Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 825.
-
Οκ θα κάνω ακόμα μια πλήρη φόρτιση κσι θα σου πω αύριο τι γίνεται
-
Μισό να δοκιμάσω και να σας πω.. Αν και εκανα erase davlink cashe
-
Το κινητό είναι συνέχεια με stable, δεν παω σε dev πάντα stable έβαζα... Θέλω να αποφύγω την καθαρή εγκατάσταση γιατί θα φαω την ζωή μου να το ξανά φτιάξω όπως ήταν... Το πρόβλημα δεν είναι τα update του playstore το δοκίμασα
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχεις;” Την τελευταία v8 stable, βασικά αυτήν στο νήμα, και το κινητό μου είναι ΜΙ4...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος.. Ότι και να έκανα δεν φτιάχνει... Το Google services μου γοναταει την μπαταρία μέχρι το μεσημέρι... Δεν μπορώ να βγάλω ολόκληρη μέρα..” @geoanto555 @MIUI_ART Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ? Τα εχω παίξει
-
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος.. Ότι και να έκανα δεν φτιάχνει... Το Google services μου γοναταει την μπαταρία μέχρι το μεσημέρι... Δεν μπορώ να βγάλω ολόκληρη μέρα..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά ξέρει κάποιος γιατί το Google services μου έχει γονατισει την μπαταρία εδώ και 2 μέρες?? Σε ΜΙ4 ” διαβασε πιο πισω σε αυτο το νημα .....ειχα το ιδιο θεμα και εχω την εντυπωση πως λυθηκε μετα απο αυτα που μου ειπε ο @dnomikos και εκανα!!!! χαιρομαι που δεν εχω μονο εγω στη δικη μου συσκευη αυτο το θεμα αλλα πιο πολυ λυπαμαι που το εχουμε και αλλοι .” Μπααα δεν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε μου..
-
Ρε παιδιά ξέρει κάποιος γιατί το Google services μου έχει γονατισει την μπαταρία εδώ και 2 μέρες?? Σε ΜΙ4
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gkontos10: “Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? ” Δοκίμασες να κάνεις Wipe Cache & Dalvik/ART Cache??” Ναι φίλε, δεν έφτιαξε όμως
-
Παιδιά καλησπέρα μετα από 4 μήνες που είχα παραγγείλει το κινητό για την γυναίκα μου, και ξετρελάθηκε. Σήμερα παράγγειλα το ίδιο κινητό και για την αδερφή μου... Αν είναι εύκολο έχω κάποιες ερωτήσεις επιβεβαίωσης απλά γιατί έμεινα λίγο πίσω στο φόρουμ 1. Στην γυναίκα μου είχα περάσει την ελληνική stable 7.2.2... Έχει βγει καποια ποιο καλή?? Δεν ρωτάω για πιο νέα ρομ αλλά για πιο καλή σε όλα τα σημεία και χωρίς bugs... 2. Στην ετηση για ξεκλείδωμα έχει αλλάξει κάτι η όπως παλιά?? 3. Και τέλος η δ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Σε ΜΙ4 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το να χάνετε ο ήχος οταν μιλάς στο τηλέφωνο, και να μην ακούς τον άλλο στην γραμμή?? ” Ναι και στο δικό μου αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα κατα περιόδους..” Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?
-
Σε ΜΙ4 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το να χάνετε ο ήχος οταν μιλάς στο τηλέφωνο, και να μην ακούς τον άλλο στην γραμμή??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Και μετά?? ” Μετά ... ..................... :topicclosed:” Χε χε χε επέλεξα το mi account αλλά πάλι εμφανίζει και τα 3
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ενω είσαι στις επαφές πατάς παρατεταμένα το Ξ (κάτω αριστερά) προβολή προτιμήσεων/διαμόρφωση λίστας επαφών//” Και μετά??
-
Παιδιά ερώτηση Όταν πάω επαφές για να ψάξω για όνομα, μου εμφανίζει 3εις κατηγορίες Mi account contacts WhatsApp contacts Viper contacts Πώς το κάνω να εμφανίζεται μόνο μια κατηγορία για όλα? (πχ mi account contacts)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά σήμερα βρήκα το εξής παράξενο πρόβλημα... Πήγα να αποθήκευσω ενα τηλέφωνο, και η σελίδα με τα στοιχεία ήταν εντελώς άδεια... Χωρίς παιδεία, χωρίς επιλογές χωρίς τίποτα.. Έβαλα συνημμένη εικόνα... Μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει? ” Από την εικόνα φαίνεται μάλλον πως άλλαξες θέμα στην συσκευή σου, και όλα τα γράμματα τώρα είναι άσπρα σε άσπρο φόντο και δεν φαίνεται τίποτα. Για δοκίμασε να γυρίσεις στο Default θέμα... :D” @MIUI_ART έχεις δ…
-
Παιδιά σήμερα βρήκα το εξής παράξενο πρόβλημα... Πήγα να αποθήκευσω ενα τηλέφωνο, και η σελίδα με τα στοιχεία ήταν εντελώς άδεια... Χωρίς παιδεία, χωρίς επιλογές χωρίς τίποτα.. Έβαλα συνημμένη εικόνα... Μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει?
-
Λοιπών έκανα μια μικρή έρευνα για το notification shade και το λαχανι Από ότι φαίνεται η V8 έχει χωρίσει τον καιρό σε 8 χρώματα (ηλιοφανια - λαχανι, βροχή - γαλάζιο κτλ) με αποτέλεσμα το χρώμα στο shade να αλλάζει ανάλογα με τον καιρό Με άλλα λόγια εμείς που ήμαστε Κύπρο, Κρήτη και νησιά της Μεσογείου, θα έχουμε μόνο το λαχανι χρώμα, αφου έχουμε ηλιοφανια 85% του χρόνου χαχαχα Ερώτηση προς τον @MIUI_ART αδερφέ υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησουμε αυτήν την επιλογή, και να διαλέξουμε ενα χρώμα μόν…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Gkontos10: “Αυτό το ατελείωτο πράσινο /λαχανι που μπήκε παντού στα notification trays, call logs, messages κτλ.. Με ποιο τρόπο αλλάζει χρώμα??. ” αυτο δεν το ξερω ,,,ισως αμα αλαξεις θεμα..... ” Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε είσαι σίγουρος?? Γιατί νομίζω η v8 έρχεται pre-root απλά δεν ξέρω πως ενεργοποίητε ” Για το mi3 και το mi4 stable το ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι pre-root αλλά θα πρέπει να περάσεις το supersu και νομίζω πως αυτ…
-
Ok φίλε μου θα το δοκιμάσω.. Εν τω μεταξύ ακόμα μια ερώτηση Αυτό το ατελείωτο πράσινο /λαχανι που μπήκε παντού στα notification trays, call logs, messages κτλ.. Με ποιο τρόπο αλλάζει χρώμα??.