Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 825.
-
Καλά ρε παιδιά το μπλε το βρήκε κάποιος??
-
Παιδιά με το ΜΙ4 τι γίνεται? Πότε θα βγει η νέα Stable?
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ustramator: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά από που τα παραγγειλατε τόσο φτηνά (385) το ποιο φτηνό που βρήκα στα site ειναι415 ” Ήταν flash sale εκείνη τη μέρα 5/6 ~365€ και ~20€ priority line... Παράθεση από zt654: “DPD τα φέρνει ACS στην Ελλάδα (Γερμανικό κούριερ που έχει έδρα και στην Αγγλία). ” Τέτοια χληδή δεν θα την αντέξω... να μου φέρει κινέζικη παραγγελία η ACS!!! (το κακό βέβαια είναι ότι πάντα η acs αφήνει χαρτάκι και πρέπει να πάω στην... άλλη άκρη να το πάρω, κι αυτό α…
-
Θα έχουμε και για ΜΙ4??
-
Θα έχουμε και για ΜΙ4?
-
Παιδιά πότε να περιμένουμε νέα Stable για το ΜΙ4??
-
Re: Pre-order Xiaomi MI 6
ΜήνυμαΟκ φίλε μου σε ευχαριστώ
-
Pre-order Xiaomi MI 6
Μήνυμαπαιδιά η μπλέ έκδοση πότε θα βγεί ??
-
παιδιά υπάρχει ενδεχόμενο αυτή να είναι η πρώτη τιμή ???? αν είναι έτσι αυτό είναι πολύ καλό !! 468 πρώτη τιμή δλδ σε ένα δίμηνο κάπου στα 400 ??? νομίζω άνετα πάει για αγορά !!! Xiaomi Mi6 :X:X:X
-
Παιδιά σε ΜΙ4 με αυτή την ρομ.. Εχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα ποιο κατω? 1. Οταν μιλάω χάνετε συνέχεια το σήμα και δεν με ακούει ο άλλος... 2. Παρατήρησα πρόβλημα υπερθέρμανσης πολύ γρήγορα 3. Η ένταση στα handsfree είναι ελάχιστη ως μηδαμινή, ειδικά οταμε πιάνει τηλέφωνο καποθος άλλος... Πώς φτιάχνονται αυτά τα προβλήματα?
-
Η έκδοση με τα 6GB RAM + 128GB ROM θα κοστίζει 392€ ..... αν η τιμή μείνει εκεί !! αντε +- 50 ευρώ το πήραααα