Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά ψάχνω να πάρω της αδερφής μου το ΜΙ4 (δεν με νοιάζει αν είναι η 3G έκδοση) Ξερει κανείς καμια ευρωπαϊκή αποθήκη που να το έχουν στοκ?? ” google: mi4 europe warehouse και θα βρεις πολλά” Το θέμα δεν είναι τι θα βρει το Google αλλά να είναι μαγαζί 100% αξιόπιστο
-
έχω ψηφίσει παιδία!! Αίντε και Καλή επιτυχία !!!
-
βοήθεια για επιλογή ταμπλετ
Μήνυμαok κάποιες άλλες ερωτήσεις 1. για το Mi Pad2 υπάρχει καθόλου stable v7 (δικιά μας, της ελληνικής κοινότητας)???? 2. βγαίνει και σε 9,7-10 ιντζες ? γιατί το 7,9 μου ακούγετε λίγο μικρό .. ή κάνω λάθος ?? 3. το 16GB θεωρείτε αρκετό ?? αν δέν κάνω λάθος παίρνει και έξτρα ssd 32GB σωστά ????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Vulk: “Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά. Επίσης μιας και δεν γνωρίζεις από μετατροπές rom όπως αναφέρεις, κανένα πρόβλημα μιας και το tablet δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να είνα…
-
βοήθεια για επιλογή ταμπλετ
Μήνυμαπαιδιά καλημέρα !! σαν ποιο εμπειροι που είστε θελω να βοηθήσετε να βρώ ένα ταπλετ θέλω να είναι κινέζικο και value of money μέχρι τώρα ειμουν μεταξύ Teclast X98 Air 3G - Chuwi Vi10 - Xiaomi mi pad2 απλά είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα τάμπλετ και φοβάμαι λίγο τις μετατροπές ρομ κτλ .. εσείς τι θα μου προτείνατε ???
-
δηλαδή καλύτερα να μείνω για το παρών στάδιο στην τελευταία V6 παρά να πάω στην V7 ?????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μια ερώτηση Από stable v6 6.5.0 Πώς περνάμε αυτή την νέα stable? ” Από ελληνική σε ελληνική ?” Ναι φίλε μου και οι δύο ελληνικές από το φόρουμ... Ή μόνη διαφορά η μία ειναι v6 και η άλλη v7
-
Παιδιά μια ερώτηση Από stable v6 6.5.0 Πώς περνάμε αυτή την νέα stable?
-
Πότε υπολογίζουμε για νέα stable v7??
-
Περισσότερες πληροφορίες για το tab2 έχουμε? Τιμή?
-
μια ερώτηση !!! δεν ξέρω αν έχει ξανά απαντηθεί αλλά το έχω απορία ... εγώ έχω περασμένη σε ΜΙ4 την ελληνική stable 6.5.0 όταν βγεί η νεα stable v7 θέλω να την περάσω πρέπει να κάνω clean install ή απλά την περνάω από πάνω ??? και δευτερο προγράμματα που θέλουν ροοτ όπως adaway, blackmarket, titanium backup δεν θα δουλεύουν ??
-
Xiaomi ΜΙ5
Μήνυμαπαιδιά υπάρχει ενδεχόμενο αύριο να δούμε το ΜΙ5 ???????
-
Άρα η 7 μπορεί να είναι ροοτ ή όχι?
-
Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε stable v7 που να είναι root???
-
Πότε θα έχουμε νέα stable για ΜΙ4?