Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαMIUI 11 9.9.24 Beta Update Download Links - MIUI εδω πρεπει να ειναι. ο τροπος εγκαταστασης ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘα ψάξω το βράδυ, για το official κινεζικό site, εγώ κατέβασα αρχείο ζιπ, από το λινκ,, που δεν ξέρω από ποιο σάιτ κατέβηκε. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚατεβασα το αρχείο .zip. εγώ έχω custom rom .eu, και πήγα να το περάσω με το twrp, και έβγαλε error, , με κόκκινα γράμματα, το έκανα wipe, και μετά format data, πάλι δεν εγκαθιστά .. error., το έκανα reboot system, έβγαλε την αρχική οθόνη κλπ, και τα παράτησα, βγήκα στο καφενείο. Δεν πιστεύω το αρχείο ζιπ, να θέλει εγκατάσταση με τον updater, με official rom εγκατεστημένη ;;;;;;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαOk θα προσπαθήσω , και ένας ακόμα τρόπος: Miui 11 : Κατεβάστε τις πρώτες Beta 9.9.24 ROM (Closed Beta - China Version) - News from Xiaomi Miui Hellas
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμασε fastboot rom δεν υπαρχει ; αγγλοκινεζικη ρομ ειναι ; με το .zip δεν μου φαινεται ασφαλες, brick.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Κατεβασα την miui 11 την οφισιαλ. Και για να την περασω πρεπει να ξεκλειδωσω;;; Παραλογο μ φαινετε ” αν θες δωσε το λινκ κατεβασματος. αγγλοκινεζικη ειναι ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν θες, δώσε το link να το κοιτάξω. Υπόψιν Windows phone δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εφαρμογές αγορασμενες, κλπ, και δύσκολα θα περάσω σε Windows. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπό πού το κατέβασες αυτό ; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trixstat: “Τόσο απλά ?? Την βρίσκω φανταζομαι στο play store ?? Ευχαριστώ πολύ” Νομίζω στο xda πρέπει να ψάξει. Πόσο πλήρωσες το κινητό, μαγαζί ; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο tapatalk δείχνει ειδοποιήσεις από το forum. Από το myphone; Δεν μπορώ να το πετύχω
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈχω περάσει το Tapatalk, και δουλέυει μόνον σε αυτό εδώ το forum. Πχ δεν μου δείχνει τις νέες αναρτήσεις στο myphone,, νομίζω το ρύθμισα σωστά. Κάποια υποδείξη ; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Μια ερώτηση θα σε κάνω...το ροοτ το χρειάζεσαι;;; ” Εχω Root από εποχή mi max, θα είμαι ειλικρινής,,, δεν ξέρω να το δουλέψω. Απλά νομίζω ότι για να περάσει custom ROM, το κινητό πρέπει να είναι Root, συν ότι κατεβάζω επιπλέον εφαρμογές, που δουλεύουν μόνον σε Root.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@sakas1989 Αναλογα την τιμή.... @vitriolis2003 Για twrp θα βάλεις αυτό... StackPath ” Αυτό έβαλα και εγώ, αλλά όχι με adb, αλλά από το μενού του twrp, έχει install img,, κάτω δεξιά.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚοίταξα στο official site,, twrp.me ,, δεν έχει official twrp,,, μέχρι το mi 8 έχει. Δούλεψε το κινητό, και από αύριο να σε συμβουλέψουν από εδώ το forum, δεν νομίζω ότι θα το φτιάξει απόψε,,, κάποιο κόλλημα είναι. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν ξέρω κάτι άλλο να προτείνω. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα φτιάξει... Μήπως έχει ανταπτορα από microUSB σε type C ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠρέπει να σε συμβουλέψουν τα παιδιά από εδώ το forum. To δικό μου το twrp έχει χρώμα κόκκινο, ενώ εσύ έχεις κίτρινο,, εννοώ δεν έχουμε το ιδιο, μήπως δεν δουλεύει,, σύνηθες σε unofficial twrp,,,,,δηλαδή μήπως πρέπει να αλλάξει twrp.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτον φάκελο sdcard πάτησες με το δάχτυλο ;;;;;;; Πρέπει να έχει ένα υπομενού. Το βλέπει αυτό το υπομενού ;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠατα με το δάκτυλο, μήπως ανοίξει, και έχει υπομενού.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτο κινητό σου στο twrp,, έχει φάκελο sdcard ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτο δικό μου twrp, δείχνει : ccrsRDSCV IMG 20190914 223109 — Postimage.org