Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 825.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚάτι εντελώς άκυρο, υπάρχει τρόπος να γίνει ροοτ το κινητό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε ΜΙ6 έβαλε κάποιος? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά ερώτηση Με ποιο τρόπο ξεκλειδώνω τον bootloader σε ΜΙ9? Εχει αλλάξει κάτι? Γιατί την τελευταία φορά που το έκανα εχουν περάσει 4 χρόνια? Κατι διάβασα για 360 ώρες κτλ Βασικά είναι το ίδιο κάνω αίτηση, παίρνω έγκριση.. Κατεβάζω το tool και περιμένω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒασικά το παράγγειλα και περιμένω να έρθει.. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι αυτό διάβασα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι hardware συγνώμη Ναι απλά ρωτάω εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω αν είναι θέμα hardware ή firmware Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕρώτηση το θέμα που έχει η κάμερα με το stabilisation αλλά και αυτό στον ήχο.. Υπάρχει ενδεχόμενο να φτιαχτούν με update ή είναι firmware?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Discount από αλι
ΜήνυμαΣοβαρά τώρα?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Καλη επιτυχία σε εύχομαι...” Σε ευχαριστώ φίλε μου και εγώ αυτό μου εύχομαι Χαχαχα.. Αν μου έστελνες ποιο γρήγορα κάποιο δικό μου θα είχα να τα φέρει από Ελλάδα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Discount από αλι
ΜήνυμαΜόλις τα πλήρωσα παιδιά τελικά ο Κινέζος μου έκανε 8 ευρώ έκπτωση (σπουδαία τα λάχανα) και μου εγγυήθηκε ότι είναι tax free. Για να δούμε.. Πάντως για δύο κινητά 128Gb Xiaomi Mi9 128gb Redmi Note 7 128gb Έδωσα 714 ευρώ... Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “Παιδιά όπα.. Όπα... Μήνα αναπαράγετε ότι βλακεια ακουτε..brexit και να γίνει δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία τι θα γίνει με τις αγορές και τα τελωνεία... Όσο για το hongkong goldway το dhl χωρίς τελωνείο ισχύει κανονικά Sent from my MI 6X using Tapatalk” Φίλε έχεις ξανά παραγγείλει από εκεί? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Discount από αλι
ΜήνυμαΝαι αλλά εγώ είμαι από Κύπρο και δεν μου τα στέλνουν Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από yakamuki: “Παράθεση από Gkontos10: “ Θα το πάρω από το AliExpress απο ενα store που λέγετε Hong Kong Goldway γιατί με 24 ευρώ το στέλνει με DHL χωρίς τελωνείο.. ” Dhl και χωρις τελωνειο πως γινεται ρε φιλε? Παλια το δηλωνανε σαν gift αλλα πλεον εχει αλλαξει η νομοθεσια. Αν στο στειλει απευθειας Ελλαδα να ξερεις οτι δεν το γλιτωνεις το τελωνειο.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Δουλεύει φίλε μου Το στέλνουν Αγγλία και μετά b5c79c4a2a1c7a2221b2d9dbfe79fe92.jpg Sent from my M…
-
Καλησπέρα παιδιά τελικά το πήρα απόφαση θα πάρω εγώ το Xiaomi Mi9 128gb Και η γυναίκα μου το Redmi Note 7 4/128 Θα το πάρω από το AliExpress απο ενα store που λέγετε Hong Kong Goldway γιατί με 24 ευρώ το στέλνει με DHL χωρίς τελωνείο.. Του seller του ζήτησα discount, και μου είπε να του στείλω τον αριθμό αγοράς πριν πληρώσω για να μου κάνει συνολική έκπτωση.. Πώς γίνεται αυτό? Δλδ πώς παίρνω αριθμό αγοράς χωρίς να πληρώσω? Sent from my MI 6 using Tapatalk