Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 825.
-
Παράθεση από Pallaros: “Γύρισα στην 5.6.18 γιατί το δουλεύω πολύ το swiftkey και μου λείπει...” με ποιο τρόπο γυρνάς σε μια παλιότερη έκδοση ???
-
Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα ρομ σε ΜΙ2?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
-
Παιδία μπορεί κάποιος να με καθοδήγησει βήμα βήμα πώς περνώ stable σε ολοκαίνουριο ΜΙ4 3G?? Ακόμα ποια μου προτείνετε να βάλω?
-
παιδιά όντως οι άνθρωποι του vickmall έκαναν ότι μου είπαν και δεν με κορόιδεψαν έστειλαν από κίνα το κινητό με DHL στην ευροπαική τους αποθήκη και από εκεί το έστειλαν χτές σε εμένα... και σήμερα μου έδωσαν αυτό το tracking RE01xxxxx46GR ... αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι από Ελλάδα!!???? η αποθήκη τους είναι Ελλάδα ?? αν γνωρίζεται το RE τι αποστολή είναι και πότε θα φτάσει Κύπρο ???? και τέλος οι απορίες μου .. ωραία με το καλό το πήρα πες .. πόσες ώρες πρέπει να φορτίσω την μπαταρία πριν το δο…
-
Την έβαλε κανένας σε ΜΙ2?? Είναι ολα καλά?
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδία για ΜΙ2 είναι ασφαλές να την βάλουμε?? Γιατί στο eu λέει ότι την έχουν αποσύρει λόγο προβλημάτων... ???” Όντως τη δική μας GTV δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω, μόλις κατέβασα 23:00 τη νέα 5.6.19 από xiaomi.eu και εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα.” Έχεις κάποιο πρόβλημα με fc φίλε μου?? Γιατί το report του eu έλεγε για fc στα προγράμματα και για αυτό την αποσύραν..
-
Ρε παιδία για ΜΙ2 είναι ασφαλές να την βάλουμε?? Γιατί στο eu λέει ότι την έχουν αποσύρει λόγο προβλημάτων... ???
-
Λοιπών παιδιά με ενημέρωσαν από το vickmall ότι θα στείλουν την παραγγελία από την ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί έγινε ενα λάθος (όπως και να έχει εμένα μου βγήκε σε καλό) .. Αυτό σημαίνει μέχρι την άλλη βδομάδα θα το έχω.. Μόλις το παραλάβω ποια ρομ να βάλω? Την τελευταία stable ή την developer?? Ακόμα υπάρχει τρόπος από το MI2 που έχω τώρα να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές, ρυθμίσεις, κτλ στο ΜΙ4??
-
Υπάρχει τρόπος σε ΜΙ2.. Απο dev να γυρίσω σε stable Χωρίς να χάσω προγράμματα, settings κτλ??
-
Παράθεση από annonnaki: “Κατ'αρχάς φίλε πρέπει να την συγκρίνουμε με αντίστοιχες υπηρεσίες. Εννοώ πως για εμένα η miui δεν μπορεί να συγκριθεί με το vanilla android ή κάποια από τις εκδόσεις που έχει τύχει να δοκιμάσω (δεν έχω εικόνα για cm την οποία πρέπει να δω). Από εκεί και πέρα για μένα πέφτουν οι χρήστες στο τρυπάκι της συνεχούς αναβάθμισης κτλ και δεν κοιτάνε την εμπειρία χρήσης. Γιατί ρε συ αν έχεις πρόβλημα να μην βάλεις την stable που (κατ'εμέ) είναι σφαίρα και δεν έχεις θέματα. Ειδικά…
-
σήμερα δηλαδή θα ανακοινώσουν νέο κινητό ???????