Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 825.
-
Mi Band 1s (Greek apk)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Παρέλαβα το Mi Band 1s Ξέρει κάποιος αν υπάρχει ελληνική εφαρμογή για ΜΙ4??
-
Με πιο πρόγραμμα Περνάτε ξανά το ροοτ σε ΜΙ4??
-
Παιδιά είμαι απογοήτευμενος από το ταπλετ (teclast X98 plus dual boot) Το μηχάνημα είναι πολύ αδύνατο Και η μπαταρία χάλια από 53% μου έπεσε ξαφνικά στο 19% και σε 15 λεπτά έκλεισε από μπαταρία Αυτά στο Android Ακόμα έχει αρκετά κολλήματα... Θα του δώσω ακόμα 2-3 μέρες και ελπίζω να βελτιωθεί, ειδικά το θεμα μπαταρία... Ακόμα απουσιάζουν από το ταπλετ βασικά πράγματα όπως ένα task killer, Google apps κτλ Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά εχω απογοήτευτει.. Ελπίζω ο mirek190 να έχει ρομ και για τ…
-
Παιδιά μόλις παρέλαβα Teclast X98 PLUS dual boot Xiaomi Mi4 4G Mi Band 1S Όλα από τον yeso... Μαζί μου έβαλε σαν δώρο Θήκη για το ταπλετ Ανταπτορα Micro usb σε usb για το ταπλετ Θήκη για υο ΜΙ4 Και screen protector για το ΜΙ4.. Όλα πολύ προσεγμένα και αυθεντικά.. Η πρώτη εντύπωση από το Teclast πολύ καλή αλλά θα επανέλθω σε καμια βδομάδα... Σε λίγο θα κάνω και ανάλυση του yeso μαζί με φωτογραφίες..
-
Παιδιά μόλις παρέλαβα Teclast X98 PLUS dual boot Xiaomi Mi4 4G Mi Band 1S Όλα από τον yeso... Μαζί μου έβαλε σαν δώρο Θήκη για το ταπλετ Ανταπτορα Micro usb σε usb για το ταπλετ Θήκη για υο ΜΙ4 Και screen protector για το ΜΙ4.. Όλα πολύ προσεγμένα και αυθεντικά.. Η πρώτη εντύπωση από το Teclast πολύ καλή αλλά θα επανέλθω σε καμια βδομάδα... Σε λίγο θα κάνω και ανάλυση του yeso μαζί με φωτογραφίες..
-
Κανένα νέο?
-
Παιδιά όμως εγώ σε δολάρια πλήρωσα...
-
Παιδιά έχετε δίκιο απολογουμε.. Για το οφ τοπικ. Θα ανεβάσω εμπειρίες μόλις τα πάρω..
-
Καθαρή κλεψια από το PayPal...
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “από την αλλαγή νομίσματος έχει άλλη ισοτιμία το PayPal.... Μόλις παραλαβής θέλω να μου πεις για το Teclast X98 PLUS” Μα 20 ευρώ?? Τόσο πολύ? Ευχαρίστως
-
Παιδιά μία ερώτηση Παράγγειλα σήμερα τα πιο κάτω Xiaomi Mi4 4G Teclast X98 PLUS dual boot Mi Band 1s Case + keyboard for Teclast Όλα μαζί σύνολο 466USD Τα 466usd ειναι 427euro Αλλά το PayPal για κάποιο λόγο με χρέωσε 445 ευρώ.. Γιατί υπάρχει 20 ευρώ διαφορά???
-
Re: Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία
ΜήνυμαΘα βάλουμε μπροστά και αν έχουμε ότιδηποτε θσ σας ενημερώσω..
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Γιατί δεν σκέφτεστε την ιδέα ενός μαγαζιού, σαν τα αντίστοιχα γνωστά κινέζικα; Αφενός δεν μπλέκεις/προσδοκάς επισημότητες (αντιπροσωπείες κτλ), που όντως είναι ανέφικτο, αφετέρου η Κύπρος μια χαρά φιλική (φορολογικά κτλ) έδρα είναι, εντός ΕΕ και στην ουσία η μόνη διαπραγμάτευση που θα σας απασχολεί είναι οι τιμές χονδρικής, πράγμα όχι και τόσο δύσκολο. Επιπλέον, αποκτάς και ένα σοβαρό πλεονέκτημα, έχοντας μια πλήρη αποθήκη σε Ευρωπαϊκό έδαφος, έναντι των ελλειπέστατων των Κι…
-
Από ότι φαίνεται 21/1 σκοπεύουν να το ανακοίνωσουν. Αν είναι σωστά τα λικς Από ότι φαίνεται σε design είναι καθαρά Samsung s6 Μένει να δούμε τιμή χαρακτηριστικά κτλ Και αν θα μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στα upcoming high brands
-
Re: Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία
ΜήνυμαΒασικά θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους ελπίζω να βγάλουμε άκρη... Το σκεφτόμαστε καιρό.. Τώρα να δούμε