Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Redmi Note 7

sakis112 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Έχω διαβάσει ότι οι servers , στέλνουν τις ενημερώσεις πακέτα, πακέτα σε ορισμένες συσκευές,,, και φυσικά Όχι στο σύνολο. Το δικό μου, μπήκε στο service infoquest, φαίνεται στο site τους, και περιμένω,,, το πρόβλημα: διάχυση φωτός στο λευκό χρώμα. Αν να δούμε αύριο. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

XenosTh Με ΟΤΑ το κινητό παίρνει τις ενημερώσεις λογισμικού, και είσαι κομπλέ. Αν τώρα θες να ασχοληθείς με φλασαρισμα κλπ, πρέπει να διαθέσεις χρόνο.. κλπ. Θα έρθει η ενημέρωση, αυτό είναι σίγουρο, απλά περιμένεις, βάλε χώρα την Ινδία, κλπ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδιά, κατέβαζα την ενημέρωση σε miui 11, χώρια που έκανε μια και μισή ώρα , στο 67% κόλλησε και σταμάτησε. Τα παράτησα . Τοσιν ώρα έκανε και σε σας; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

ta wipe dalvik, cache τα εκανες; { οχι τα data }. μπορεις να αποθηκευσεις τα δεδομενα, αντιγραφο, στην ~~~~ xiaomi cloud, και να τα επαναφερεις ακομα και αν κανεις factory reset { δηλαδη wipe data, H , format data }.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Θέλω να δω την official ROM. Τώρα έχω την Ρομ από xiaomi.eu. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

details?id=com.pky.mifontinstaller Επιλογή local, κατεβάζεις πρώτα πχ roboto bold. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Περιμένω την ενημέρωση με ΟΤΑ σε miui 11. Δεν θα έπρεπε να ανεβάσουν από το official site, την recovery rom, fastboot rom, για να μην ψάχνουμε συνέχεια το κινητό; Νομίζω ότι έπρεπε να το είχαν κάνει, να μην εξαρτιωμαστε από το ΟΤΑ, που είναι σπαστικη αναμονή. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

το official site, δεν νομιζω οτι δουλευει σωστα, κοιταω εκει μηπως ανεβασουν ρομ.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Η εφαρμογή downmi miui rom είναι αξιόπιστη, ; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Είναι global ευρωπαϊκη. Αναγκαστικά περιμένεις. Και η γραμματοσειρά μπορεί να αλλάξει.47dfec7255ceeb1ad20b08718f6407b9.jpg Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Συγνώμη λάθος post. Και εγώ περιμένω το miui 11. Fastboot rom υπάρχει ;;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Είναι το αραβικό στυλ γραμμάτων. Κάποιος πριν μήνες, είχε πει την ρύθμιση, που δεν θυμάμαι, δεν μου έτυχε. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Σε μένα δεν ήρθε. Ποια χώρα έβαλες; Εγώ έβαλα Ινδία, Ελβετία τίποτα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Όχι, δεν τις ανέβασαν καν, και τις ξανακατεβασαν. Δεν έχεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Δεν τις έχουν ανεβάσει ακόμα, το ίδιο σε mi 9,, μην σε ανησυχεί. Πιστεύω τις επόμενες ώρες.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα σαςςς. Όλα καλά ξανά κλείδωσα έβαλα official Europe stable eea. Μόλις μου έρχετε με ota update η MIUI 11 οπότε θα μείνω με μαμά updates προς το παρόν δεν ξεκλειδώσω και βλέπουμε Ευχαριστώ. ” μπορουσες να φλασαρεις official rom, χωρις να κλειδωσεις το bootloader. το δικο μου πρεπει να εφτασε στο services σημερα. αυριο θα τηλεφωνησω να ρωτησω τι εκαναν.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Το δικό μου, ενός μήνα τηλέφωνο, έχει ~~ διάχυση φωτός, στο λευκό χρώμα, έφυγε σήμερα για infoquest service. Για να δούμε.

• Xiaomi Mi 9 Bootloop

Μήνυμα

Αν το bootloader είναι ξεκλειδωτο, όπως πιστεύω, και αν μπαίνει σε fastboot mode, μήπως πρέπει να φλασαρεις fastboot rom με το mi flash tool, ώστε να ξεκολλήσει το κινητό, και θα έχει λειτουργικό κινητό, και μετά περνάς ότι custom rom θέλεις.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

περιμενε να κυκλοφορησει, υπαρχουν μερικα review στο google, { κοιτα eglobalcentral.eu, ειναι στην ισπανια και το kimovil.}

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Διαβάζοντας στην Google, κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα λέγεται " διάχυση φωτός".