Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 825.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Για χαμηλό ήχο στις κλήσεις και speaker call, το xiaomi.eu έδωσε χθες νέα ROM. Λογικά πρέπει να το δουν και εδώ τα παιδιά το θέμα.” Παρατήρησα και εγώ αυτό το πρόβλημα σε ΜΙ6 Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Λοιπών για το Dropbox αν κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα.. Η λύση είναι αυτη.. settings > on the bottom choose installed apps > on the top choose "ALL" > go to the bottom find Documents app (its in bottom because disabled) > enabled Εμένα το αρχείο ήταν files
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Για τη δεύτερη ερώτηση σου, μήπως το επανέφερες από Backup; ” Ναι φίλε μου το επανέφερε το mi cloud Αλλά μετά το διαγραψα και το ξανά κατέβασα από το store...
-
Παιδιά πέρασα χθες σε ΜΙ6 παρατήρησα 2 θέματα 1. Ο ήχος στο ακουστικό οταν μιλάω στο τηλέφωνο είναι πολύ χαμηλός αν και είναι στο μέγιστο 2. Δεν μπορώ να κατεβάσω φωτογραφίες από το Dropbox στο κινητό.. Οταν πατάω export to storage μου λέει check installed apps Υπαρχει κάποια λύση για τα πιο πάνω?
-
Λοιπών φίλε μου μετά από πολλές προσπάθειες και βοήθεια από τον φίλο @gkalen Φλασαραμε την 9αρα Πρώτη εντύπωση είναι ότι ακόμα θέλει δουλίτσα αφού έχει πολλούς τομείς που μπορεί να απογείωθει.. Αλλά μην ξεχνάς είναι καινούργιο προϊόν.. Μέχρι τώρα το κινητό είναι απίστευτο.. Αλλά ελπίζω να αντέχει στα χτυπήματα, γιατι εγώ ήμουν συνηθισμένος με το ΜΙ4 που ήταν βαρύ και αυτό είναι πανάλαφρο και μου γλυστραει
-
Λοιπών παιδιά κάποια πράγματα που παρατήρησα... 1. Στο Dropbox οταν παω να κανω μια φωτογραφία export στον σκληρό δίσκο δεν με αφήνει και μου λέει να πάω στα settings - installed apps παω ανοίγω όλα τα δικαιώματα και πάλι παίρνω το ίδιο μήνυμα.. Καμία ιδέα?? 2. Στην διαμόρφωση της αρχικής σελίδας η 8 ηταν πολύ πιο εύκολη, αφαιρέθηκαν πολλές δυνατότητες που είχαμε παλιά.. 3. Έχει βρει κάποιος widget ρολόι? Μόνο ενα μικρό με τον καιρό βρήκα.. 4. Το κινητό πάει σφαίρα
-
Άρχοντα μου 1000 ευχαριστώ και πάλι Sent from my MI 6 using Tapatalk 2
-
Λέει 9 Απλά το εξωτερικό interface νομίζω είναι το ίδιο, εννοώ theams κτλ Sent from my MI 6 using Tapatalk 2
-
Λοιπών παιδιά τελικά τα κατάφερα... Με την βοήθεια του @gkalen, μακάρι να είναι καλά το παιδί βρήκαμε λύση και τώρα όλα είναι καλά... Μια ερώτηση μπας και έκανα καμία βλακια πάλι... Αν και πέρασα miui 9 (XTRV 7.8.10) Είναι ακριβώς η ίδια με την miui 8... Εξωτερικά γιατί δεν πρόλαβα να το ψάξω.. . Έκανα κάτι λάθος?
-
Το παλεύω εδώ και ώρα και τίποτα... Δοκίμασα 3 διαφορετικά recoveries Δοκίμασα αυτή τη ρομ και την 9 και πάλι τίποτα... Έκανα φορματ και οτι μπορώ να σκεφτώ και πάλι μένει κολλημένο στο μαύρο XTRV με τις τελείες να κινούνται =============== Αυγ 11th 2017, 9:34pm =============== λοιπών δοκιμάζω τώρα και με την recovery eu - twrp 3.1.1.1 και θα ενημερώσω αν άλλαξε κάτι
-
φίλε έχει μισή ώρα τώρα !!
-
παιδία πέρασα την XTRV σύμφωνα με τον οδηγό, πρώτη φορά σε ΜΙ6 ολα πήγαν καλά η εγκατάσταση έγινε αλλά εδώ και 20 λεπτά ειναι κολλημένο στο reboot στην οθόνη την μαυρη που λεεί XTRV με τις τελείες να κινούνται !! τι να κάνω ?? να ανησυχήσω ??
-
Παράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Προχωράς όπως έκανες πάντα .. Ξεκλειδώνεις με αυτή τη Ρομ κανονικά και προχωρας σε έγκατασταση twrp και φλασαρισμα .. Πιθανως να χρειαστεί να περάσουν 72 ώρες για να ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα .. ” αρχοντα μου άνοιξε κανωνικά ο bootloader χωρίς κανένα πρόβλημα ή αναμονή το θέμα τώρα είναι ότι για να κατεβάσω την XTRV από εδώ θα μου πάρει 3 χρόνια ειναι υπερβολικά αργό .. υπάρχει κάποιο άλλο λινκ ????
-
Παράθεση από mparaxir: “θα σε βοηθουσα εγω αλλα πρέπει να ξαναφυγω φια δουλειά εχω βαρδεια. φιλε. κοιτα στο φορουμ υπαρχει οδηγός που γραφει όταν πρωτοπαραλαμβανουμε κινητο xiaomi τι κανουμε. καταρχην εχεις κανει αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader αμα δεν εχεις κανει αυτό να το ξεκλειδωσεις επίσημα μην κανεις τίποτα για την ωρα ” Παράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Ακριβέστατη απάντηση ήταν αυτή , στην ερώτηση που έκανες αν δουλεύει ρολόι .. Ότι άλλο θες , εδώ είμαστε .. ” λοιπών παιδία ε…
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Gkontos10 100.gif” Αδερφέ δεν βοηθάς Μόλις παρέλαβα το ΜΙ6 και δεν ξέρω τι να βάλω
-
Παιδιά μια ερώτηση αυτή είναι η τελευταία ρομ που βγήκε πριν από την miui 9?? Την έχει βάλει κάποιος σε Mi6?? Εχει κάποιο πρόβλημα?? Ή όλα ρολόι?