Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 825.
-
Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλοι μου.. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά με ενα φίλο μου, να προσπαθήσουμε να πάρουμε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπία της Xiaomi.. Η μία ευρωπαϊκή αποθήκη τέλος πάντων... Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω, όπως και τι χρειάζεται?
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis RAPTIS: “Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs)” Φιλε εγώ έχω την 6.5.0 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος
-
Παιδιά θα ρωτήσω ξανά μιας και δεν πήρα απάντηση.. Αυτή η stable είναι root? Μιλάω πάντα για ΜΙ4
-
Και πότε είναι η γιορτή τηε Κίνας??
-
Αυτή η ρομ είναι ροοτ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, διότι λόγο των Compile που κάνω συνεχώς στις συσκευές κάθε φορά που βγαίνουν νέες ROM, δεν έχω κρατήσει ROM πάνω από 4 μέρες. Και φυσικά τις περισσότερες φορές έχω περασμένη Developer ROM. Θα πρέπει να δοκιμάσετε την νέα Stable V7.1 που κάνει πάρα πολλά παλιά Fix.” Οκ στην νεα 7.1 υπαρχει τροπος να δουλευουν καποια app που θελουν root οπως adaware, blackmarket etc ??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σταδιακά όλες οι συσκευές που θα δώσει η Xiaomi. Και Mi-3/4 θα έχουμε, αλλά και τις υπόλοιπες συσκευές.” MIUI art σε νέο κινητό ΜΙ4 4G Ποια θεωρείται η καλύτερη stable χωρίς προβλήματα??
-
Πρόβλημα με stable 6.5.0
ΜήνυμαΠαιδιά ποια θεωρείται η καλύτερη stable για το ΜΙ4 ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Σε CIT περνάει τα τεστ το digitizer??” Χεχεχε στα ελληνικά στον άσχετο?
-
Re: Πρόβλημα με stable 6.5.0
ΜήνυμαΛέει 1 λεπτό στο κλείδωμα αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.. Εκανα και clean cashe αλλά δεν έφτιαξε
-
ΜήνυμαΠου είναι η συγκεκριμένη ρύθμιση φίλε μου για να δω και να σου πω
-
ΜήνυμαΔεν έχω αγγίξει αυτή την ρύθμιση, όπως ήταν... Το θέμα ότι παλιά ήταν μια χαρά, τις τελευταίες 2 βδομάδες άρχισε να το κάνει
-
Πρόβλημα με stable 6.5.0
Μήνυμααπό τις πρώτες μέρες που βγήκε αυτή stable αν δεν κάνω λάθος καλοκαίρι θα ήταν
-
Re: Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΡε παιδιά ο γλυκουλης έχει ευρωπαϊκή αποθήκη?? Θέλω να αγοράσω 4-5 πράγματα αλλά να μην περάσουν τελωνείο 1000%
-
Πρόβλημα με stable 6.5.0
ΜήνυμαΠαιδιά δεν ξέρω που πρέπει να ανοίξω αυτό το θέμα (ας το μεταφέρει ένας mod) Έχω ενα xiaomi mi 4 με περασμένη την ελληνική stable 6.5.0 Τις τελευταίες 20 μέρες έχω το ποιο κάτω πρόβλημα.. Αν η οθόνη του κινητού μείνει ανοικτή ή αν κατά λάθος ανοίξει μόνη της από το cover.. Τότε μετα το touch της οθόνης δε δεν ανταποκρινετε. Με αποτέλεσμα να πατάω στην οθόνη και να μην γίνεται τίποτα.. Και για να φτιάξει πάντα θέλει restart το κινητό.. Τι να κάνω?
-
καλή δύναμη παιδία
-
Παιδιά από geekbuying τι εμπειρία έχετε? Είναι αξιόπιστο?