Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Οχι μεχρι στιγμης ολα καλα. Και ενημερωσεις εγιναν. Και της εθνικης τραπεζας δουλευει.” To magisk το πέρασες; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν θέλεις, κοίταξε στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω κάτω τι γράφει,, συσκευή πιστοποιημένη;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι εγώ έκανα format data, και από ότι ξέρω, γίνεται για να φύγει η κρυπτογράφηση από την official ρομ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Xiaomi και Google Safety ” StackPath γινεται το magisk cts passed.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαXiaomi και Google Safety
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο bootloader είναι ξεκλειδωτο. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε αυτό, και να δείχνει συσκευή μη πιστοποιημένη; Εν πασει περίπτωση , διάβαζα εδώ στο forum, δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαPlay protect η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε,, πως γράφεται στα αγγλικά,,, για να ψάξω στο Google.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠερασα την custom ελληνική, ευρωπαϊκή δεν συνδεόταν στο wifi,!!!!!!!, και το magisk CTS false. Φλασαρα την global ευρωπαϊκή, δεν ολοκληρώθηκε το φλασαρισμα. Έτσι φλασαρα την global stable, επιτυχές και το play protect γράφει : η συσκευή Δεν πιστοποιήθηκε. Κάποια υποδείξη; ( Σε Samsung note 8 με το ίδιο πρόβλημα, μου άλλαξαν πλακέτα).
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχω και εγώ πρόβλημα. Πέρασα την ελληνική xtrv, ευρωπαϊκή, και το magisk δείχνει CTS failed. Κάποια υποδείξη; Αν το κάνω format data, θα φτιάξει ;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαdetails?id=zanini.andrea.notchtest youtu.be/THzyBXEykRE
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο πρόβλημα που είχε ο vitriolis, το κάνει και σε μένα τώρα, δεν δείχνει το twrp τον εσωτερικό χώρο με τα αρχεία, δοκίμασα 2 twrp το ίδιο. Έτσι με καλώδιο otg πέρασα την Ρομ ...27, από το φλασάκι USB.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο πέρασα και εγώ, χθες το μεσημέρι. Αργότερα θα το δουλέψω,, μάλλον είναι πιο γρήγορο, τις εφαρμογές τις κατέβασε πολύ γρήγορα. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘα κάνω μια προσπάθεια αργότερα, βγήκα στο καφενείο.. Το twrp.img να το αλλάξω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗ ρομ δεν εγκαθίσταται, βγάζει error, .. κατεστραμμένο αρχείο.. ανέβασα φωτό σε πιο πίσω ποστ. 5 φορές προσπάθησα χθες βράδυ, και τα παράτησα. Ένας που το πέρασε να πει πιο twrp.img έχει. Έχω 5 χρόνια Xiaomi, δεν είμαι άσχετος, τι να πω.. απλά έμαθα την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει beta public,, που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι,, την ρομ την κατέβασα 5 φορές, και την έλεγξα , αποσυμπιεζεται με το .rar, δεν νομίζω ότι κατεστραμμένο αρχείο. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαtwrp-3.3.1-42-cepheus-mauronofrio.img αυτο εχω, και δεν δεν γινεται η εγκατασταση,,, ...error.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από gdy190: “Καλημέρα χθες παρέλαβα την έκδοση 6/128..Πως πρέπει να γίνει η σωστή φόρτιση της μπαταρίας; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απο ότι διάβασα : όταν φορτίζει δεν παίζουμε παιχνίδια, μάλλον ζεσταίνεται πολύ, και αν το κλείνεις το βράδυ, μπορείς να το αφήσεις όλη την νύχτα συνδεδεμένο. Αν δεν το κλείνεις το βράδυ, τότε αυτό θα φορτίζει στο 100%, μετά θα πέφτει στο 99%, θα αρχίζει να φορτίσει ξανά μέχρι 100%, και το ίδιο συνεχώς.., που μάλλον είναι λάθος ενέρ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “Παράθεση από sakis112: “Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει νέα Ρομ, αυτό διάβασα. ” MEGA κατέβασε από εδώ άμα θέλεις και δοκίμασε ” Αυτο το firmware το κατέβασα συνολικά 5 φορές, και απέτυχαν όλες,, ίσως το twrp.img που έχω, θα περιμένω την Παρασκευή,, θα βγει μια beta public,, (δεν ξέρω τι είναι ακριβώς).
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤην Παρασκευή θα κυκλοφορήσει νέα Ρομ, αυτό διάβασα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚατεβσσα ξανά την ρομ, το ίδιο, δεν γίνεται η εγκατάσταση. Σε γειτονικο φόρουμ γράφουν ότι το πέτυχαν, άγνωστο ποιο twrp.img έχουν.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑνεβαζω screenshot, μέχρι και wipe το system έκανα, και μετά ξανά εγκατάσταση android 9. 4 φορές το ίδιο έγραψε IMG 20190924 235030 — Postimage.org