Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτα που λες τα έχω πάθει,!!!!!!!! συνήθως δεν έβλεπε την ρομ. Υπάρχει λύση,, με καλώδιο otg συνδέεις usb στικάκι, στο οποίο έχεις αντιγράψει το magisk , και κάνει ς την εγκατάσταση. Έτσι το ελυνα αυτό το πρόβλημα. Δούλεψε το κινητό, κάτι έχει κολλήσει, μήπως φτιάξει με την χρήση. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο έχω πάθει παλιά, όπου δεν έβλεπε το twrp ...κλπ !!!!! ( συνήθη σπαστικα). Δοκιμάστε αύριο, δούλεψε το κινητό χωρίς το magisk, κάποιο κόλλημα είναι. Ο υπολογιστής δεν βλέπει τους φακέλους του κινητού ; Υπόψιν με τις οδηγίες σε σένα, έκανα και εγώ την ίδια εγκατάσταση. Δοκιμάστε αύριο, μήπως ξεκολλήσει. Στο twrp κάνει ταπ, και άνοιξε όλους τους φακέλους που έχει, κάπου εκεί είναι το magisk. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύβεις το root για να μην είναι ορατό σε εφαρμογές που δεν λειτουργούν με rootαρισμενο τηλέφωνο.” Παράθεση από Vitriolis: “Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠέρασα μια beta q , με φλασαρισμα, δεν μου άρεσε, και μετά το twrp, magisk, xtrv με βάση τις οδηγίες που δίνατε στον vitriolis, οι οποίες ήταν πλήρης, και δεν δυσκολεύτηκα. Τώρα έχω root to κινητό, και σε αναμονή να κυκλοφορήσει κάτι σε android q.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vagouras Ballack: “Άλλαξα σε Ινδία, αλλά πρέπει να δοκιμάσω σε παρόμοιες συνθήκες με πριν, αναπαραγωγή βίντεο να δω αν όντως δυνάμωσε το ηχείο, κάτι που μπορεί και να μην το καταλάβω...” Από ότι έχω διαβάσει, στην Ευρώπη υπάρχει νομοθεσία,, ο ήχος να μην είναι πολύ δυνατός, και απλά η χιαομι τον εφαρμόζει. Στην Ινδία όχι. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas234: “Ψάχνω να βρω λειτουργία smart cover στο mi 9 και δεν το βρίσκω το mi8 την είχε” Το ίδιο πριν μήνες,, δεν έχει smart cover. Ενδεχομένως να προστεθεί σε κάποια αναβάθμιση, Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠως ελέγχουμε αν στη συσκευή μας έχει ενεργοποιηθεί το Anti Rollback (ARB) - News from Xiaomi Miui Hellas Νομίζω ότι από 4 και πάνω έχει κλειδώσει το arb >>> brick
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟ NasDriver με το είχε φτιάξει,, περίπου ίδιο πρόβλημα με 2 λογαριασμοι,, με το team viewer.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε μένα είχαν ανοιχτεί 2 λογαριασμοι παλιά, έβαλα κανονικά το password, και άνοιξε καινούριο ς,, δεν έκανα Απάτη, και με βοηθήσε ο NasDriver κλπ.κλπ. Οπότε κρατά έναν, και εγώ αυτό έκανα, ο 2ος δεν ξανασχοληθηκα... Όποιος δουλέυει!!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗ εσύ κάνεις κάποιο λάθος,,,. Η ,, κάποιο κόλλημα στον server xiaomi. Δοκιμάστε με άλλον browser/ άλλο υπολογιστή. Άστο και το κοιτάς αύριο, τώρα αφού κόλλησε δεν έχει νόημα να προσπαθείς. Έπρεπε να μπορεί να μπαίνει στον λογαριασμό από το υπολογιστή,
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν δώσεις τον αριθμό του κινητού, σου στέλνουν sms επιβεβαίωση ς. Μπες στον λογαριασμό σου , από υπολογιστή, μήπως βγάλει άκρη.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαεπειδη εχεις beta firmware, γιαυτο ειναι failed. οι τραπεζικες πληρωμες ενδεχεται Να μην λειτουργουν σωστα, μερικες να δουλευουν κλπ... δεν εχει σχεσει το ροοτ..., νομιζω αν εισαι ροοτ κατεβαζεις ,, (πως τα λενε )... modules, και το ξεγελανε και δουλευουν.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαστο play store, κατεβασε safety net, τρεξτο και τι γραφει,,, passed , failed ;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/pow-elegxoume-a…ei-to-antirollbak-6099-2/ ελεγχος οπωσδηποτε.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίναι γνωστό, και πρέπει να περιμένει ο οποιοσδήποτε, ότι οι beta ROM, έχουν θέματα, τα οποία όταν τα φτιάξουν, μετά κυκλοφορεί η stable ROM.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈγραψε ένας post σχετικά με αγορά από Κίνα. : η πρώτη φορά που θα σου χαλάσει, και το στείλεις Κίνα για επισκευή, είναι υπεραρκετη. Να έχει εγγύηση στην Ελλάδα, το μι 9 το αγόρασα από πλαίσιο, το ξεκλείδωσα,,,,,,... πέρασα ξανά official firmware, και κλείδωσα ξανά το bootloader.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Miui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου. ” Συγνώμη, ΛΆΘΟΣ Ανάρτηση!!!!!!!¡!!!!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαMiui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαλιά ήτανε από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά, το γραφανε συνέχεια στα forums..
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα"" μας εβγαλαν την ψυχη εκει στην banggood αλλα τελικα ολα οκ αξιζε η αναμονη "" Πριν πολύ καιρό, όταν έπαιρνα από Κίνα, πριν τα τελωνεία, έκανε 25 μέρες να έρθουν, και με έτρωγε η αγωνία, κάθε μέρα στο tracking number ήμουν.