Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις τώρα Developer V6 ROM στην συσκευή σου, δεν θα μπορέσεις να βάλεις V5 Stable. Για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεις μία FastBoot Stable ROM την οποία και κάνεις flash μέσα από FastBoot, όπως ακριβώς έκανες όταν πήγες από V5 σε V6 ROM. Kαι μετά μπορείς να κάνεις Flash μία Stable V5 Ελληνική.” Φίλε μου χρειάζομαι βοήθεια Που υπάρχει μια stable fastboot v5 Και δεύτερο με ποιο πρόγραμμα την κάνω flash Σε παρακαλώ βοήθεια γιατί δοκίμασα τα πάντα και δεν βγάζω ά…
-
Παιδία σε ΜΙ2 πώς γυρνάω από τελευταία developer σε τελευταία stable v5?? Βοήθεια είναι επείγων...
-
Re: Φορματ και downgrade
ΜήνυμαΑν δοκιμάσω με ευρωπαϊκή γίνεται? Βασικά μπορείς να μου πεις τα βήματα Που πρέπει να ακολουθήσω αναλυτικά γιατί είμαι άσχετος? Τώρα το ΜΙ2 έχει V6 αλλά θέλω να βάλω την τελευταία ν5 που είχε βγει
-
ΜήνυμαFactory reset απο το κινητό ή απο Recovery Mode?.? Εννοείς την τελευταία stable της v5 σωστά?
-
ΜήνυμαΚάποιος ρε παιδιά γιατί πρέπει να το κάνω επείγων...
-
Φορματ και downgrade
ΜήνυμαΠαιδιά βοήθεια Θέλω να δώσω το παλιό ΜΙ2 μου στον πατέρα μου.. Αλλά πάνω είχα περασμένη την MIUI v6 όπου ήμουν τρομερά δυσαρεστιμενος. Πώς μπορώ να φορμαρω το κινητό και πώς να περάσω μια παλιότερη ρομ που να μπορεί να δουλεύει απροβληματιστα στο ΜΙ2 (πολύ σημαντικό να αντέχει η μπαταρία και να μην κολλάει) Και τέλος ποία είναι η καλύτερη ρομ για ΜΙ2?
-
Λοιπών κανένα σχόλιο για την νέα ρομ? Μπαταρία?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Αν έχεις την προηγούμενη stable πέρασε τη απλά πάνω σ αυτή!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι εννοείς απλά να την περασω από πάνω?
-
Παιδιά έχει κάποιος άλλος με ΜΙ4 πρόβλημα με την παταρια στην νεα 6.4.0 Παρατήρησα ότι δεν κάνει καλή διαχείριση όπως η 6.3.0 με αποτέλεσμα με δυνατή χρήση να βγάζει με το ζόρι μια μέρα.... Σε αντίθεση με την 6.3 που άντεχε και δεύτερη... Πώς μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά ρομ.. Χωρίς να χάσω προγράμματα - ρυθμίσεις κτλ???
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από NikosChandolias: “ Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις. ” UPDATE: δυστυχώς η διαχ…
-
Λοιπών μετά από χρήση Έχω να δηλώσω ότι η νέα stable σε ΜΙ4 είναι πάρα πολύ καλή Και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
-
Admin τι έχει αλλάξει στην νεα ρομ? Δοκίμασε κάποιος με ΜΙ4 την νέα stable?.
-
Παιδιά μετά από 2 μέρες βαριας χρήσης... Η μπαταρία είναι ελαφρά πιο αδύνατη από την προηγούμενη ρομ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pavkarip: “Να ρωτησω κατι, εχω την 6.5.2 και λεω να βαλω την 6.5.3 stable μεσω updater. Πρεπει να κανω wipe cache ή κατι αλλο πριν την περασω?” ΟΧΙ. Πέρνα την απλά από επάνω... ;)” Αντμιν τελικά ποιες ήταν οι αλλαγές αυτής της ρομ??
-
Τι να σου πω φίλε μου, σε 2-3 μέρες θα μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη
-
Παράθεση από annonnaki: “Υπάρχει change log? Την έβαλα αλλά η μόνη διαφορά που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι η αλλαγή στο γραφίστικο της κλήσης (όταν δέχεσαι κλήση). Για μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω αλλά η μπαταρία του mi4 έσκιζε και από πριν.” Με την μέχρι τώρα χρήση.. Νομίζω ότι η μπαταρία είναι ελάχιστα χειρότερη από ότι πριν... Αλλά ακόμα δεν παίρνω όρκο...
-
Εντυπώσεις για την μπαταρία??
-
εχει δοκιμάσει κάποιος σε ΜΙ4 3G ???? Τι λέει ????