Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 825.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROΜ (Lollipop) για το Mi-2/S... - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.10.zip (V6 Developer - Lollipop) Πρώτη δοκιμαστική έκδοση ----( ΟΔΗΓΙΕΣ )----„<span style="text-decoration: underline"><i><b>ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!</b></i></span> Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε. Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας. Υπάρχουν μερι…
-
Επειδή δεν δουλεύει το λινκ... Γιατί πρέπει να την ξανά περάσω σαν καθαρή και να σβήσω πάλι όλα τα αρχεία μου?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Πότε θα έχουμε την 5.4.10 για ΜΙ2?” Προφανώς αύριο αφού πρώτα περάσει από τα Test που θα κάνουν οι BETA testers μας... :D” Ακόμα φίλε μου να βγει για ΜΙ2??
-
Πότε θα έχουμε την 5.4.10 για ΜΙ2?
-
Re: Xiaomi ΜΙ5
ΜήνυμαΕδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.. Αλλά δεν πιστεύω να ξεφύγουν τόσο πολύ στην οθόνη από την στιγμή που μόλις έχει βγει το note.. Αρα λογικά κοντα στο 5.1 θα είναι
-
ΜήνυμαΆρα νομίζω αξίζει να περιμένουμε λίγο τι λέτε?
-
ΜήνυμαΧαχαχα αρα περιμένουμε καθαρά για το ΜΙ5 λοιπόν Μακάρι να έχεις δίκιο και σε ένα μήνα να το ανακοινωσουν
-
ΜήνυμαΧμμμ τι να σου πω μάλλον έχω κάρφωθει στο ΜΙ5 γιατί και από τα rumours ενθουσιαστικα... Δλδ είναι αδύνατο να βγει μέσα στο καλοκαίρι?
-
ΜήνυμαΔεν μου αρέσει λόγο μεγέθους.. Ή MI4 θα πάω ή ΜΙ5 αν βγει κοντά στο καλοκαίρι
-
Xiaomi ΜΙ5
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλοι μου Θέλω πολύ βοήθεια.. Θέλω να αλλάξω το ΜΙ2 μου και θα ξαναπάρω xiaomi.. Το θέμα είναι, πότε περίπου αναμένεται τι ΜΙ5.?? Είναι κρίμα να πάω να πάρω το ΜΙ4 τώρα και σε 2 μήνες πχ να βγει το ΜΙ5..
-
Re: ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
-
Re: ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαΠαιδία?? Κανένας?
-
Παιδία πότε θα είναι έτοιμη για ΜΙ2?
-
Τι γίνεται με ΜΙ2?
-
Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει τρόπος πχ στα μυνηματα οταν κάποιος μου στέλνει ενα αριθμό τηλεφώνου, να τον αναγνωρίζει, και να μου δίνει το δικαίωμα να τον καλέσω ή να τον αποθηκευσω πχ?” Πάτα μία φορά πάνω στον αριθμό και θα σου εμφανιστεί από κάτω λίστα με τις ενέργειες για να επιλέξεις πχ κλήση, αποθήκευση κλπ. Συνήθως οι αριθμοί εμφανίζονται με άλλο χρώμα και υπογραμμισμένοι δείχνοντας ότι είναι ενεργοί για να κάνεις τα πιο πάνω.” Το πρόβλημα ε…
-
Φίλοι μου καλησπέρα εγώ έχω την τελευταία GTV developer και το κινητό μου είναι το ΜΙ2.. Αλλά έχω αρκετά θέματα.. Θα μου προτείνατε την stable?? Αν ναι που υπάρχει ένας πλήρες οδηγός για το πώς να την εγκαταστήσω στο ΜΙ2?
-
ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαΡε παιδιά πέρασα την τελευταία ρομ στο ΜΙ2 μου και από τότε τα mail μου δεν συγχρονιζουν αυτόματα από μόνα τους.. Δλδ μόλις έρθει κάποιο μαϊλ δεν με ειδοποίει και πρέπει να κάνω manual refresh.. Καμία ιδέα?
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει τρόπος πχ στα μυνηματα οταν κάποιος μου στέλνει ενα αριθμό τηλεφώνου, να τον αναγνωρίζει, και να μου δίνει το δικαίωμα να τον καλέσω ή να τον αποθηκευσω πχ?