Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈστειλα emails, στην infoquest, καταστήμα που το αγόρασα. Να υποθέσω ότι πρέπει να αλλαχθεί η οθόνη; Η. , είναι πρόβλημα από την πλακέτα;
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣχετικά με το δικό μου. Θα επικοινωνήσω με την infoquest. Έχει κάποιος εμπειρία από το service; Το φλασαρα οfficial rom, θα κλειδώσω το bootloader.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαAmazon.es: realme x2 pro Μάλλον θα το φέρουν, αλλά η αποστολή του κινητού από πού θα γίνει.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕβγαλα το tempered glass δεν έχει σχέση. Κάτω από το com... είναι πιο φωτεινη η οθόνη, μεγέθους στραγάλι 20191027 031852 — Postimage.org 20191027 031804 — Postimage.org
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜια γνώμη θα ήθελα,. Το κινητό το ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα twrp, custom rom, και τώρα πρόσεξα ότι μια περιοχή στην μέση της οθόνης, είναι πιο φωτεινη στο λευκό χρώμα, μεγέθους στραγάλι,, κάτι σαν φόλα από λευκό φως. Στα άλλα χρώματα δεν εμφανίζεται. Ενδεχομένως να ήτανε έτσι και με την official rom, η , να οφείλεται στο tempered glass, sspigen Το φλασαρα official rom, πάλι έχει θέμα στην οθόνη, φαίνεται πιο φωτεινό ένα μικρό κυκλικό τμήμα. Τι είναι αυτό, και τι πρέπει να κάνω;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑφορα κινητό redmi note 7. " Μια γνώμη θα ήθελα,. Το κινητό το ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα twrp, custom rom, και τώρα πρόσεξα ότι μια περιοχή στην μέση της οθόνης, είναι πιο φωτεινη στο λευκό χρώμα, μεγέθους στραγάλι,, κάτι σαν φόλα από λευκό φως. Στα άλλα χρώματα δεν εμφανίζεται. Ενδεχομένως να ήτανε έτσι και με την official rom, η , να οφείλεται στο tempered glass, spigen
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπόψε το βράδυ, άνευ προβλήματος, εκπνέει το 168 ώρες. Θα κάνω μια προσπάθεια για ξεκλείδωμα bootloader.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο φλασαρα fastboot rom, κοιτάξτε,, συσκευή μη πιστοποιημένη, και το αποτύπωμα σωστό.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι το δικό μου, αλλά το αποτύπωμα ακαριαίο. Έχει γίνει ζημιά ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια όσους έχουν πρόβλημα με CTS profile false, εγώ πέρασα αυτό,, αλλά με twrp,, στο magisk module μάλλον ήθελε, Και με ROM 9.9.26,, δεν ξέρω αν δουλέυει σε νεώτερες,, και με ιδίαν ευθύνην. ctsProfile: false | Xiaomi European Community
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίχα διαβάσει ~ αν θέλουμε να ανακτήσουμε δεδομένα πχ σε υπολογιστή, Δεν το χρησιμοποιούμε γιατί ο υπολογιστής κάνει καινούργιες εγγραφές από πάνω.. Αν έχεις κάνει 2 φορμάτ μπορεί να σβήσανε οι φωτογραφίες,, ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε επαγγελματίες κλπ, θέλουν λεφτά και μάλλον το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο,, προπληρωνεις. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “με twrp το περνάω προφανως? επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα?” Τι έκανες με την ανάκτηση των φωτογραφιών; Ρωτάω γιατί παλιά, πούλησα ένα κινητό σε συνάδελφό στην δουλειά, και είχε ανακτήσει τις ηχογραφήσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο... Είχα διαβάσει, δεν το θυμάμαι, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που τα σβήνει πλήρως από το κινητό,, ... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε παρόμοιο θέμα, όταν δεν βλέπει το twrp, τότε συνδέω καλώδιο otg, στο οποίο συνδέω φλασάκι. Από τα 5 φλασάκια, ένα συνήθως το βλέπει το twrp.. Και μια ερώτηση: στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω τέρμα, τι γράφει; Συσκευή πιστοποιημένη;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕκανα μια ανάγνωση σε όλες τις σελίδες,, τα θέματα είναι,,, αισθητήρας εγγύτητας, μερικοί και το wifi Kai gps, και σε custom rom, ενώ με official oxi. Κατεβασα κάτι εφαρμογές από το play store, και έκανε κόλλημα, δεν έδειχνε τις εφαρμογές, και έκανα διαγραφή δεδομένων του play store, και μετά δεν είχα πρόβλημα. Και ο επεξεργαστής αργός είναι.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματο αγορασα χθες, απο skroutz,, hellasphone,, global version, εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα,, 168 ωρες.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕύκολοι Τρόποι Ανάκτησης Φωτογραφιών από Android *********************************************δεν τα εχω δουλεψει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαdetails?id=com.google.android.apps.photos&hl=el για αποθηκευση φωτογραφιων, cloud google. επειδη οι φωτογραφιες ειναι σημαντικες, ψαξε στο google .. ανακτηση φωτογραφιων κλπ..,
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο Dolby Atmos αυξάνει, (έχει ρυθμίσει ς, ) τον ήχο,, είχα Lenovo το είχε προεγκατεστημένο, βρήκα και ένα άλλο viper4 , αλλά μάλλον όχι για miui 11. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχω την eu με magisk , root, miui 11 9.10.10. Dolby atmos υπάρχει; Η εγκατάσταση μέσα από το magisk;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαdetails?id=com.scottyab.safetynet.sample μια παρομοια εφαρμογη.