Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παρήγγειλα από τον Ιανουάριο, ακουστικά 20€, τα έστειλαν χωρίς trucking number, δεν ήρθαν,,, προφανώς κάποιος τα πήρε, τους έστειλα 5 emails, και δεν μου επιστρέφουν τα 20€. Τι κάνω ; Κάποιος που να ξέρει. Να ανοίξω dispute στο pay pal; Το link από εδώ την κοινότητα, να επικοινωνήσω μαζί τους ;;;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυματο μι 8 custom rom , και θελεις να το κλειδωσεις το bootloader ;;; πως θα αλλαξεις ρομ μετα ΄; δεν νομιζω οτι μπορεις να φλασαρςις ουτε τιν official fastboot rom { με κλειδωμενο τον bootloader }. τωρα οπωςς ειναι, μπορεις να φλασαρεις fastboot rom. αν θες την xtrv , τοτε κανεις επαναφορα σε εργοστασιακα δεδομενα, βαζεις αρχικα τον δικο σου λογαριασμο, στο σεταπ του κινητου, και αμεσως το διαφραφεις απο τον λογαριασμο σου.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυματωρα εχω το μι9, ειχα το μι8 , το πουλησα και φυσικα εκανα sing out,,, διαγραφη της συσκευης απο τον λογαριασμο μου στν χιαομι, και θα περασει το δικο της email, θα ανοιξει λογαριασμο στην χιαομι,, αν δεν το εχεται ηδη, βαλε και αριθμο κινητου , για ασφαλεια.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμααφου ειναι μεσα στην οικογενεια, γραψε καπου το password, για να μην ξεχαστει. το κλειδωμα γινεται με εντολη cmd,, ενω το κινητο ειναι σε fastboot mode,,,, νομιζω ; η εντολη ειναι " fastboot oem lock " .
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν είχα custom rom, έκανα format data, για να φύγει η κρυπτογράφηση, μετά το συνδεσα στον υπολογιστή, ενώ είναι σε twrp mode, και copy paste την Ρομ, νομίζω το format τα σβήνει όλα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι σε μένα με ΟΤΑ, η 2.13
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπενεργοποίησα το " διπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση της οθόνης ", . Τώρα δεν πρέπει να είναι σωστά ;;; Η οθόνη στο τσαντάκι, πως ενεργοποιείται ; νομίζω επειδή την πιέζει το κάλυμμα από την θήκη ( είναι flip cover). Σωστό η λάθος ;; (και ενεργοποίησα το άνοιγμα οθόνης με τα πλήκτρα έντασης, και μαζί με το πλήκτρο power, έχω 3 επιλογές για να ανοίξει το κινητό. περισσότερα δεν ξέρω να κάνω.).
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠερασα αυτήν την εφαρμογή, μπας και λυθεί το πρόβλημα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΨάχνω εφαρμογή για να μην ανοίγει η οθόνη μέσα στο τσαντάκι. Που πρέπει να ψάξω,, την αγγλική διατύπωση,, πχ app locked display,, ;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΨάχνοντας βρήκα την απάντηση " Δεν έχει τους ίδιους proximity sensors με άλλα κινητά και προς το παρόν δεν υπάρχει επιλογή. Έχει συζητηθεί πολλές φορές στην beta team. Λογικά θα το φτιάξουν "
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτο mi 8 υπήρχε. Έχω θήκη της mofi, flip cover. Όταν άνοιγα, άνοιγε η οθόνη, έκλεινα την θήκη έκλεινε η οθόνη, διότι η mofi έχει μαγνητακι. Στο mi 8 είχε την ρύθμιση smart cover, ενώ στο 9 δεν έχει, και είναι παράξενο για μένα, και αφύσικο. Έτσι στο τσαντάκι που βάζω το κινητό, πολλές φορές ενεργοποιείται η οθόνη, και ζεσταίνει το κινητό. Προσωρινά έχω δύο λαστιχακια, για να μην κουνιέται η θηκη. Τι να πω.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈψαξα σε όλο το μενού, δεν βρήκα ρύθμιση.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι όμως δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση ούτε για smart cover ,, to mi 8 την είχε,,, ούτε την ρύθμιση για το pocket mode. Κάποιος που να έχει το κινητό ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαsmart cover δεν έχει. Το pocket mode στα ελληνικά πως λέγεται, που να το ψάξω ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜόλις τώρα έκανε ενημέρωση στην global stable .. 2.13. Έξυπνο κάλυμμα είχε το mi 8, στο 9 δεν βρήκα. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό, να ανοίγει η οθόνη μέσα στο τσαντάκι ; Κάποια γνώμη.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχω θήκη flip cover στο mi 9. Πρόσεξα ότι όταν το κλείνω και το βάζω στο τσαντάκι, ανοίγει η οθόνη, και φυσικά ζεσταίνεται το κινητό, συν κατανάλωση μπαταρίας. Το έχω με κωδικό πρόσβασης και αναγνώριση προσώπου, δεν ξεκλειδώνει, αλλά είναι η οθόνη ανοιχτή και η θερμοκρασία ήταν ,,,46 κελσίου. Για αρχή πήρα 2 λαστιχακια , να πατάει το κάλυμμα στην οθόνη. Νομίζω κάποιος είχε γράψει,, δεν έχει λειτουργία ποκετ κλπ κλπ. Κάποια υπόδειξη ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαAπο το official site, mi 9 είναι η ..211
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαTo update του κινητού δεν την έδειχνε, ο λόγος άγνωστος, και το κατέβασα από το site, και το πέρασα από το updater,, ... με τις 3 τέλειες. Έχω την 211 global stable.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχει ενημέρωση η global stable, το είδα στο official site. Θα την κάνω το βράδυ.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαtechmaniacs.gr/pos-energopoioy…-alla-xiaomi-smartphones/ dark mode.