Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 825.
-
Παιδιά καλησπέρα μόλις παράγγειλα στην μητέρα μου το Xiaomi redmi note 4 από το gearbest και όπως καταλαβαίνετε θέλω να της περάσω μια ρομ και να την ξεχάσω.. Δεν θα μπορώ να τις κάνω update κτλ.. Ποια θα μου προτείνατε? Αυτήν ή κάποια άλλη? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από Gkontos10: “Καλημέρα σας παιδιά Στο ΜΙ6 μου εγώ τώρα έχω την ΑΡΩΜΑ 7.12.7 για να περάσω την τελευταία XTRV απλά περνάω από πάνω ή χρειάζεται Factory ?? ” Ναι χρειάζεται, γιατί πας από Android 7 σε Android 8.” Είναι εύκολο να μου θυμησεις την διαδικασία? Δεν χάνονται οι φωτογραφίες έτσι? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Καλημέρα σας παιδιά Στο ΜΙ6 μου εγώ τώρα έχω την ΑΡΩΜΑ 7.12.7 για να περάσω την τελευταία XTRV απλά περνάω από πάνω ή χρειάζεται Factory ?? δέυτερο από εντυπώσεις και μπαταρία πώς πάει ρε παιδιά ?? και τέλος αυτή η ρόμ έχει SuperSU ??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “ Αφού τελειώσεις τότε μπορείς να περάσεις το τελευταίο twrp twrp_cancro_mi3-mi4_3.1.0-1-miui-hellas-aroma και θα είσαι έτοιμος να φλασαρεις και την τελευταία dev του φόρουμ” Ρε φίλε εσύ είσαι άρχοντας 1000 ευχαριστώ φίλε μου 1000 ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk” ”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Τώρα είμαι από τηλ το μεσημέρι που θα είμαι σε υπολογιστή θα μπορώ να σου πω ότι θέλεις πάντως είναι πολύ εύκολο Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ φίλε μου ευχαριστώ, θα περιμένω Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “ Καλημέρα εσύ έχεις κιτ κατ οπότε πρέπει να περάσεις fastboot rom πρώτα Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ωραίος ποια fast boot πρέπει να περάσω? Και τι διαδικασία να ακολουθήσω? Από την αρχή μέχρι το τέλος? Sent from my MI 6 using Tapatalk” ” ”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot ” Android 6 marshmallow δεν έχεις τώρα? αν ναι τότε έχει γίνει δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται” Έλα φίλε μου επανέρχομαι... Αυτά έχει το κινητό τώρα.. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω αυτή την dev? 6d21c1440f13e746ad421587040de7f5.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot ” Android 6 marshmallow δεν έχεις τώρα? αν ναι τότε έχει γίνει δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται” Οκ μισό να ρωτήσω ποια ρομ έχει τώρα και να σου πω φίλε Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις σε ΜΙ4? ” Μετα την 7.11.2_v9-6.0. είναι η καλύτερη rom (7.11.16_v9-6.0.) που έχω περάσει στα τηλ (2 mi4) λειτουργούν όλα άψογα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα και το καλύτερο είναι η μπαταρία ξεχνάς να το φορτισεις... ” Φίλε μου είσαι καθηγητής... Μια ερώτηση που μπορώ να βρω fastboot 9αρα για MI4 Θέλω να την περάσω αυτή σε ενα ΜΙ4 που ακόμα έχει miui v7.. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις σε ΜΙ4? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “Παράθεση από Gkontos10: “Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6 ” εγω νομιζω οτι ειναι πεντακαθαρες και πολυ ωραιες ... ασε που το νεο app τα σπαει !!” Άρα κάτι λάθος κάνω Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6, χειρότερες φωτογραφίες με το νέο app? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από sokgiorgos: “Κάποιο καλό τζαμακι έχει να προτείνει κάνεις? ” φίλε εγώ πήρα αυτό !! είναι πολύ καλύτερο από το τελευταίο MOFI που είχα TCICPC For Xiaomi Mi6 Protective Glass For Xiaomi Mi 6 Tempered Glass 2.5D 9H Full Screen Protector Film For Mi6 Mi 6-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Πώς είναι η μπαταρία σε ΜΙ6? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά εντυπώσεις σε ΜΙ6 και RM note 3 pro? Sent from my MI 6 using Tapatalk