Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Gkontos10: “Μόλις πέρασα και εγώ την v8 σε ΜΙ4 σαν απλό update και όλα μια χαρά... Ερώτηση πώς κάνω ροοτ την συσκευή τώρα? Γιατί δεν μου έδωσε supersu φάκελο κατά το update ” κάνεις ροοτ την συσκευή με το αρχειο supersu.zip με το TWRP recovery ,οπως και το update.zip,,βαλε αυτο το zip ,,,σε μενα δουλευει μια χαρα download supersu-2.76.zip drive.google.com/file/d/0By9p5Jz6Fn6aOGJBUEZfUzdwWkU/view” Φίλε είσαι σίγουρος?? Γιατί νομίζω η v8 έρχεται pre-root …
-
Μόλις πέρασα και εγώ την v8 σε ΜΙ4 σαν απλό update και όλα μια χαρά... Ερώτηση πώς κάνω ροοτ την συσκευή τώρα? Γιατί δεν μου έδωσε supersu φάκελο κατά το update
-
Ok φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4... Τώρα έχω Stable 7.5.3.0 * από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset?? * με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη? * αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα? ” Κανονικά θέλει factory reset αλλά πολλοί την περάσαν απο πάνω χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα (μπαίνεις recovery (TWRP) και παίρνεις nandroid backup οπότε αν έχε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Δοκίμασε εάν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου και το google calendar, όταν γίνει εγκατάσταση τότε πήγαινε google calendar του κινητού σου και διάλεξε ποια ημερολόγια θα εμφανίζονται, στην συνέχεια κάνε τον ίδιο έλεγχο στο default calendar, εάν παίξει με αυτό τον τρόπο μπορείς να αφαιρέσεις το google calendar. Εγώ χρησιμοποίησα αυτή την μέθοδο για να ενεργοποιήσω ημερολόγια τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στο default calendar επειδή δεν γίνονται όλα τα ημερολόγια s…
-
Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4... Τώρα έχω Stable 7.5.3.0 * από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset?? * με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη? * αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Gkontos10: “όχι φίλε μου ποτέ δεν θα επελεγα την Τουρκία σαν location. κάποια σχέση πρέπει να έχει με το gmail caledar του λογαριασμού (κάτι έχει στο gmail για αργιες κτλ) αλλά εγώ δεν θελω τέτοιες βλακείες και δεν με αφείνει να τα σβήσω ” ” Οκ φίλε μου απολογουμε Κάποια λύση όμως έχουμε?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ο φίλος είναι Κύπρο και λογικά ο Sever του περνάει και των 2 κοινοτήτων (παράνομης και μη) δεδομένα... Φυσικά και εγώ Κύπρο είμαι αλλά δεν το χρησιμοποιώ το καλεντάρι” Μιχάλη ναι Κύπρο είμαι, και σίγουρα μου κατέβασε όλα τα events των κατεχωμενων και της Τουρκίας... Το θέμα είναι πώς φεύγουν, γιατί το ημερολόγιο το χρησιμοποιώ πάρα πολύ
-
* Λοιπόν να τα διαγράψω 1 προς 1 δεν με αφήνει ! δοκίμασα από PC και από το κινητό, ακομα και από Mi Cloud * Δοκίμασα Διαγραφή εκκαθάριση δεδομένων στο ημερολόγιο, αλλά μόλις το ανοίξω αμέσως τα επαναφέρει * δοκίμασα απόεπιλογή των events manual από το κινητό αλλά και από το gmail * διαγραψα το ημερολόγιο των αργιών από το gmail και πάλι τιποτααααααα τα νευρα μου και μου κατέβασε πάνω απο 100 αργίες τούρκικες
-
Παιδιά αν κάποιος περάσει σε ΜΙ4 ας μας ενημερώσει για το τι γίνεται...