Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 825.
-
Re: Note Pro ή Mi5??
ΜήνυμαMaddoctor Υπάρχει κάπου οδηγός βήμα βήμα πώς να ξεκλειδωσει το κινητό? Ενδιαφέρομαι να περάσω stable ελληνική
-
ΜήνυμαΓια την γυναίκα μου είναι άρα.. Πολύ καλή camera και να μην κολλάει
-
ΜήνυμαΠαιδιά τωρά έχω άλλο θέμα Θέλει η γυναίκα μου το Red Mi Note 3 Pro γιατί το βρήκαμε στον γλυκουλη στα 180 ευρώ.. Αξίζει τα λεφτά του? Ή να της πάρω το ΜΙ4 4G που είναι στην ίδια τιμή?? Και τέλος, για να καταλάβω Το Red Mi Note 3 Pro και το Mi Note Pro Ποια είναι η διαφορά τους? Ποιο είναι καλύτερο και πιο είναι πιο καινούργιο?
-
ΜήνυμαΩραία παιδιά 1000 ευχαριστώ, μόλις πέσει λίγο το ΜΙ5 θα το τσιμπήσω
-
Note Pro ή Mi5??
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Είμαι κάτοχος Xiaomi Mi4 3G εδώ και 1,5 χρόνο... Με πιο από τα πιο κάτω νέα μοντέλα, πιστεύετε ότι θα έχω σημαντική αύξηση σε θέμα απόδοσης, και σε vfm χαρακτηριστικά?? Xiaomi Mi5 ή Xiaomi Note Pro ή Xiaomi RedMi Note 3 Pro Ψάχνω για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, πιο γρήγορο και πολύ καλύτερη φωτογραφική...
-
Η νέα ρομ έχει battery drain σε sleep mode.. Το πρόσεξε κανένας άλλος?
-
Σαν ρομ τι λέει ρε παιδιά? Σε σχέση με την προηγούμενη?
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsamige: “Μόλις πέρασα την 7.3.3 stable σε ΜΙ4 και στις πληροφορίες μου δείχνει ότι είναι 6.5.26 dev. Τι έγινε???? Να αγχώθω τώρα ????” Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
-
Έλα ρε παιδιά, το ΜΙ5 PRO οταν επιτέλους η τιμή πάει στην σωστή θέση Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παιδιά η νεα Miui 8 alpha που βγήκε, είναι stable ή developer?? Μιλάω για ΜΙ4
-
Βοήθεια..... Από την ώρα που έκανα update την νέα ρομ στο ΜΙ4 μου.. Δεν μπορώ με τίποτα να ενωθω με Bluetooth στις συσκευές που έχω pair.. Τι να κάνω?
-
Σε ΜΙ4 και μέσο recovery, μου βγάζει error και δεν κάνει το update... Έχει συμβεί σε κανένα άλλο?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από aloutos: “Καλησπέρα, μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα, σχετική με τη stable rom. Ποια η διαφορά της stable από τη developer σε γενικές γραμμές; Εννοώ όχι το προφανές η μια είναι stable και η άλλη developer. Πχ η stable δεν έχει τα ίδια updates με μια developer; Τα προβλήματα που παρατηρείτε είναι περισσότερα σε μια developer; Έχω developer μέχρι τώρα 2 χρόνια που το πήρα.” Φίλε μου Stable το λέει και το όνομα, είναι ρομ που δεν ακολουθούν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αναβάθμισεων, αλλ…
-
Σε ΜΙ4 όλα καλά με το καιρό.. Τι κινητό έχεις?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Gkontos10: “Άρα τι περνώ λάθος?? Δεν το κάνουμε flash απο ΜΙ recovery?? ” Το κάνουμε flash από TWRP... To MiRecovery κάνει flash μόνο αρχεία "update.zip" (αλλά δεν ξέρω αν θα τρέξει, αν θα το μετονομάσεις... Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ με MiRecovery και δεν στο συνιστώ...)” Την πέρασα με TWRP και όλα δουλεύουν ρολόι Αρα με ΜΙ recovery δεν δουλεύει Μονο με TWRP
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Gkontos10: “Έχει κάποιος το λινκ του supersu για ροοτ της νέας stable?? Το παλιό δεν δουλεύει ” Όλα δουλεύουν! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…98-Super-User-ROOT/#files forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13122/” Άρα τι περνώ λάθος?? Δεν το κάνουμε flash απο ΜΙ recovery??