Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 825.
-
Παράθεση από tsamige: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά δοκίμασε κάποιος σε ΜΙ4 να μας πει εντυπώσεις? ” Φιλέ μια χαρά φαίνεται! Μέχρι ώρας δεν εχω κανένα πρόβλημα. Εννοείται με Factory Reset και στησιμο από την αρχή.. ο μοναδικο θέμα που εχω ειανι ότι δεν μου δουλεύει το Gravity για κάποιο λογο. ” έλα φίλε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όλα είναι καλά!! αλλά νομίζω η μπαταρία ακόμα δεν είναι στα επίπεδα που ήταν με την V7 η V8 τρώει την μπαταρία νεράκι ούτε μέρα δεν βγάζω
-
Παιδιά δοκίμασε κάποιος σε ΜΙ4 να μας πει εντυπώσεις?
-
Παιδιά καλημέρα μόλις έχω πάρει μαιλ για την 8.2 Εγώ εχω ΜΙ4 με XTRV-V8.1, 8.1.30 Και η γυναίκα μου RM Note 3 pro πάλι με την τελευταία XTRV Stable Πώς γίνεται η αλλαγή και στα 2?? Απλά περνάω από πάνω??
-
τι ακριβώς πρέπει να κάνεις δλδ για να τα βρείς ?? η απλά σερφινκ ??
-
ρε παιδιά εγω ποτέ δεν είδα κανένα από τους διαγωνισμούς !! εννοώ τα θέματα που πρέπει να βρούμε !! μονό από PC μπορείς να τα βρείς απο το app του κινητού δεν δουλεύει
-
Re: robot vacuum cleaner
ΜήνυμαΧμμ έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από τέτοιες σκούπες?
-
Παιδιά πότε να περιμένουμε νέα Stable για Mi Note 3 pro?? *** Συγνώμη δεν είδα οτι υπάρχει ακριβώς η ίδια ερώτηση από πάνω
-
robot vacuum cleaner
Μήνυμαπαιδιά καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω μία σκούπα ρομπότ! ναι αυτές τις στρογγυλές που λένε ότι καθαρίζουν το σπίτι μόνες τους :Ρ έχει κάποιος κάποια εμπειρία ??? αξίζουν τα λεφτά τους ????
-
Ποια μοντέλα της Xiaomi θα τον έχουν?
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ?? ” Μήπως να έκανες μια καθαρή εγκατάσταση?(δεν θυμάμαι αν έκανες) Αν το κάνεις να βάλεις και το system μέσα.. Αυτο περίμενα απο σένα Χρηστάκη...” Έκανα καθαρή και μετά έκανα ξανά με Wipes cashe/davlink Δλδ να ξανά κάνω? Αλλά με τι Wipes?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Εγώ εξακολουθώ να έχω θέμα με την νεα stable XTRV8.1 καθώς μιλάω κάνει ρεσταρτ το κινητό καμία ιδέα τι φταίει ???” Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ?? Η τουλάχιστον προτείνετε μου μια απροβλιματιστη Stable
-
ΜήνυμαΠαράθεση από johnjor: “Επειδη ειδα ΠΡΟΣΟΧΗ διπλα στην 8.1.1.0 Ρομ για Note 3 Pro (Kenzo)........Εγω εχω μεσα την 8.0.1.0 Να περασω απο πανω την καινουργια ή χρειαζεται να κανω την διαδικασια που λεει ο οδηγος;” Φίλε ότι λέει ο οδηγός
-
Re: RE: RE: Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “@Gkontos10 Οχι ειναι μόνο για official rom.” Θα μας δωθει και εμάς update για XTRV-V8.1?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1... Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του.. Τι να κάνω?” Παιδιά λίγη βοήθεια για το πιο πάνω γιατί είναι το κινητό του πατέρα μου και όχι το δικό μου. Άρα πρέπει να το φτιάξω, αν ήταν το δικό μου θα έκανα υπομονή... Ακόμα παραπονιέται ότι φεύγει γρήγορα η μπαταρία.. Παράθεση από venioni: “Καλώς τα δεχτήκαμε...” Φίλε αυτό το φιξ μπορουμε να το βάλουμε και εμείς με ελληνική St…
-
Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1... Σε RM note 3 pro Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του.. Τι να κάνω?