απο την εμπειρια μου, μου εχει συμβει, πρεπει να το συνδεσεις σε δικτυο wifi. συνηθως εγω, το συνδεω με wifi απο ενα 2ο κινητο, και αφου γινει το σεταπ, το συνδεω στο wifi του σπιτιου,, επειδη εχω ενα τυχαιο πολυπλοκο.. κλπ που δεν το θυμαμαι ... για τυχον γειτονεσ κλπ...
Use GSam to Its Fullest Potential to Monitor Battery Life, CPU Usage & More « Android :: Gadget Hacks ειναι εφαρμογη για την μπαταρια. δεν μπορεσα να το φτιαξω..
οταν κανουμε wipe και το system, δεν πρεπει να κανουμε reboot to recovery,, το επαθα και εγω παλια. αν εκανε το install, το πιο πιθανον, θα γινονταν η εγκατασταση.. (??)
Πέρασα το tempered glass της Spigen. Λόγω έλλειψης εμπειρία ς, βγήκε ένα κλικ κάτω και αριστερά. Ίσως επειδή το πέρασα νύχτα, όπου δεν έβλεπα τόσο καθαρά.. Ελεγξα τον αισθητήρα εγγύτητας, δουλεύει κανονικά στις κλήσεις σβήνει η οθόνη, σελφι βγάζει καθαρές, Οπότε το αφήνω έτσι. Και παρατήρησα, ότι έχει φυσαλίδες αέρα. Πώς φεύγουν ?
Δεν ξέρω για την Ελβετία,, νομίζω είναι στην ευρωπαϊκή ένωση .(?) Είναι ένα ρολόι, από cafago,, κινέζικο μαγαζί,, νομίζω πλήρωσα 20€,, το είχαν προσφορά.
Πρέπει να σου πω, Ότι όταν πήγα να το περάσω,, Δεν δούλεψε,, (παράξενο για official site), και δούλεψε το .. 0908.. Και μετά από το μενού του twrp, άλλαξα το ....img με το official..
@shinik Το twrp ... 0908.., αποδεδειγμένα δουλεύει. Έτσι πέρασα την stable xiaomi.eu, και το magisk. Aλλα σε twrp mode, ΣΕ ΕΜΕΝΑ, δεν το βλέπει ο υπολογιστής, και τα περνάω σε στικάκι, και με καλώδιο otg, τα εγκαθιστω στο κινητό. Επίσης, πριν περάσω την ... Twrp..0908,. προσπάθησα να περάσω το official twrp, που δεν δούλεψε. Έτσι μετά το στήσιμο του κινητού, μπήκα σε twrp mode, και από την επιλογή ~~~ ..img, άλλαξα το twrp, και έβαλα το official, ΚΑΙ Φοβόμουν μήπως κολλήσει, αλλά ευτυχώς Όχι, δο…