Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Είναι στο Λονδίνο, θα έρθει μην αγχώνεσαι. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μια ερώτηση: με το magisk μπορώ να κατεβάσω font Roboto bold; δεν έχω δουλέψει καθόλου τα module.

• Xiaomi Redmi Note 7

sakis112 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Το official recovery zip το περνάς με local update ( αυτό το έκανα σε mi 9). Αλλά στο site της xiaomi, δεν υπάρχει Ρομ 11 recovery. zip Θα χάσεις το twrp. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Αφού θα φλασαρεις official ROM, δεν θα έχεις twrp, καταργείται. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

H tgz θέλει φλασαρισμα με το mi flash tool, με ξεκλειδωτο bootloader. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Κίνα όχι. skoutz , infoquest ναι, για να έχει διετή εγγύηση. Από skoutz να είναι global version, eu , πρέπει να έχει κολλημένα στο κουτί, βιβλιαράκι της infoquest, ( αυτά όπως παρέλαβα redmi note 7, το οποίο είχε πρόβλημα στην οθόνη, και την άλλαξαν στο infoquest). Θα ζητήσει το imei, να στο στείλουν, και να πάρεις τηλέφωνο στην infoquest, να τσεκαρεις αν έχει εγγύηση. Αν παραλάβεις, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ την ζελατίνα, αν δεν έχει τα αυτοκόλλητα της infoquest,, λογικά πρέπει να φαίνεται το imei, και τηλέ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

detail?device=1700360 και αυτο ειναι official site, δεν ανεβασαν ακομα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Έχουν γραφτεί διάφορα ότι με global stable, έχει λιγότερα θέματα το κινητό,, αλήθεια-ψεμα δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω τις επόμενες ημέρες,, αλλά στο myphone γράφουν, ότι και με eu δεν έχουν bug, . Αν δεν είσαι ευχαριστημένος τότε πηγαίνεις από eu σε global stable,, custom rom. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Φλασαρα την ..10.3.10 global stable, αφού πρώτα ελεγξα την arb ant:4, δηλαδή είναι ενεργοποιημένη. Φοβόμουν μήπως brick, ευτυχώς όχι, από EU σε global stable.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εγω έχω την 10.3.6 EU. Θέλω να το φλασαρω την stable global, διότι νομίζω ότι είναι πιο σταθερές οι διεθνείς Ρομ. Να έχει arb ενεργοποιημένο; Θα το τσεκαρω.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ηρθε από service infoquest, άλλαξαν οθόνη,,( πολύ σημαντική η εγγύηση,!!!!!!), και έχω global EU. Νομίζω ότι η global stable έχει λιγότερα θέματα, και κάποια στιγμή θα το φλασαρω.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ένα διαφορετικό θέμα, το δικό μου το άλλαξαν οθόνη,, είχε ~~`~ διάχυση φωτός στο λευκό χρώμα, ένα τμήμα ήτανε πιο φωτεινό. Και μου το στέλνουν, από service infoquest

• Mi 9 ειναι global;

Μήνυμα

To IMEI μπορείς να το δεις χωρίς να κόψεις την ζελατίνα;!!!!!!!!!!!!!! Αν ναι πάρε τηλέφωνο, και ρωτά αν έχει εγγύηση στην Ελλάδα. Έχει αυτοκόλλητο βιβλιαράκι από την infoquest;;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 ειναι global;

Μήνυμα

Mην ανοίγει ς το κουτί, πάρε τηλέφωνο στην infoquest, και δώσε το IMEI, και ρωτά αν έχει εγγύηση. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

20191105 184329 — Postimage.org Φωτογραφία.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

ttY0H5qVr Αυτήν είναι η τελευταία Ρομ; 5 λεπτά να την κατεβάσω από τον υπολογιστή, και 5 λεπτά η εγκατάσταση,,, σε σύγκριση που χθες περίμενα 1 και μισή ώρα με ΟΤΑ , και κόλλησε στο 67%.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Στο official site ανέβασαν την v 11.0.2

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

20191105 015503 — Postimage.org Ανεβασμένα πράματα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Δεν νομίζω ότι φταίει το μαγαζί, γι'αυτό και δεν το λέω,, είναι ότι σου τύχει. Από την αρχή πρέπει να είχε πρόβλημα, που δεν το πρόσεξα, το είχα στο συρτάρι περιμένοντας να περάσουν 168 ώρες, για ξεκλείδωμα. Και πρόσεξα, ένα τμήμα μεγέθους στραγάλι, ήτανε πιο φωτεινό. Το έχω έναν μήνα, ,,( έχω και το mi 9). Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πήγα τώρα να κάνω την ενημέρωση, σέρνεται !!!!!!!!!¡!¡!!¡!!!!!!, και το έκλεισα. Δεν γίνεται να περιμένω 3 ώρες, με όχι εγγυημένο ότι δεν θα κολλήσει. Εντύπωση μου κάνει, που δεν ανεβάζουν το recovery zip,,, fastboot ROM, , να τα κατέβαζα με από τον υπολογιστή. Γιατί πρέπει υποχρεωτικά η ενημέρωση να γίνει με ΟΤΑ;;;;