Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “@ALXIOA είχα φλασαρει με τον ίδιο τρόπο και μετά μου έβγαζε σφάλματα στο σύστημα. Καλύτερα μια fastboot miui8 και μετά την ελληνική.Αυριο δίνουν την επίσημη global miui9.” Φίλε αύριο θα δώσουν Global Stable Miui 9 ή Global dev??
-
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
-
Ναι αν είναι για fastboot νομίζω θα περιμένω την 9 για να το κάνω μια φορά
-
Παιδιά σε RedMi Note 3 pro με XTRVbeta1-V8.0.5.0 stable τι χρειάζεται για να περάσω την νέα 8.5 stable?? Απλό πέρασμα από πάνω?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα παιδιά !! επιτέλους θα παραλάβω και εγώ 10/8 αφού ο φίλος μου που θα μου το έφερνε το επιστρέφει σε δέκα μέρες ... λογικά το κινητό θα είναι με κινεζική ρομ, το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει Global λοιπών γιατί παρακολουθώ το νήμα και κάπου χάθηκα, εγώ μέχρι τώρα ήξερα τον τρόπο που έκανα στα 2 RedMi note pro που πήρα για τους δικούς μου ... δλδ κανω αίτηση στο φόρουμ για ξεκλείδωμα έρχεται η απάντηση σε 15 μέρες περνώ μια Dev, μετα ξεκλειδώνω και τέλος περνώ την ελληνική XTRV ... τώρα δι…
-
Καλησπέρα παιδιά !! επιτέλους θα παραλάβω και εγώ 10/8 αφού ο φίλος μου που θα μου το έφερνε το επιστρέφει σε δέκα μέρες ... λογικά το κινητό θα είναι με κινεζική ρομ, το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει Global λοιπών γιατί παρακολουθώ το νήμα και κάπου χάθηκα, εγώ μέχρι τώρα ήξερα τον τρόπο που έκανα στα 2 RedMi note pro που πήρα για τους δικούς μου ... δλδ κανω αίτηση στο φόρουμ για ξεκλείδωμα έρχεται η απάντηση σε 15 μέρες περνώ μια Dev, μετα ξεκλειδώνω και τέλος περνώ την ελληνική XTRV ... τώρα δι…
-
Καλημέρα παιδιά, ο κουνιάδος μου έχει ένα πρόβλημα με ενα redmi note 4... Το κινητό είναι 6 μηνών Απο ότι φαίνεται εκεί που μπαίνει το micro usp (charging port) έχει κοπεί το μισό δοντάκι, και οτι καλώδιο και φορτιστή δοκιμάσαμε κανένα δεν φαίνεται να δίνει ρεύμα... Δοκίμασα και το ampere για να δω τι γίνεται αλλά η ένδειξη είναι 0 mah είτε είναι στην φόρτιση είτε όχι... Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ή το charging port ή η μπαταρία.. Τι μου προτείνετε να κάνω? Υπάρχει κάποιος στην Κύπρο που φτιά…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@Gkontos10 κατεβάσε το super super zip από εδώ => SuperSU-v2.82-201705271822.zip” Άρχοντα μου 1000 ευχαριστώ Συνεχίστε την απίστευτη δουλειά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “κατέβασε την developer rom και θα βρεις μέσα στο zip αρχείο της ρομ το super su, το παίρνεις και το κάνεις flash από το TWRP :)” Φίλε μου εννοείς να κάνω extract στο pc και από εκεί να το περάσω στο κινητό?? Παράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Μέσα στο ζιπ της Ρομ που κατέβασες υπάρχει ένας φάκελος supersu , εκεί μέσα είναι το supersu.zip ..” Άρχοντα μου αυτό προσπαθώ να σου πω, ότι δεν υπάρχει φάκελος Αν μπορείς να το ανεβάσεις θα σε υπέρ ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gkontos10: “@gkalen @MIUI_ART Παιδιά εχω ποσταρει και ποιο πάνω αλλά δεν έδωσε καποιος σημασία, μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για SuperU γιατι δεν ήταν μέσα στον φάκελο για ΜΙ4?? ” Κατέβασε την developer, το βρεις εκεί μέσα ” Τι εννοείς φίλε μου αφου μόλις εγκατέστησα την Stable 8.5 γιατι να βάλω την dev?
-
@gkalen @MIUI_ART Παιδιά εχω ποσταρει και ποιο πάνω αλλά δεν έδωσε καποιος σημασία, μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για SuperU γιατι δεν ήταν μέσα στον φάκελο για ΜΙ4??
-
Παιδιά μόλις πέρασα την ρομ σε ΜΙ4 μέσω του vip mail.. Ερώτηση δεν βρήκα πουθενά το superuser πώς να κάνω ροοτ το κινητό ή από που να το κατεβάσω? 2. Παίρνω ερρορ οτι το καρουζέλ πρέπει να κλείσει τι είναι αυτό? Και 3 στο recovery όταν πατήσω restart to system μετα με ρωτάει να το κάνει install στο system.. Τι να επιλέξω