Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Πως γίνεται να μην υπάρχει νέα global stable ;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Xiaomi Mi 9: Mod που υπερχρονίζει την οθόνη στα 84Hz δημιούργησαν οι χρήστες του MIUI | Techblog.gr Έχει σελίδα στο xda, στην χειρότερη, καις την οθόνη.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Κατεβασα το miui-ify, από play store, πλήρωσα 2,5 €, Αλλά είναι ολο το menu στα αγγλικά, και το παράτησα,, δεν μπορώ να το ρυθμίσω.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ok, απόψε.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Σε αυτό, το πέρασε κάποιος ? Κατεβάστε το MIUI -ify: Προσθέτει quick settings και notification panel στο κάτω μέρος σε στυλ MIUI 10 – Techmaniacs

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

details?id=studio14.application.auraicons details?id=com.pky.mifontinstaller Αλλαγή font, icon, Non root.. Ινδία, και μετά Ελλάδα. Το θέμα δεν το κρατάει.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εβαλα χώρα την Ινδία, και εκεί θα το αφήσω, δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα ????? Άλλαξα την γραμματοσειρά σε roboto bold, και αυτό που ήθελα έντονα, τα εικονίδια,. Θεωρώ ότι τα default εικονίδια, είναι σχεδιαστικά Πολύ ξεπερασμενα. Άλλαξα και το θέμα.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Θα βάλω μόνιμα χώρα την Ινδία, για να έχω συνεχώς πρόσβαση στα θέματα, στα εικονίδια κλπ Θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Θα μου επαναφέρει από μόνο του τα default ??

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Και εγώ πήγα σε global stable, και επειδή έγραφε συσκευή μη πιστοποιημένη, κλείδωσα το bootloader,, τώρα είναι συσκευή πιστοποιημένη. Μια ερώτηση: τα εικονίδια μπορούν να αλλάξουν ?, αυτά που έχει είναι πολύ φτωχά, δεν μετράνε αισθητικα.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

havoc os, για το mi 9 υπάρχει ? Δεν το βρίσκω..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Φλασαρα με τον official τρόπο, το miflash tool, την beta Android Q. Προς το τέλος του φλασαρισμα, μου έβγαλε κόκκινο error, το φλασαρα ξανά, πάλι το ίδιο,, κόκκινο error. Το κινητό άνοιξε, δουλεύει, μενού στα αγγλικά., φτωχή ρομ, καμία σχέση με miui, περιμένω να κάνει update. Στην αρχή είχα θέματα, δεν δουλεύαν τα sms, play store., δεν κατέβαζε εφαρμογές. Δεν το συνιστώ.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

AquaMail την αγοράζεις. Νομίζω η blue mail είναι free (?)

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Συγνώμη για το off topic. έχω το πατίνι xiaomi, από το 2017, και δεν το χρησιμοποιώ. ένας εδώ στο καφενείο θέλει να του το πωλησω. Είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και θέλει να μετρήσει την μπαταρία, από το βύσμα φόρτισης, ( μου είπε είναι 12,5 βολτ), ενώ εγώ κοίταξα το σάιτ, γράφει limited voltage 42v. Είναι ασφαλές να μετρηθεί η τάση της μπαταρίας, από την θύρα- βύσμα φόρτισης ????

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Στην εφαρμογή που ανέβασα, ελέγξτε το Fingerprint,,, είναι στο μενού Hardware Testing,

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

details?id=hibernate.v2.testyourandroid Έλεγξε την οθόνη, με τα διάφορα χρώματα, αν φαίνεται η γρατσουνια..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Σε mi 8, είχα τέτοια γρατσουνια, δεν ξέρω αν το είχε από την αρχή, που δεν φαινόταν στην χρήση, έτσι έβαλα tempered glass sto mi 8, και το δούλευα μέχρι που το πούλησα,, φυσικά το είπα στον αγοραστή. Μπορεί να είναι τρίχα κάτω από την οθόνη, έτσι με είπε ένας φίλος..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

κοιταξε αν συνδεεται σε αλλον υπολογιστη, λαπτοπ μηπως το προβλημα δεν ειναι στο κινητο. κοιταξε στην διαχειριση συσκευων, μηπως εχει κιτρινο τριγωνακι !!

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

techblog.gr/mobile/deite-to-xi…ekdosi-neoy-android-10-q/ κοιταξτε το.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

""Εγω δεν βλέπω πουθενά το unlocked έχω global version από ελληνικό μαγαζί δλδ εισαγωγή infoquest""" εισαι ενταξει, με global stable rom, κλειδωμενο bootloader. ( ετσι το αγορασα απο plaisio ). xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/ prepei να εχουν προβλημα οι σερβεσ της χιαομι, μπαινω στο official site, και δεν δουλευει ?????????????????????

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Mi-Konto - Anmelden Φτιάξε λογαριασμό στην xiaomi..