Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 825.
-
Παράθεση από Bodai: “Είναι πολύ απλό. Μπουτάρεις την συσκευή σε recovery mode και μετά απλά πατάς Backup. Θα δεις ότι στην οθόνη θα σου γράφει τις διάφορες περιοχές που κάνει backup. Οταν τελειώσει απλά κάνεις reboot to system και αν θες πάς και βρίσκεις το folder που έχει δημιουργήσει το CWM ή το TWRP στην SD και το μεταφέρεις στον η/υ σου για εξτρα ασφάλεια όπως σου πρότεινε ο @iAmLiakos” Δοκίμασα να κάνω το backup μέσο του recovery, αλλά δεν βρίσκω πουθενά στην sd που έχει αποθήκευτει.. Καμία…
-
Παιδία θέλω βοήθεια.. Μου παρουσιάστηκαν 2 πολύ σοβαρά προβλήματα στο ΜΙ4 3G Σαν ρομ έχω την τελευταία stable Πρόβλημα 1: πολλές φορές όταν πιάνω τηλέφωνο εγώ δεν ακούω καθόλου και τίποτα, ενώ ο άλλος με ακούει κανονικά.. Και Πρόβλημα 2: κάποιες φορές όταν πιάσω τηλέφωνο μετά από μερικά δευτερόλεπτα χάνεται η γραμμή και κλείνει... Πώς να τα φτιάξω???
-
Παιδία θέλω βοήθεια.. Μου παρουσιάστηκαν 2 πολύ σοβαρά προβλήματα στο ΜΙ4 3G Σαν ρομ έχω την τελευταία stable Πρόβλημα 1: πολλές φορές όταν πιάνω τηλέφωνο εγώ δεν ακούω καθόλου και τίποτα, ενώ ο άλλος με ακούει κανονικά.. Και Πρόβλημα 2: κάποιες φορές όταν πιάσω τηλέφωνο μετά από μερικά δευτερόλεπτα χάνεται η γραμμή και κλείνει... Πώς να τα φτιάξω???
-
Παιδία πάντως σε ΜΙ4, πετάει η νέα stable..
-
Να κάνουμε λοιπών και μια παρουσίαση... Το κινητό παραγγελθικε από το vickmall Είναι η έκδοση 3G με 16GB αποθηκευτικό χώρο (μου ελευθερώνει 13 GB) και χρώμα άσπρο Ήρθε τέλεια σφραγισμένο, και πολύ προσεγμένο, και μέσα είχε και δωράκια.. Που ήταν 1 θήκη σιλικόνης 2 hands free 1 Κάτι που μπενει σαν κουμπί στο jack 1 stand 1 screen protector 1 nikllin tempered glass (αυτο το αγορασα 8 ευρώ) Και τα κλασικά φορτιστές κτλ Βάζω και φωτογραφίες
-
Παιδία ποια είναι η καλύτερη stable για καινούργιο ΜΙ4 3G???
-
Παράθεση από ronin13: “Αυτό με τη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης κι εμένα μου τη δίνει λιγάκι.. Στην επόμενη έκδοση Android με βλέπω να κάνω reformatting, να ησυχάσει το κεφάλι μου.. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου δεν είναι επικίνδυνο το reformatting..??
-
Σε ΜΙ2 η μπαταρία εξατμίζεται σαν βολιδα... Την είχα 98% η ώρα 9 και με ελάχιστη χρήση η ώρα 12 έπεσε στο 48%