Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Σήμερα που έκανα factory reset από την ώρα που μπήκα στο miui σε μισή ώρα είχα περάσει όλα τα προγράμματα και μετά με 5 λεπτά μετακινήσεις είσαι οκ Άρα... δεν είναι και τόσο όσο το λες. Απλά σε αγχώνει” Ακριβώς με αγχώνει και πολύ μάλιστα Με τι backup πέρασες τα προγράμματα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από longus: “Παιδια εγω δηλωνω "Ασχετος", δεν μπορω με τιποτα. Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι. Αλλα βλεπω στον οδηγο του φορουμ, αλλα βλεπω στο pc μου, δεν το "εχω". Δεν πειραζει, θα μεινω με την κκ. Σας ευχαριστω. ” Είμαι και εγω εδω αν κολλήσετε κάπου με τον @ntel0s” Μάλλον με βλέπω και εμένα να την περνάω το σαββατοκύριακο... Είμαι λίγο "άρρωστος" στο θέμα ταξηθετησεις και αν δεν το κάνω να είναι με την ίδια σειρά στους ίδιους φακέλους κτλ θα αρρώστισω Άρα θα μο…
-
Παιδιά όσοι την περάσατε σε ΜΙ4.. Πείτε εντυπώσεις... Από μπαταρία τι λέει?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Gkontos10 αν εχεις ενεργοποιημένο το Mi sync αυτό θα σου κάνει restore αυτόματα Apps,Photos,System settings και ότι άλλο έχεις ενεργοποιήσει στο Backup. Οπότε δεν θα χάσεις πολλά μετά την διαδικασία με την fastboot rom. To TB δεν θα σου το συμβούλευα ειδικά αν επαναφέρεις ρυθμίσεις συστήματος. Εφαρμογές (εκτός συστηματος) με τις ρυθμίσεις τους ναι αλλά πάντα με προσοχή.Και βεβαια θα πρεπει να την κάνεις root την stable για να παίξει σωστά το TB.” Ροοτ σίγουρα θα γίνει μόλις…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gkontos10: “ Φίλε δεν δουλεύει έτσι μιας και η 7.1.3.0 που έχω, εχει ακόμα 2 system partitions... Άρα πάω με clean install μέσο fastboot, εκτός και αν δοκιμάσω την άλλη πρόταση... Με titanium full backup.. Θα είναι όλα εντάξει? Εννοώ αν κάνω τώρα το system + data backup και το περάσω μετα στην νέα ρομ, θα είναι όλα στην θέση τους? (προγράμματα ρυθμίσεις κτλ?) ” Διάβασε προσεκτικά εδώ. ” Φίλε μου dnomikos άλλο ρωτάω.. Αν κάνω clean full install όπως περιγράφει…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gkontos10: “Με περασμένη την 7.1.3.0 με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω την καινούρια stable χωρίς να χάσω τίποτα απολύτως από προγράμματα, ρυθμίσεις, διαρρύθμιση των προγραμμάτων, φωτογραφίες κτλ?? ” Θα την κατεβάσεις και απλά θα την φλασάρεις μέσα απο το TWRP + Wipe Cache & Dalvik Cache και θα είσαι με την καινούργια χωρίς απώλειες MiFlash => en.miui.com/forum.php?mod=atta…0MDA5NTE5fDE4OTM2OQ%3D%3D” Φίλε δεν δουλεύει έτσι μιας και η 7.1.3.0 που έχω, εχει ακόμα 2 syst…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntel0s: “Εχω μπερδευτει...ποια η διαφορα απο fast boot και μη..? Καποιος να μου εξηγησει παρακαλω. Μεχρι τωρα εκανα αναβαθμισεις μεσω updater. Να ακολουθησω το ποστ του @dnomikos..? @MIUI_ART μου βγαζει πως δεν δουλευει το λινκ. ” To Link τώρα δουλεύει ... Όσο για τις απορίες σου, Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. H ROM είναι σαν τα Windows Updates που όταν τα κάνεις δεν χάνεις τίποτα από αυτά που έχεις και αλλάζεις Version στο λειτουργικό σου. Η FASTBOOT ROM είν…
-
Πότε να περιμένουμε περίπου για την fastboot??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από MIUI_ART: “Θα περιμένετε για τις Stable γιατί δοκιμάζουμε FastBoot ROM 100% Ελληνική και θα σας βάζει με μία κίνηση την Stable V7.2.8.0 (Mi 3 & Mi 4) με έτοιμα τα πάντα. ” Δεν το κατάλαβα αυτό.. Δηλαδή να μην κατεβάσουμε την νέα έκδοση? Να περιμένουμε? ” Αν είστε με την πρηγούμενη kitkat stable, καλύτερα να περιμένενε ή ακουλουθήστε τα βήματα για την developer εδώ => Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα περιμένετε για τις Stable γιατί δοκιμάζουμε FastBoot ROM 100% Ελληνική και θα σας βάζει με μία κίνηση την Stable V7.2.8.0 (Mi 3 & Mi 4) με έτοιμα τα πάντα. :D” Δεν το κατάλαβα αυτό.. Δηλαδή να μην κατεβάσουμε την νέα έκδοση? Να περιμένουμε?
-
Δοκίμασε κανείς την νέα stable για ΜΙ4?? Τι λέει από θέμα μπαταρίας και bugs?
-
Ρε παιδιά γιατί αργεί τόσο πολύ η stable για ΜΙ4??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Tanner: “Παράθεση από Gkontos10: “Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε αυτή την ρομ?? ” το αυτο” Τι εννοείς φίλος?
-
Παιδιά μια είναι η επιθυμία Xiaomi Mi5 128/4 Αντε καλή επιτυχία σε όλους... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε αυτή την ρομ??
-
Παιδιά γιατί δεν βρίσκω την 7.2 για ΜΙ4??
-
Καλή τύχη σε όλους παιδιά..
-
Re: YouTube στο background
ΜήνυμαΔοκίμασα και με το back button και με το home button.. Ακόμα και με New tap σε Opera... Αλλά τίποτα.. Εσάς δουλεύει? Για να μην το ψάχνω άδικα.. Δεν έχω βάλει πρόσθετα καμία εφαρμογή για να σκοτώνει όσες είναι ενεργεις. Οτι έχει στοκ η ρομ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ianpan24: “OGYouTube v10.45.53 for Android - Download δοκιμασε αυτη την εφαρμογη. κανεις και d/l” Φίλε μου πάλι δεν δουλεύει, όταν πατάω background πάλι σβήνουν όλα..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Βάζεις να παίζει κανονικά και απλά πατάς το μεσαίο κουμπί που κάνει τις εφαρμογές minimize” Φίλε μου το δοκίμασα αυτό που λες και μέσο app κσι μέσο Opera αλλά πάλι σβήνει