Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 825.
-
YouTube στο background
ΜήνυμαΓειά σας φίλοι μου Έχω το έξεις πρόβλημα Έχω ΜΙ4 και φοράω την τελευταία stable 7.1.3.0 Πώς μπορώ να βάλω στο YouTube τα τραγούδια που θέλω να παίζουν.. Κσι εγώ να συνεχίζω την δουλειά που κάνω στο κινητό ή ακόμα και να κλείσω την οθόνη.. Με άλλα λόγια πώς να κάνω το YouTube να παίζει στο background
-
Κάπου διάβασα ότι θα βγάλουν ενα πρόγραμματακι που θα λέγεται Mi unlocker και θα μπορείς εύκολα να ξεκλειδώνεις το bootloader
-
παιδιά ξέρει κανένας αν θα υπάρχουν 2 εκδόσεις όπως το ΜΙ4?? Δηλαδή μια για Κίνα (κινέζικο band) και μια ευρωπαϊκή??
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Μπορώ να ρουτάρω την τελευταία stable με το supersu ή κινδυνεύω με brick; Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Φίλε μου ψάξε στα πιο παλιά ποστ, κάποιος φίλος μου είχε δώσει εμένα ένα λινκ για το πώς ρουταρετε μια stable... Το είχα κάνει και όλα δουλεύουν ρολόι
-
Στο ΜΙ4 πάντως δουλεύει ρολόι...
-
Xiaomi Mi5
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλοι μου και λάτρεις της ΜΙ ... ανακοινώθηκε επίσημα πλέον το πολύ αναμενόμενο MI5 ποιες οι εντυπώσεις σας ??? εδώ το λινκ απο GSMarena Xiaomi Mi5 * Display * 5.15-inch QHD IPS display | Max. brightness of 600 nits * SoC * Snapdragon 820 | Adreno 530 * RAM * 4GB of LPDDR4 RAM * Storage * 32GB/64GB/128GB UFS 2.0 flash storage * Camera * 16MP camera with 4-axis OIS and dual-LED flash * Connectivity * Category 12 LTE, Wi-Fi ac, NFC * Software * MIUI 7 with Android 6.0 * Battery * 3000mAh…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Miui art ποιο recovery είναι το καλύτερο σε ΜΙ4 για τις νέες stable.? ” Αυτό που θα σας βάλουμε εμείς... Το TWRP Recovery 3.0 ήδη έχει μπει στην τελευταία Developer ROM, και θα μπει και στην επόμενη STABLE για τις συσκευές σας...” Είσαι ένας καθηγητής.. Μπράβο ρε παιδιά..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10507/ Βγήκε η νέα Stable V7.1.8.0 ROM για το RedMi Note 3 και είναι έτοιμη για λήψη. Τον σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Έχει προστεθεί και το νέο TWRP Recovery 3.0.0” Miui art ποιο recovery είναι το καλύτερο σε ΜΙ4 για τις νέες stable.?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pand: “το Redmi Note 2 με V7.1.3.0 παρουσιάζει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Οι κινέζοι έβγαλαν V7.1.4.0 που ελπίζω να το διορθώνει.” Αυτό πρόσεξα και εγώ σήμερα σε ΜΙ4... Συγκριτικά με την V6 που είχα, η μπαταρία στην 1.3.0 φεύγει 2 φορές πιο γρήγορα
-
ΜήνυμαI Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Tasos997: “Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο??? ” είναι και για stable εφόσον έχεις βάλει superSU μέσω flashing και έχεις πλέον μια Stable rooted ROM.Αλλα από τα τζιμάνια δεν προτείνεται να έχεις μία stable rootαρισμένη ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ... Ποια wipes να κάνω?? ” To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ... Δ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από Tasos997: “Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο??? ” είναι και για stable εφόσον έχεις βάλει superSU μέσω flashing και έχεις πλέον μια Stable rooted ROM. Αλλα από τα τζιμάνια δεν προτείνεται να έχεις μία stable rootαρισμένη” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ... Ποια wipes να κάνω?? ” To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ... Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ... Ποια wipes να κάνω?? ” To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ... Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες ROM... ;)” Ναι αλλά σε αυτήν που έχω τώρα (v6) αυτό έχει Άρα περνάω κανονικά ή όχι?? Ποια swipes να κάνω?? Και τέλος με πιο πρόγραμμα να κάνω root την ρομ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα?? μέχρι τώρα έχω περασμένη σε ΜΙ4 την ελληνική stable 6.5.0 V6 και ψήνομαι να περάσω την τελευταία ελληνική stable V7 1.3.0 ... αν το κάνω οπως το έκανα παλία, (δηλαδή κατεβάζω την ρομ την ονομάζω update.zip την ρίχνω στο κινητό και μετά μέσο recovery κανω ενα απλο wipe cashe και update zip file ) αυτός ο τρόπος μπορεί να δουλέψει χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κτλ ???? ” Ναι εφ…
-
Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα?? μέχρι τώρα έχω περασμένη σε ΜΙ4 την ελληνική stable 6.5.0 V6 και ψήνομαι να περάσω την τελευταία ελληνική stable V7 1.3.0 ... αν το κάνω οπως το έκανα παλία, (δηλαδή κατεβάζω την ρομ την ονομάζω update.zip την ρίχνω στο κινητό και μετά μέσο recovery κανω ενα απλο wipe cashe και update zip file ) αυτός ο τρόπος μπορεί να δουλέψει χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κτλ ????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από roseman1986: “Παράθεση από Gkontos10: “ Παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την δόνηση όταν έχω κλήση, στα μηνύματα και συο ξυπνητήρι?? ” Στην εφαρμογή mi fit , πατάς επάνω δεξιά τις 3 τελείες, επιλέγεις, Ρυθμίσεις -> Mi Band -> Ειδοποιήσεις Εφαρμογής για ρυθμίσεις έως 3 εφαρμογές , ποιο κάτω έχει επιλογή για τις κλήσεις και τα μηνύματα. ” Φίλε μου όταν παω να επιλέξω αυτο που λες.. Πχ enable vibration when alarm rings Παίρνω το μήνυμα Couldn't apply that setting