-
Flash official developer
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑφου τα έχει βγάλει, χαλάρωσε και περίμενε το ..
-