Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 825.
-
Πότε υπολογίζουμε για νέα stable για το ΜΙ4??
-
Καλημέρα παιδιά Θέλω να αλλάξω την ρομ στο ΜΙ4 της αδερφής μου. Αυτή την στιγμή έχει την ελληνική stable 6.5.0 και θέλω να της περάσω ελληνική stable 8 Πρώτη ερώτηση.. Πώς κάνω αυτή την αλλαγή σε ρομ με τόσο μεγάλη διαφορά?? Και δεύτερη, ποια v8 είναι η καλύτερη για ΜΙ4 σε άποψη μπαταρίας bugs κτλ??
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Παράθεση από Gkontos10: “Ερώτηση... Πότε περίπου υπολογίζουμε την πρώτη stable για ΜΙ4? ” Φίλε μου , τι εννοείς ? Υπάρχουν Stable για mi4” Η συγκεκριμένη μορφή που ειναι combine ολα μαζί εννοώ πότε την υπολογίζουμε για stable.? Η μόνο σαν dev θα βγαίνει?
-
Re: [XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/10 02:45)
ΜήνυμαΕρώτηση... Πότε περίπου υπολογίζουμε την πρώτη stable για ΜΙ4?
-
Ευχαριστώ boss
-
Κάτι εντελώς άσχετο, σαν vip members γιατί δεν πήραμε email ενημέρωση γθα αυτές της ρομ?. Πρέπει να αλλάξουμε καποια ρύθμιση?
-
Ερώτηση σε κινητό με v7 Και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση την v8 Wipe davlink / cashe / data (σωστά?) Τι ακριβώς διαγράφεται από το κινητό και τι μένει?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από skaliman: “Εγώ είχα v7και δούλευε. Και όταν έκανε update σε v8 δεν είχε πρόβλημα. Ξεκίνησε όταν έκανε upgrade σε 8.0.4.0. Το πρόβλημα είναι ότι χανει τις sim, γιατί δοκίμασα ν μ πάρω τηλ απ τ σταθερό Μ το κινητό κ ήταν μη διαθέσιμο... Gkontos10 θες ν βάλεις ένα screenshot ν δούμε σε ποια version έφτιαξε;;” Φίλε έφτιαξε στην ελληνική stable 8.0.1.0
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάτι τέτοιο βγάζει ? forum.php” ναι φίλε μου Παράθεση από apsogos4ever: “ε πατησε το να στειλει ενα sms να τελειωνεις δεν ειναι τιποτα Sent from Mi Max Helium Perfomance” Το πάτησα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Εν πάση περιπτώσει αναβαθμισα σε v8 και το πρόβλημα λύθηκε... Βασικά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μου το έκανε αυτό
-
Φίλε φωτογραφίες δεν έχω.. Αλλά μόλις πήρα το κινητό για έναν φίλο μου (καινούργιο xiaomi redmi note 3 pro) Ξεκλειδωσα ψες τον bootloader Πέρασα την ελληνική stable 7.2.2 Και σήμερα που του το έδωσα Βάζει μέσα την κάρτα του και συνέχεια βγάζει αυτό το πρόβλημα Your Sim card isnt activated Και δεν μπορεί να ενωθει στο δίκτυο Λίγο που έψαξα αυτό το πρόβλημα το έχουν πολλοί με νέο κινητό αλλά δεν ξέρω πώς φτιάχνει
-
Your Sim card isnt activated
ΜήνυμαΒοήθειααααα Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό γιατι μου λέει συνέχεια Your Sim card isnt activated Πώς φτιάχνει?.?
-
Re: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από reborn: “Παράθεση από Bodai: “@Gkontos10 πήγαινε στο Play Store και κάνε Uninstall τα updates του..” Επειδή έχω και γω το ίδιο θέμα με την μπαταρία να κάνω unistall τα update και μετά όταν ζητάει να τα περάσω πάλι η όχι? Sent from my HM 1S using Tapatalk” Φίλε δες πιο πάνω, ξανά πέρασα την ρομ αφού πρώτα έσβησα Google play και ησυχασα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fotis: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fotis: “το τσεκαρο ακομα 1 μερα και σας λεω παλι εντιποσεις ” Δες το άλλη μία μέρα.. Επίσης μπες χρήση μπαταρίας και δες αν είναι κάτι ανεβασμένο.. ” χρηση μπαταριας ... συστημα android 29.8 ==androit 13.4---υπηρεσιες google play 12,8...αυτα ειναι τα μεγαλα ποσοστα τα αλλα μεσω ορο 1,2” Φίλε ξανά πέρασα την ρομ με clear davlink cache και ησυχασα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καθαρισμό δεδομένων σε ότι έχει να κάνει με google play- service//” Φίλε σήμερα φαίνονται καλύτερα τα πράγματα αλλά θα το αφήσω 2-3 μέρες και αν έχει κάτι θα σου πω